Laat uw gasten online bestellen en afhalen

Met 12Waiter start u eenvoudig en snel met uw eigen bestelsite voor uw locatie. Uw gasten plaatsen via hun smartphone, tablet of computer hun bestelling, die ze vervolgens afhalen of laten bezorgen. Dankzij de koppeling met uw Twelve kassasysteem komt de bestelling direct binnen op uw kassa. Naast de verkoop van producten is het ook mogelijk om online merchandise artikelen te verkopen en geld te doneren.

De voordelen van 12Waiter:

 • Eenvoudig online bestellen en verkopen
 • Eenvoudig in te richten via de backoffice
 • Overzichtelijke rapportage en inzicht in piekmomenten
 • Snel up and running

Ervaar zelf hoe eenvoudig 12Waiter werkt tijdens een live demo! Scan de code of ga naar onze live demo! Tijdens de live demo kunt u zelf producten toevoegen aan uw winkelmand, een tijdslot kiezen en (fictief) afrekenen.

12Waiter - De bestelsite voor jouw locatie

Nieuw: QR-scannen op tafel

Dankzij onze nieuwste ontwikkeling kunt u volledig coronaproof aan de slag. De gast scant een QR-code op de tafel waarna ze automatisch worden doorgestuurd naar de bestelpagina van uw locatie. Zo bestelt de gast eenvoudig zelf aan tafel en ontvang u een melding om de bestelling in orde te maken. Wanneer de bestelling gereed is haalt uw gast de bestelling zelf af of u serveer dit aan tafel. Ook de betaling gaat eenvoudig via de QR-code en de bestelsite, zo hoeft u niet met contant geld in de weer.

Interesse in QR-scannen? Vraag meer informatie aan.

Nieuwe ontwikkelingen van 12Waiter op een rij

 • Gratis producten aanbieden

  Laat klanten nu een bestelling plaatsen met alleen maar gratis producten, zoals cadeauartikelen, kerstpakketten of merchandise. Het bevestigen van deze bestelling gaat buiten iDEAL om.

 • Piggy punten sparen

  Maakt u gebruik van spaarprogramma Piggy? Laat uw klanten sparen voor Piggy punten via de webshop. Piggy punten worden direct bijgeschreven als een klant via de bestelsite afrekent met iDEAL. Wordt er betaalt bij het afhalen/bezorgen, dan zijn de punten die in de webshop worden aangegeven de indicatie voor de te geven punten.

 • Communiceren met iconen

  Wilt u duidelijk maken dat uw sambal extra pittig is of aangeven dat een maaltijd vegan is? Door het toevoegen van iconen bij uw omschrijving laat u nog duidelijker zien wat het product is. Zo kunnen gasten een snellere keuze maken en voorkomt u onnodige vragen.

 • Verspreid piekmomenten

  Veel mensen bestellen last-minute hun eten en willen dit ook zo snel mogelijk hebben. Door het instellen van een maximaal aantal bestellingen per tijdslot verspreidt u piekmomenten. Is een tijdslot vol dan kunnen gasten kiezen om op een ander moment hun bestelling op te halen of te laten bezorgen.

 • Inzicht in uw voorraad

  Koppel 12Waiter met uw voorraadbeheer. Wordt een product veel verkocht en is de voorraad op? Dan kan dit product automatisch niet meer verkocht worden en krijgt de klant een melding.

De ervaring van onze klanten

De Buutplek

‘‘12Waiter is een goede oplossing voor ons. In combinatie met de kassa werkt het helemaal super, aangezien de systemen goed in elkaar overlopen!"

Jachthuis Beukenrode

"Twelve heeft er binnen een week voor gezorgd dat wij d.m.v. hun besteloplossing aan de slag konden! 12Waiter werkt super snel en is eenvoudig in het gebruik, ik raad het zeker aan.

Wilt u 12Waiter op uw locatie?

Wilt u weten wat 12Waiter voor u kan betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op of bel naar 030 2307811.

 • Naam
 • Organisatie
 • Emailadres
 • Telefoonnummer
 • Bericht

*Met het achterlaten van uw gegevens geeft u Twelve toestemming om uw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.