Dé all-in selfservice oplossing

Met 12Waiter start je eenvoudig en snel met je eigen besteloplossing voor jouw locatie. Hierop plaats je jouw menukaart, waarna je gasten hun bestelling plaatsen die ze vervolgens afhalen of laten bezorgen.

12Waiter heeft 3 bestelmogelijkheden in 1:

  • Unieke QR-code per tafel;
  • Je eigen bestelwebsite;
  • Bestellen op een iPad via het OrderPoint.

Wil je hier meer over weten? Bekijk hieronder voor meer informatie of vraag een vrijblijvend gesprek aan met één van onze specialisten!

 

12Waiter Combinatie Hardware Hamburger

De voordelen van 12Waiter

Card BackCard Front
Card BackCard Front
Card BackCard Front
Card BackCard Front
Selfservice oplossing van 12Waiter

NEW: OrderPoint van 12Waiter

Ons nieuwste bestelmogelijkheid van 12Waiter is: het OrderPoint. Met het OrderPoint bied je een vaste plek op locatie aan waar gasten kunnen bestellen. Het OrderPoint is leverbaar op een tafel-, muur- en vloerstandaard.

Start met 12Waiter OrderPoint al vanaf €625,-!

Ontdek de werking van het OrderPoint

Bekijk de video
12Waiter stappenplan

In 3 stappen een complete bestelling

Eenvoud, dat is de kracht van 12Waiter. Door de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke software is het heel eenvoudig in gebruik, voor jou en voor jouw gasten. Welke bestelmogelijkheid je ook kiest.

Meer omzet door cross- en upsell mogelijkheden

Bied gasten de optie om bij hun bestelling iets extra’s te bestellen. Zonder enige moeite verkoop je meer en stijgt je omzet tot 30%! Geef bijvoorbeeld bij je cappuccino diverse maten aan en/of de mogelijkheid om een topping toe te voegen.

 

Onze klanten over 12Waiter

Bienvenue – Rodger Schaalje
“Het grote verschil is dat het OrderPoint ons vooral helpt tijdens piekmomenten. Ik zie ook een generatieverschil. De jonge lui komen binnen en vinden het leuk om via het apparaat te bestellen. Maar ook mensen die nog aan de kassa willen bestellen voor het contact met de mensen. Dat vind ik ook nog erg belangrijk.”

De Buutplek - Patrick Janssen

“12Waiter is een goede oplossing voor ons. Via het scannen van de QR-code plaatsen gasten eenvoudig hun bestelling. Het scheelt ons tijd en personeel. In combinatie met de kassa werkt het helemaal super, aangezien de systemen goed in elkaar overlopen!”

Pieter de Man - Jachthuis Beukenrode

“Door de coronacrisis moesten wij creatief omgaan met onze business. Daarom hebben wij last minute besloten een pop-up terras op te zetten. Twelve heeft er binnen een week voor gezorgd dat wij d.m.v. hun besteloplossing aan de slag konden! 12Waiter werkt super snel en is eenvoudig in het gebruik, ik raad het zeker aan.”

Lagere (vaste) kosten

Heb jij ook moeite met je personeelsbezetting? 12Waiter zorgt ervoor dat je met minder personeel dezelfde beleving kan creëren. Gasten bekijken de menukaart, plaatsen zelf hun bestelling en rekenen direct af. Zo houd jij meer tijd over om de bestelling uit te serveren en eventueel een praatje te houden!

 

Event Terras 12Waiter
12Waiter OrderPoint Bestelscherm

Minder lange wachtrijen / wachttijden

Beschik je over een locatie met toonbank? Dan kan een lange rij ervoor zorgen dat mensen minder snel naar binnen stappen. Doordat gasten zelf de bestelling opnemen en wachten totdat de bestelling gereed is staat er een minder lange wachtrij bij de toonbank.

Ook voor tafelbediening is 12Waiter een goede oplossing. Gasten scannen de QR-code en plaatsten direct hun bestelling. Hierdoor hoeven ze niet te wachten totdat jouw personeel langskomt.

 

Minder bestelfouten door directe communicatie

Heb je soms verwarring over een bestelling? Bijvoorbeeld een biertje te weinig aangeslagen of moest kipsaté toch een kipschnitzel zijn? Met 12Waiter is dit verleden tijd! Gasten plaatsen zelf de bestelling en die wordt direct doorgestuurd naar de bar en/of keuken. Zo voorkom je frustraties en hoef je producten niet weg te boeken.

 

Blije klant met 12Waiter OrderPoint