De marktleider in betaaloplossingen

Zo is Twelve

  • Gebruiksvriendelijk
  • Flexibel
  • Service gericht
  • Ontzorgen

Waarom hebben wij de beste oplossing voor uw stadion?

In een stadion is er vaak sprake van piekmomenten. Tijdens deze momenten wilt u graag inzicht krijgen in de omzet. Ook wilt u graag betaalgemak bieden aan de bezoeker, maar geen lange rijen bij de bar.

Met de gebruiksvriendelijke betaaloplossingen van Twelve wordt dit gerealiseerd. Wij bieden ten eerste snelle, veilige en eenvoudige kassasystemen op maat. Daarnaast kan iedere medewerker direct met ons systeem aan de slag. Bovendien zorgt ons managementsysteem ervoor dat alle belanghebbenden de juiste instellingen en rapportages te zien krijgen. Voor ieder stadion bieden wij de juiste betaalwijze.

De voordelen

Operational lease

Twelve biedt naast de optie tot kopen ook een operational leasemodel aan. Dat betekent dat je betaalt per wedstrijd.

Open Loop en Closed Loop

Met ons ‘open loop’ systeem kunt u met PIN en creditcard direct aan de bar betalen. Daarnaast bieden we ook een’closed loop’ systeem waarbij u tegoed op een pasje of polsbandje zet om hiermee aan de bar te betalen. Met beide systemen kunt u overal dus cashless betalen. 

Real-time inzicht

Met ons betaalsysteem heeft u op ieder moment inzicht in de omzet, derving en voorraad. 

Uitstekende service

Door onze ervaring en expertise kunnen wij u helemaal ontzorgen. Wij zorgen dat uw bezoekers optimaal betaalgemak ervaren en dat de barmedewerkers snel en eenvoudig kunnen afrekenen.

Onze betaaloplossingen live in actie zien?

We komen graag bij uw stadion langs om onze betaaloplossing te laten zien. Vul uw gegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

*Met het achterlaten van uw gegevens geeft u Twelve toestemming om uw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Cashless Betalen met je seizoenskaart - Twelve