Zo is 12Order

 • Beschikbaar op elk apparaat;
 • Eenvoudig online bestellen en afrekenen;
 • Volledig zelf in te richten naar eigen wens;
 • Afrekenen met verschillende online betaalmethoden.

Snel, eenvoudig en online bestellen

Met 12Order kunnen maaltijden, consumpties en andere producten online worden besteld en afgerekend. Vervolgens kan er een gewenste tijd en locatie worden gekozen voor het afhalen of de levering van de bestelling. Zo vermindert u de wachttijd en biedt u extra service voor uw locatie. 12Order is een banqueting web app. Een web app is simpelweg een website die functioneert als mobiele applicatie alleen dan zonder de nadelen. De web app is geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele telefoons en tablets, neemt geen ruimte in op uw mobiele device en hoeft niet geüpdatet te worden. Bent u benieuwd hoe 12Order werkt en wat het voor uw locatie kan betekenen? We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

De mogelijkheden van 12Order

Swipe om meer te zien

Bestellen Kiosk Scanning Banqueting
Bestellen en afrekenen kan 24/7 online. Beslis door het instellen van openingstijden wanneer u kan leveren en hou de regie in handen. Door middel van scanning, biedt u uw gasten volledige zelfservice, zo draagt u bij aan de vrijheid op uw locatie. Producten kunnen eenvoudig aan de kiosk worden besteld, dit draagt bij aan de snelheid en efficiëntie. Maaltijden worden eenvoudig via de web app besteld, zo weet u wat er wordt verwacht en kunt u gerichter inkopen doen.
Meer info Meer info Meer info Meer info

Hoe werkt 12Order?

 1. Creëer een eigen 12Order omgeving;
 2. Bepaal een tijdslot wanneer klanten hun bestelling kunnen ophalen;
 3. Er wordt online besteld en direct afgerekend;
 4. Ontvang een melding van de bestelling en maakt deze in orde;
 5. Lever de bestelling op de afgesproken tijd en locatie.

Wil je weten hoe dit er voor jou uit komt te zien? Neem gerust contact met ons op!

We komen graag in contact

Wilt u meer weten over Twelve Order? Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Naam
 • Organisatie
 • Emailadres
 • Telefoonnummer
 • Bericht
*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.