Koppelingen met Twelve

Wij hebben met verschillende partijen een samenwerking om ervoor te zorgen dat jij nog meer uit jouw Twelve Kassa kan halen. Koppel bijvoorbeeld je boekhoudprogramma aan onze beheeromgeving of personeelsplanner. Maar ook loyalty programma’s, koffiekoppeling en reserveringssystemen zijn aan onze beheeromgeving te koppelen. Je vindt hier ons aanbod. Staat het programma dat jij wil koppelen er niet tussen? Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Shiftbase

Snel, nauwkeurig en gemakkelijk tijd registreren en eenvoudig je personeelsplanning online maken, bijhouden en beheren! De software van Shiftbase maakt het allemaal mogelijk. Shiftbase is geschikt voor alle bedrijven, van klein tot groot. Door Shiftbase te koppelen aan jouw Twelve kassa heb je direct inzicht in je omzet en personeelskosten verhouding. Handig voor de cijfer gedreven manager en planner!

Eitje

Eitje maakt managers het leven makkelijker! Met de tools van eitje kan je fijner, sneller én online samenwerken met je team. Eitje is in te zetten voor het maken van online roosters, het doen van je urenregistratie, het inwerken van nieuwe teamleden en voor je interne communicatie. Dit is altijd up-to-date en bereikbaar. Zo kosten deze processen je minder tijd, voorkom je misverstanden en staat alles centraal op één plek.

Eitje logo

Ingenico pinautomaten

De pinautomaten van Ingenico zijn betrouwbaar en flexibel. Een veilige en snelle pinautomaat om op een vaste plek of mobiel betalen. Vanwege het heldere beeldscherm en de grote toetsen is deze pinautomaat gebruiksvriendelijk en voor iedereen eenvoudig te bedienen.

Wordline pinautomaten

De pinautomaten van Worldline zijn eenvoudig in gebruik, van hoge kwaliteit en zeer betrouwbaar. Al meer dan 40 jaar zijn pinbetalingen met Worldline veilig, erg voordelig en eenvoudig te gebruiken voor jou en jouw gasten.

Worldline

Adyen

Adyen is een betaalplatform waarmee je op elk apparaat snel en eenvoudig kan betalen. Het platform koppelt verschillende verkoopkanalen aan elkaar waardoor je zowel online, mobiel als in de winkel inzicht krijgt.

CCV Pinautomaten

De toonaangevende dienstverlener van elektronische transacties in Europa. Met CCV ben je klaar voor de toekomst. De betaalautomaten zijn gecertificeerd en ondersteunen contactloos betalen.

Partner van Twelve CCV

Koffie- en/of Tapkoppeling

Wist je dat het schenken van goede verse bonenkoffie leidt tot een hogere omzet? Daarom hebben wij in samenwerking met Van Duijnen een gebruiksvriendelijke koffieautomaat laten ontwikkelen. De koffieautomaat koppel je aan onze 10” Kassa / 15” Kassa waardoor je in de beheeromgeving exact kan terugvinden hoeveel koffie er is verkocht en wanneer dit is gebeurd.

Met de Tapkoppeling heb je direct inzicht in de hoeveelheid bier dat over de toonbank gaat. Dit heeft bij verschillende horecagelegenheden geleden tot gemiddeld 15% minder verspilling. Op jaarbasis scheelt dit enorm onder de streep.

Payter Vending Terminals

Met de Payter Vending Terminals kan je bij iedere automaat contactloos te betalen met verschillende betaalmethode. De Payter Vending Terminal maakt het zelfs mogelijk om met een student- of bedrijfspas te betalen.

Piggy Loyalty programma

Piggy is een Loyalty programma waarmee jouw klanten kunnen sparen voor interessante kortingen of extra’s. Piggy is te koppelen aan onze 10” Kassa / 15 ” Kassa.  Zo selecteer jij Piggy eenvoudig op je touchscreen en kunnen jouw gasten gebruik maken van het spaarsysteem, waardoor jij ze aan jouw locatie verbindt.

Staff Personeel Manager

De Staff Personeel Manager maakt het online voeren en beheren van je personeelsadministratie heel eenvoudig. Je koppelt alle informatie van je medewerkers en verwerkt zo digitaal alle contract- en functiehistories. Zo heb je alles op één locatie en kan je dit altijd terugvinden.

Smart Event Manager

Met Smart Event Manager beheer je het volledige reserveringsproces. Van het maken van offertes en de voorbereiding van jouw event of groepsreservering, tot de personeelsplanning en facturatie.

Delegate

Delegate levert menu-engineerings oplossingen waarbij ingrediënten efficiënt worden ingekocht, menu’s worden samengesteld en voedingswaarden en allergenen eenvoudig inzichtelijk zijn voor je gasten.

Catering Manager

Catering Manager helpt bij het effectief inroosteren van je personeel en heeft verschillende gerelateerde e-HRM oplossingen voor het meten van en sturing geven aan de personele inzet in jouw cateringomgeving.

Splitt

Splitt is de betaalapp voor sportteams. Elk team krijgt een eigen betaalgroepje. Daarmee kan een teamlid rondjes voor het hele team bij sportclubs betalen. De Twelve Kassa krijgt een extra betaalknop erbij om dit proces snel en foutloos te doorlopen.

Midmid koppeling met Twelve

Bestelsite Midmid

Midmid is een all-in-one platform die jou helpt bij het maken van een online bestelsite. Hierdoor kun je zowel offline als online omzet genereren.

Boekhoudkoppeling

De boekhoudkoppeling is een link tussen je 10” Kassa / 15” Kassa en je boekhoudpakket. De koppeling zorgt dat gegevens uit de kassa automatisch worden overgezet naar je boekhoudsysteem. Stel je koppeling eenvoudig in, houd het overzicht en laat het dashboard het werk doen. Zo bespaar je tijd en kan je nog meer uit je onderneming halen!

Beschik je al over een boekhoudpakket? Bekijk of we al met jouw pakket een koppeling kunnen maken.

Boekhoudkoppeling icon

HorecaManager

Met de oplossingen van HorecaManager wordt de boekhouding van jouw onderneming een stuk eenvoudiger en sneller. Door de juiste automatisering wordt registreren eenvoudiger en informatie inzichtelijker. Zo heb jij altijd toegang tot betrouwbare resultaten.

Intersolve

Met Intersolve kan je loyaliteitskaarten zoals museumkaarten of VVV kaarten koppelen aan je smartphone en deze gebruiken bij verschillende organisaties, zowel nationaal als internationaal.

Twelve Customer Care - service team

Neem contact op

Wil jij jouw systeem koppelen aan ons kassasysteem? Neem contact met ons op.

  • Naam
  • Organisatie
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Stel hier je vraag

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.