tabletkassa en pinautomaat van Twelve

De beste betaaloplossing voor jou

Twelve is al 12 jaar specialist in betaaloplossingen in verschillende branches; horeca, sport, events en stadion. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe belangrijk een gebruiksvriendelijk betaalsysteem is voor jouw locatie. Wij hebben een eigen gebruiksvriendelijke kassasysteem ontwikkeld die eenvoudig te gebruiken is voor jong en oud.

Naast onze traditionele kassa hebben wij ook onze webapp 12Order. Met de 12Order webapplicatie is het mogelijk alle denkbare producten online te bestellen. Ideaal voor ondernemingen die geen hardware willen.

Ons bekendste betaalsysteem

Dit is ons meest gebruikte en bekendste kassasysteem. Het systeem maakt gebruik van een overzichtelijke indeling en overbodige functies zijn weggelaten. Hierdoor is het naast gebruiksvriendelijk ook nog eens betaalbaar.

Daarnaast is het mogelijk om met alle verschillende betaalmethodes te betalen; cash, PIN, munten, mobiel en clubcards.

  • Gebruiksgemak voorop
  • Snelle transacties
  • Verschillende betaalmogelijkheden
  • Realtime inzicht

Wij komen graag langs om kennis te maken en het betaalsysteem te demonstreren.

Pinnen is winnen bij Twelve

Snel en eenvoudig pinnen

Tegenwoordig is een pinautomaat niet meer weg te denken en verdwijnt langzaam het betalen met munten en biljetten. Doordat er steeds meet mensen pinnen (contactloos en mobiel), wil je ook dat dit voor jouw locatie snel, eenvoudig en veilig is geregeld.

Een pinautomaat is dus onmisbaar. We beschikken over diverse pinautomaten, waardoor wij altijd een passende optie hebben voor jouw locatie. Of je een vaste pin wil die gekoppeld is aan jouw kassasysteem of een pinautomaat die eenvoudig mee te nemen is aan tafel.

  • Flexibele pinautomaten
  • Contactloos betalen
  • Kassakoppeling mogelijk
  • Alle betaalmethode

Neem contact op en wij zorgen voor een betaaloplossing die past bij jou.

12Order

Met onze webapplicatie 12Order maak je het mogelijk om online, snel en eenvoudig producten te bestellen. Met 12Order kan je vanaf ieder mobiele device maaltijden en consumpties bestellen en afrekenen. Vervolgens kan je een gewenste tijd en locatie kiezen voor het afhalen of de levering van jouw bestelling. Omdat 12Order een web app is die draait op mobiele devices heb je geen kassahardware nodig. Mochten jouw gasten minder gebruik maken van mobiele devices is het ook mogelijk de software te gebruiken op een kiosk of onze andere kassahardware.

Refurbished betaaloplossingen

Bij Twelve vinden we het belangrijk om duurzaam met onze betaaloplossingen om te gaan. Onze refurbished betaaloplossingen zijn vaak eenmalig verhuurd aan bijvoorbeeld een evenement. Bij terugkomst zijn de producten nog in goede staat, maar kunnen we deze niet meer als nieuw verkopen. Wij controleren deze producten op beschadigingen en zorgen dat deze beschikken over de juiste certificering. Vervolgens kunnen we deze producten tegen een zeer voordelige prijs aanbieden. Bij aanschaf van een refurbished betaaloplossing ben je dus niet alleen milieubewust bezig, maar bespaar je ook nog eens in je portemonnee.

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen over onze betaaloplossingen? Of zou je een demo/offerte willen ontvangen? Vul je gegevens en wij nemen persoonlijk contact op met jou.

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Twelve- Count On Us!