Jouw 12Order omgeving

Binnen jouw online beheeromgeving kan je de layout van de web app samenstellen en volledig naar eigen smaak aanpassen. Kies een achtergrond en voeg productfoto’s toe. Daarnaast kun je informatie over jouw artikelen en gerechten toevoegen. Zo pas je de bestel app geheel aan naar eigen wens.

Openingstijd en levertijd

Als beheerder heb je verschillende mogelijkheden in het beheren van tijden. Per product kan je een bereidingstijd toevoegen en kan je een tijd instellen waarin je gasten de bestelling eventueel nog kunnen wijzigen. Ook is het mogelijk om via 12Order openingstijden toe te voegen. Binnen deze door jouw ingestelde tijd kiezen je gasten een bezorg- of ophaalmoment, waardoor je precies weet waar je aan toe bent in de bereiding of levering van je producten.

Blijf op de hoogte van de bestelling

Als er is besteld ontvangen zowel jij als de gebruiker een bevestiging. 12Order houdt de gebruiker automatisch op de hoogte over de status van zijn bestelling. Dit gebeurt door een automatische mailfunctie die jij zelf in de beheeromgeving kan instellen. Daarnaast is de status van de bestelling ook altijd te zien in de web app.

Ophalen of bezorgen

Als beheerder kan je jouw onderneming instellen als afhaallocatie en een bepaalde afhaaltijd instellen. Wil jouw gast zijn bestelling laten bezorgen en jij biedt deze optie, dan kan dit worden aangegeven in het bestelproces. Je gast kiest een locatie voor de bezorging van zijn bestelling zoals een afdeling van een kantoor, een kantoorkantine of zelfs een vergaderkamer.

Vraag meer informatie aan

Wil je weten hoe dit er voor jou uit komt te zien? Neem gerust contact met ons op!

  • Naam
  • Organisatie
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Bericht

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

service-icon