Koop nu voordelig jouw betaaloplossing

Bij Twelve hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Enkele betaaloplossingen verhuren wij aan bijvoorbeeld festivals. Deze producten zijn vaak nog in perfecte staat, maar kunnen we natuurlijk niet meer als nieuw verkopen. Alle refurbished betaaloplossingen van Twelve zijn stuk voor stuk gecontroleerd en beschikken over de juiste certificering. De producten zien er “zo goed als nieuw” uit, maar dan tegen een zeer voordelige prijs. Bij het kopen van een refurbished betaaloplossing ben je dus goed bezig voor je portemonnee en voor het milieu. Ben er snel bij want onze voorraad is beperkt.


De voordelen van een refurbished betaaloplossing bij Twelve:

✓ De laatste (software) updates
✓ 100% technisch in orde
✓ Zekerheid
✓ Goede prijs-kwaliteitverhouding

Ontdek ons refurbished aanbod en schaf voordelig een nieuwe betaaloplossing aan:

✓ Altijd vast en stabiel internet
✓ Zowel koppeling met kassa als los
✓ Verkrijgbaar met laatste certificering

Voor slechts € 250,-
Handheld Twelve Horeca
✓ Te koppelen aan de kassa
✓ Eenvoudig mee te nemen aan tafel
✓ Mogelijkheid om scanner mee te koppelen
✓ Gecorrespondeerde volgnummers
✓ Direct een bon uit bij keukenprinter
✓ Verbonden aan de kassa

Vraag een offerte aan voor jouw refurbished betaaloplossing

Geef hieronder aan welk product je graag wil ontvangen. We zullen contact met je opnemen of het product nog op voorraad is en voor het versturen.

 • Naam
 • Organisatie
 • Emailadres
 • Telefoonnummer
 • Bericht

Meest gestelde vragen

 • Is refurbished hetzelfde als tweedehands?

  Elk refurbished product is tweedehands, maar niet elk tweedehands product is refurbished. Een refurbished product wordt uitgebreid getest op defecten. Tijdens de controle worden ook direct de oude onderdelen vervangen door nieuwe onderdelen en wordt de laatste software er op gezet. Bij een tweedehands product wordt het product zonder controle doorverkocht.

  Met een refurbished betaaloplossing van Twelve verzeker je jezelf van een goedwerkend product dat aansluit bij jouw verwachtingen.

 • Hoe komt Twelve aan refurbished producten?

  Onze betaaloplossingen worden met regelmaat verhuurd aan bijvoorbeeld evenementen. Hoewel de gebruikte betaaloplossingen vaak in perfecte staat terugkomen, kunnen we dit niet als nieuw verkopen.

 • Wat zijn de voordelen en nadelen van refurbished betaaloplossingen?

  Wij streven naar duurzaamheid en het ontzorgen van onze klanten. Wanneer je bij ons een refurbished betaaloplossing aanschaft, ben je milieubewust bezig. De betaaloplossing wordt hierdoor gerecycled en niet weggegooid. Daarnaast is een groot voordeel dat je niet alleen goed bezig bent voor het milieu, maar ook voor je eigen portemonnee.

  Hoewel wij altijd de gebruikte producten zo goed mogelijk opknappen, kan het zijn dat in sommige gevallen gebruikssporen in het uiterlijk te zien zijn.

 • Waarom refurbished kopen bij Twelve?
Vaste pinautomaat Contactloos pinnen