tabletkassa en pinautomaat van Twelve

De beste betaaloplossing voor jou

Twelve is al 12 jaar specialist in betaaloplossingen in verschillende branches; horeca, sport, events en stadion. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe belangrijk een gebruiksvriendelijk betaalsysteem is voor jouw locatie. Wij hebben een eigen gebruiksvriendelijke kassasysteem ontwikkeld die eenvoudig te gebruiken is voor jong en oud.

Ons bekendste betaalsysteem

Dit is ons meest gebruikte en bekendste kassasysteem. Het systeem maakt gebruik van een overzichtelijke indeling en overbodige functies zijn weggelaten. Hierdoor is het naast gebruiksvriendelijk ook nog eens betaalbaar.

Daarnaast is het mogelijk om met alle verschillende betaalmethodes te betalen; cash, PIN, munten, mobiel en clubcards.

  • Gebruiksgemak voorop
  • Snelle transacties
  • Verschillende betaalmogelijkheden
  • Realtime inzicht

Wij komen graag langs om kennis te maken en het betaalsysteem te demonstreren.

Pinnen is winnen bij Twelve

Snel en eenvoudig pinnen

Tegenwoordig is een pinautomaat niet meer weg te denken en verdwijnt langzaam het betalen met munten en biljetten. Doordat er steeds meet mensen pinnen (contactloos en mobiel), wil je ook dat dit voor jouw locatie snel, eenvoudig en veilig is geregeld.

Een pinautomaat is dus onmisbaar. We beschikken over diverse pinautomaten, waardoor wij altijd een passende optie hebben voor jouw locatie. Of je een vaste pin wil die gekoppeld is aan jouw kassasysteem of een pinautomaat die eenvoudig mee te nemen is aan tafel.

  • Flexibele pinautomaten
  • Contactloos betalen
  • Kassakoppeling mogelijk
  • Alle betaalmethode

Neem contact op en wij zorgen voor een betaaloplossing die past bij jou.

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen over onze betaaloplossingen? Of zou je een demo/offerte willen ontvangen? Vul je gegevens en wij nemen persoonlijk contact op met jou.

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Twelve- Count On Us!