Zo is 12Order

 • Beschikbaar op elk apparaat;
 • Eenvoudig online bestellen en afrekenen;
 • Volledig zelf in te richten naar eigen wens;
 • Afrekenen met verschillende online betaalmethoden.

Snel en eenvoudig online bestellen en afrekenen

Met 12Order kunnen maaltijden, consumpties en andere producten online worden besteld en afgerekend. Uw gasten geven een gewenste tijd en een locatie aan voor het afhalen of de levering van de bestelling. Zo vermindert u de wachttijd en biedt u extra service voor uw locatie.

12Order is een overzichtelijke bestel web app. Een web app is simpelweg een website die functioneert als mobiele applicatie alleen dan zonder de nadelen. Deze bestel app is geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele telefoons, tablets en andere hardware, zo kunnen uw gasten op hun eigen device producten bestellen en heeft u geen hardware nodig om 12Order te gebruiken.

Bent u benieuwd hoe 12Order werkt en wat het voor uw locatie kan betekenen? We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

De mogelijkheden van 12Order

Swipe om meer te zien

Bestellen Kiosk Scanning Banqueting
Bestellen en afrekenen kan 24/7 online. Beslis door het instellen van openingstijden wanneer u kunt leveren en hou de regie in handen. Door middel van scanning, biedt u uw gasten volledige zelfservice, zo draagt u bij aan de vrijheid op uw locatie. Producten kunnen eenvoudig aan de kiosk worden besteld, dit draagt bij aan de snelheid en efficiëntie. Maaltijden worden eenvoudig via de web app besteld, zo weet u wat er wordt verwacht en kunt u gerichter inkopen doen.
Meer info Meer info Meer info Meer info

Hoe werkt 12Order?

 1. Creëer een eigen 12Order omgeving;
 2. Bepaal een tijdslot wanneer klanten hun bestelling kunnen ophalen;
 3. Er wordt online besteld en direct afgerekend;
 4. Ontvang een melding van de bestelling en plan deze in;
 5. Maak de bestelling gereed op de afgesproken tijd.

Wilt u weten hoe 12Order voor u werkt? Neem gerust contact met ons op!

We komen graag in contact

Wilt u meer weten over 12Order? Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Naam
 • Organisatie
 • Emailadres
 • Telefoonnummer
 • Bericht

*Met het achterlaten van uw gegevens geeft u Twelve toestemming om uw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.