Zo is 12Order

  • Beschikbaar op elk apparaat;
  • Eenvoudig online bestellen en afrekenen;
  • Volledig zelf in te richten naar eigen wens;
  • Afrekenen met verschillende online betaalmethoden.

Eenvoudig banqueting en online bestellen bij jouw locatie

Met 12Order kunnen  maaltijden, consumpties en andere producten online worden besteld en afgerekend. Vervolgens kan er een gewenste tijd en locatie worden gekozen voor het afhalen of de levering van de bestelling. Zo verminder je de wachttijd en bied je extra service voor jouw locatie aan. 

12Order is ons uitgebreide verkoopsysteem waarbij diverse besteloplossingen mogelijk zijn. Laat gasten vanouds betalen bij de kassa of vooraf via een bestelzuil. Ook is het met 12Order mogelijk om gasten vooraf online te bestellen via onze web app. De web app is geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele telefoons en tablets, neemt geen ruimte in op je mobiele device en hoeft niet geüpdatet te worden.

Ben je benieuwd hoe 12Order werkt en wat het voor jouw locatie kan betekenen? We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

De mogelijkheden van 12Order

Swipe om meer te zien

Bestellen Kiosk Scanning Banqueting
Kiosk
Bestellen en afrekenen kan 24/7 online. Beslis door het instellen van openingstijden wanneer jij kan leveren en hou de regie in handen. Producten kunnen eenvoudig aan de kiosk worden besteld, dit draagt bij aan de snelheid en efficiëntie. Door middel van scanning, bied je je gasten volledige zelfservice, zo draag je bij aan de vrijheid op jouw locatie. Bied vergaderservice aan voor ontbijt, lunch of avondeten en breng de bestelling op gewenste tijd en locatie.
Meer info Meer info Meer info Meer info

Hoe werkt 12Order voor de gast?

Speel in op de behoefte van de klant en biedt meerdere soorten besteloplossingen aan. Door ons overzichtelijke beheeromgeving houdt je alsnog controle en kun je eenvoudig realtime prijzen en tijden aanpassen.

Kassabediening
Het personeel scant en/of slaat de bestelling van de klant aan.

Zelfbediening
Gasten kunnen vooraf hun bestelling online of op locatie samenstellen. Het systeem geeft een seintje wanneer ze de bestelling kunnen ophalen.

Zelfscan
Laat gasten hun eigen bestelling scannen door Elektronische Schaplabels in te zetten of gebruik te maken van de Zelscankassa.

We komen graag in contact

Wil jij meer weten over 12Order? Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

  • Naam
  • Organisatie
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Bericht

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.