De marktleider in betaaloplossingen

Zo is Twelve

 • Gebruiksvriendelijk
 • Flexibel
 • Service gericht
 • Ontzorgen

Waarom hebben wij de beste oplossing voor jouw stadion?

In een stadion is er vaak sprake van piekmomenten. Tijdens deze momenten wil je graag inzicht krijgen in de omzet. Ook wil je graag betaalgemak bieden aan de bezoeker, maar je wilt geen lange rijen bij de bar.

Met de gebruiksvriendelijke betaaloplossingen van Twelve wordt dit gerealiseerd. Wij bieden ten eerste een snelle, veilige en eenvoudige kassasystemen op maat. Daarnaast kan iedere medewerker direct met ons systeem aan de slag. Bovendien zorgt ons managementsysteem ervoor dat alle belanghebbenden de juiste instellingen en rapportages te zien krijgen. Voor ieder stadion bieden wij de juiste betaalwijze.

De voordelen

Operational lease

Twelve biedt naast de optie tot kopen ook een operational leasemodel aan. Dat betekent dat je betaalt per wedstrijd.

Open Loop en Closed Loop

Wij bieden een ‘open loop’ systeem aan waarbij je met PIN en creditcard direct aan de bar kan betalen. Maar ook een ‘closed loop’ systeem waarbij je tegoed op een pasje/polsbandje zet om hiermee aan de bar te betalen. Met beide systemen kan je overal dus cashless betalen. 

Real-time inzicht

Met ons betaalsysteem heb je op ieder moment inzicht in je omzet, derving en voorraad. 

Uitstekende service

Door onze ervaring en expertise kunnen wij je helemaal ontzorgen. Wij zorgen dat je bezoekers optimaal betaalgemak ervaren en dat de barmedewerkers snel en eenvoudig kunnen afrekenen.

Onze betaaloplossingen live in actie zien?

We komen graag bij je langs. Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Meest gestelde vragen

 • Hoeveel kassa’s en opwaardeerpunten hebben wij nodig?

  Dit hangt van veel factoren af; aantal bezoekers, aantal horecapunten, gemiddelde doorloop per horecapunt, etc. We stemmen dit daarom altijd graag in overleg met jullie af wat de gewenste opsteling moet zijn. Bij onze bestaande klanten zien we dat je gemiddeld genomen één kassa per 200 bezoekers nodig hebt.

 • Hoe werkt het cashless systeem?

  Dit is afhankelijk van de wensen, we bieden namelijk meerdere opties om cashless te gaan. Wij zorgen er in alle gevallen voor dat de bezoekers optimaal betaalgemak ervaren en dat er aan de bar niet meer met cash betaald kan worden. Wij bepalen graag samen jullie wat de beste cashless optie voor jullie stadion is.

 • Kan iedereen hiermee werken?

  Zeker! Ons systeem is gebouwd voor vrijwilligers en oproepkrachten. Door een eenvoudige indeling en het weglaten van overbodige functies kan iedereen er binnen 1 minuut mee aan de slag.

 • Wat zijn de kosten?

  Op basis van de wensen en de benodigde hardware zullen we een scherpe offerte opstellen. Wij komen graag bij jullie langs voor een demonstratie op locatie.

Staat je vraag er niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

12 Twelve- Count On Us!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.