Zo is 12Order

 • Beschikbaar op elk apparaat;
 • Eenvoudig online bestellen en afrekenen;
 • Volledig zelf in te richten naar eigen wens;
 • Afrekenen met verschillende online betaalmethoden.

Snel, eenvoudig en online bestellen

Met 12Order kunnen  maaltijden, consumpties en andere producten online worden besteld en afgerekend. Vervolgens kan er een gewenste tijd en locatie worden gekozen voor het afhalen of de levering van de bestelling. Zo verminder je de wachttijd en bied je extra service voor jouw locatie. 

12Order is een overzichtelijke bestel web app. Een web app is simpelweg een website die functioneert als mobiele applicatie alleen dan zonder de nadelen. Deze bestel app is geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele telefoons en tablets, neemt geen ruimte in op je mobiele device en hoeft niet geüpdatet te worden.

Ben je benieuwd hoe 12Order werkt en wat het voor jouw locatie kan betekenen? We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

De mogelijkheden van 12Order

Swipe om meer te zien

Bestellen Kiosk Scanning Banqueting
Bestellen en afrekenen kan 24/7 online. Beslis door het instellen van openingstijden wanneer jij kan leveren en hou de regie in handen. Door middel van scanning, bied je je gasten volledige zelfservice, zo draag je bij aan de vrijheid op jouw locatie. Producten kunnen eenvoudig aan de kiosk worden besteld, dit draagt bij aan de snelheid en efficiëntie. Maaltijden worden eenvoudig via de web app besteld, zo weet jij wat er wordt verwacht en kan je gerichter inkopen doen.
Meer info Meer info Meer info Meer info

Hoe werkt 12Order?

 1. Creëer een eigen 12Order omgeving; 
 2. Bepaal een tijdslot wanneer klanten hun bestelling kunnen ophalen;
 3. Er wordt online besteld en direct afgerekend;
 4. Ontvang een melding van de bestelling en maakt deze in orde;
 5. Lever de bestelling op de afgesproken tijd en locatie.

Wil je weten hoe dit er voor jou uit komt te zien? Neem gerust contact met ons op!

We komen graag in contact

Wil jij meer weten over 12Order? Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

 • Naam
 • Organisatie
 • Emailadres
 • Telefoonnummer
 • Bericht

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.