Laat je gasten online bestellen en afhalen

Met 12Waiter start je eenvoudig en snel met je eigen bestelsite voor jouw locatie. Hierop plaats je jouw menukaart, waarna je gasten hun bestelling plaatsen via hun smartphone, tablet of computer, die ze vervolgens afhalen of laten bezorgen. Dankzij de koppeling met jouw Twelve kassasysteem komt de bestelling direct binnen op je kassa. Naast de verkoop van producten is het ook mogelijk om online merchandise artikelen te verkopen en geld te doneren.

De voordelen van 12Waiter:

 • Eenvoudig online bestellen en verkopen
 • Eenvoudig in te richten via de backoffice
 • Overzichtelijke rapportage en inzicht in piekmomenten
 • Snel up and running

Ervaar zelf hoe eenvoudig 12Waiter werkt tijdens een live demo! Scan de code of ga naar onze live demo! Tijdens de live demo kun jij zelf producten toevoegen aan je winkelmand, een tijdslot kiezen en (fictief) afrekenen.12Waiter - QR-bestelsysteem voor jouw locatie

QR-scannen op tafel

Dankzij onze nieuwste ontwikkeling kan jij volledig coronaproof aan de slag. De gast scant een QR-code op de tafel waarna ze automatisch worden doorgestuurd naar de bestelpagina van jouw locatie. Hierop kan jij jouw menukaart tonen. Zo bestelt de gast eenvoudig zelf aan tafel en ontvang jij een melding om de bestelling in orde te maken. Wanneer de bestelling gereed is haalt je gast de bestelling zelf af of serveer jij dit aan tafel. Ook de betaling gaat eenvoudig via de QR-code en de bestelsite, zo hoef je niet met contant geld in de weer.

Interesse in QR-scannen? Vraag meer informatie aan.

Mogelijkheden van 12Waiter

 • Gratis producten aanbieden

  Laat klanten nu een bestelling plaatsen met alleen maar gratis producten, zoals cadeauartikelen, kerstpakketten of merchandise. Het bevestigen van deze bestelling gaat buiten iDEAL om.

 • Piggy punten sparen

  Maak jij gebruik van spaarprogramma Piggy? Laat je klanten sparen voor Piggy punten via de webshop. Piggy punten worden direct bijgeschreven als een klant via de bestelsite afrekent met iDEAL. Wordt er betaalt bij het afhalen/bezorgen, dan zijn de punten die in de webshop worden aangegeven de indicatie voor de te geven punten.

 • Communiceren met iconen

  Wil je duidelijk maken dat jouw sambal extra pittig is of aangeven dat een maaltijd vegan is? Door het toevoegen van iconen bij je omschrijving laat je nog duidelijker zien wat het product is. Zo kunnen gasten een snellere keuze maken en voorkom je onnodige vragen.

 • Verspreid piekmomenten

  Veel mensen bestellen last-minute hun eten en willen dit ook zo snel mogelijk hebben. Door het instellen van een maximaal aantal bestellingen per tijdslot verspreid je piekmomenten. Is een tijdslot vol dan kunnen gasten kiezen om op een ander moment hun bestelling op te halen of te laten bezorgen.

 • Inzicht in je voorraad

  Koppel 12Waiter met jouw voorraadbeheer. Wordt een product veel verkocht en is de voorraad op? Dan kan dit product automatisch niet meer verkocht worden en krijgt de klant een melding.

 • Digitaal fooi geven

  Het bestellen en betalen via zelfservice gaat volledig digitaal, hierdoor is de kans dat er fooi gegeven wordt kleiner. Bij 12Waiter is het mogelijk om tijdens het bestelproces fooi te geven.

 • Communiceren status bestelling

  Laat eenvoudig weten wanneer de bestelling gereed is via een e-mail of SMS.

Benieuwd wat 12Waiter nog meer kan? Neem contact op!

Event Terras 12Waiter
Jachthuis beukenrode - Klant bij Twelve met 12Waiter

12Waiter bij Jachthuis Beukenrode

De Man: ‘‘Door online op zoek te gaan naar een oplossing kwamen wij bij de besteloplossing van Twelve terecht. We hebben voor deze optie gekozen omdat we wilden werken met QR-bestellingen in plaats van met een kassa met cash geld. We hebben 2 bonnenprinters aan het systeem gekoppeld. Wordt er via onze bestelsite die gekoppeld is aan de QR-codes op het terras een bestelling geplaatst, dan komt dit direct op de juiste plek terecht. De bon voor gerechten wordt automatisch in de keuken geprint, de bon voor de drankjes komt bij de bar terecht. Dit werkt super! 12Waiter is het enige systeem dat we gebruiken en alles loopt op rolletjes!”

Neem contact op

Wil je weten wat 12Waiter voor jou kan betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op of bel naar 030 2307811.

 • Naam
 • Organisatie
 • Emailadres
 • Telefoonnummer
 • Bericht

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Twelve Customer Care - service team