Alle kassasystemen van Twelve

De beste betaaloplossing voor jou

Twelve is al meer dan 14 jaar dé specialist in slimme betaaloplossingen voor verschillende branches. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe belangrijk een gebruiksvriendelijk betaalsysteem is voor jouw locatie. Wij hebben een eigen gebruiksvriendelijk en overzichtelijk kassasysteem ontwikkeld waar jong en oud eenvoudig mee overweg kan.

Naast ons kassasysteem hebben we ook betaaloplossingen die via de mobiele telefoon werken, ideaal voor organisaties, verenigingen en ondernemingen die geen hardware willen maar wel gebruik willen maken van onze oplossingen. Ontdek hieronder al onze betaaloplossingen.

Onze kassasystemen

Wij hebben voor iedere locatie een passend kassasysteem. Al onze systemen zijn volledig gericht op gebruiksvriendelijkheid, inzicht en bevatten geen overbodige functies. Zo vind je bij ons een krachtige 15”  Kassa tot een mobiele kassa met pinautomaat in één. Ieder kassasysteem heeft een overzichtelijke indeling en is betaalbaar.

Via onze kassa kan je met alle betaalmethodes betalen; cash, PIN, munten, mobiel, passen, bandjes en betaalpassen.

 • Gebruiksgemak staat altijd voorop
 • Hoge transactiesnelheid
 • Alle verschillende betaalmogelijkheden
 • Altijd realtime inzicht

Wil je weten hoe eenvoudig ons kassasysteem is? Ervaar het zelf met onze online demo!

Twelve Kassasysteem Online Demo
Pinnen met de pinautomaat van Twelve

Snel en eenvoudig pinnen

Tegenwoordig wordt er steeds minder met contant geld betaald. Je gasten laten pinnen, zorgt voor een hogere transactiesnelheid, gebruiksvriendelijkheid en is veiliger. Doordat er steeds meer mensen pinnen (contactloos en mobiel), is een pinautomaat op jouw locatie bijna onmisbaar geworden.

Wij beschikken over diverse pinautomaten, waardoor wij altijd een passende mogelijkheid hebben voor jouw locatie. Of je een vaste pin wil die gekoppeld is aan jouw kassa of een pinautomaat die eenvoudig mee te nemen is aan tafel, wij hebben het.

 • Flexibele pinautomaten
 • Contactloos betalen
 • Kassakoppeling mogelijk
 • Alle betaalmethode

Neem contact op en wij kijken mee welke betaaloplossing het best bij jou past.

Besteloplossing

Met onze unieke web app 12Order maak je het mogelijk om, snel en eenvoudig online producten te bestellen. Met 12Order kunnen je gasten vanaf ieder mobiele device maaltijden en andere producten bestellen en afrekenen. Vervolgens kiezen zij een gewenste tijd en locatie voor het afhalen of de levering van jouw bestelling. Gebruiken jouw gasten zelf geen mobiele devices, dan werkt onze 12Order software ook op een kiosk. Doordat de software op alle hardware kan draaien start je eenvoudig met 12Order zonder dat je kassahardware hoeft af te nemen.

12Order - Banqueting web app

Refurbished betaaloplossingen

Bij Twelve vinden we het belangrijk om duurzaam met onze betaaloplossingen om te gaan. Onze refurbished betaaloplossingen zijn vaak eenmalig verhuurd aan bijvoorbeeld een evenement. Bij terugkomst zijn de producten vaak nog in perfecte staat, maar kunnen we deze niet meer als nieuw verkopen. Wij controleren deze producten op beschadigingen en zorgen dat deze beschikken over de juiste certificering. Vervolgens bieden we deze producten heel voordelig aan. Bij aanschaf van een refurbished betaaloplossing ben je dus niet alleen milieubewust bezig, maar bespaar je ook nog eens in je portemonnee.

Huur tijdelijk jouw betaaloplossing bij ons

Ben je op zoek naar een tijdelijke betaaloplossing? Denk aan een toernooi op jouw sportvereniging of een feestweek bij jou in het dorp. Voor zowel korte evenementen als voor een langere periode kan je betaaloplossingen bij ons huren. Door onze jarenlange ervaring hebben we voor elke situatie een passende oplossing. Naast kassasystemen en pinautomaten bieden we ook de optie cashless te betalen en tijdelijke internetoplossingen aan. Interesse om een oplossing van ons te huren? Neem contact met ons op.

Snel afrekenen op events - Twelve

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen over onze betaaloplossingen? Of zou je een demo willen aanvragen of een (verhuur) offerte willen ontvangen? Vul je gegevens en wij nemen persoonlijk contact met jou op.

 • Naam
 • Organisatie
 • E-mailadres
 • Telefoonnummer
 • Stel hier je vraag

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.