Op een veilige en snelle manier bestellingen opnemen? Met onze besteloplossingen zorgen we ervoor dat de gast zoveel mogelijk zelf kan doen en jij eenvoudig 1,5 meter afstand kan houden. Advies nodig welke besteloplossing het beste bij jou past? Neem dan contact op via 030 2307811

Onze besteloplossingen

Bestellen en/of afrekenen via QR-codes

Laat gasten zelf eenvoudig bestellen en afrekenen via QR-codes!

Hoe werkt het?
De gast scant de QR-code waarna ze automatisch worden doorgestuurd naar jouw bestelpagina. Jij ontvangt een melding van de bestelling om die in orde te maken. Is de bestelling gereed? Dan kan de gast de bestelling ophalen of bezorg jij de bestelling bij de gast! De gast kan tijdens de bestelling direct betalen via iDEAL.

De besteloplossing sluit goed aan bij de 1,5 meter samenleving doordat gasten zelf bestellen en direct kunnen afrekenen. Hierdoor hoeft het personeel minder vaak aan tafel te verschijnen en is er minder fysiek contact. Ook vermijd je daardoor drukte bij de bar!

Zelfservice kassasysteem gekoppeld met scanner en pinautomaat

Zelfservice kiosk

Verkort eenvoudig de wachttijden en stimuleer de upsell op jouw locatie door middel van onze kiosk.

Hoe werkt het?

Je gasten selecteren eenvoudig de gewenste producten, rekenen direct (contactloos) af en halen hun bestelling op aan de counter.

Een groot voordeel van de kiosk is het kunnen tonen van productcombinaties. Zo stimuleer je eenvoudig de upsell in het bestelproces. En je zet personeel efficiënter in omdat er minder bezetting nodig is voor het opnemen van de bestellingen.

Digitale Schaplabels

Wil je dat gasten zelf hun producten scannen en afrekenen? Maak dan gebruik van onze Digitale Schaplabels!

De Digitale Schaplabels bevatten een unieke QR-code die de gast kan scannen. Ook staat er op de schaplabel informatie over het product, zoals de prijs, allergenen en voedingswaarden.

Schaplabel met 12Order