‘’Twelve went snel, is voor iedereen gemakkelijk in gebruik en zonder onnodige poes-pas. Een aanrader om meer tijd over te houden voor gasten!’’

Désirée – Croquetten Boutique

“Mooi bedrijf met een goede oplossing op het juiste moment in de markt gezet. Ik ben zelf bij meerdere evenementen (MVV, vv Scharn en het preuvenemint) tevreden gebruiker van jullie oplossingen.”

Stephan Viertel – VV Scharn

“CKV Nieuwerkerk is al vanaf het eerste uur klant en gebruiker van het Twelve (voorheen LCS) kassa systeem. Wij ervaren het als zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. In combinatie met een club betaalpas is het voor de club en gebruikers snel en overzichtelijk en zeer gebruikersvriendelijk. Daarnaast kan de barcommissie en penningsmeester dagelijks de transacties volgen. Waarop wij de inkoop gericht aansturen en onze penningmeester inzicht heeft in de transacties via de diverse betaalmiddelen.”

Emmo van Herk – CKV Nieuwerkerk

“Dankzij het kassasysteem, hij is heel erg makkelijk in gebruik, is het voor onze barvrijwilligers makkelijker en sneller werken.”

Frans Schrotenboer – FC Meppel

‘’Als klant van Twelve zijn wij erg tevreden. Toen er een terminal kapot ging, werd dit probleem snel en goed opgelost. De serviceafdeling is goed bereikbaar en helpt snel. Sinds dit jaar is het kassasysteem nog eenvoudiger geworden, terwijl het al erg makkelijk werkte. Hierdoor kunnen we foutief aangeslagen producten nog makkelijker verwijderen. Wij merken dat Twelve bezig blijft om de functies op de kassa te verbeteren, hierdoor maken ze het ons als klant zo makkelijk mogelijk.’’

Lokaal ‘99 - Penningmeester Dennis

‘’Het kassasysteem van Twelve werkt handig. De kassa kunnen we zelf helemaal naar wens inrichten. Daarnaast zijn wij ook erg tevreden over de samenwerking met Twelve. Ze helpen ons snel, zijn flexibel en daarnaast zijn ze ook altijd goed te bereiken.’’

Orange5 Catering - Reitze ten Cate

‘’Twelve is erg servicegericht. In de tijd dat ik klant ben heb ik slechts één keer een storing gehad en deze werd direct opgelost. Verder heb ik na het afnemen van de kassa weinig contact met Twelve, maar dat is wat mij betreft een goed teken. Wanneer ik ze nodig hebt, weet ik ze te vinden. Verder is de kassa overzichtelijk en werkt het systeem fijn.’’

‘t Beumertje - Jan Gerit Beumer

‘’Het kassasysteem van Twelve is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Door de eenvoud kan iedereen er snel mee aan de slag, wat voor ons ontzettend fijn is. Daarnaast biedt Twelve een snelle en flexibele service, deze werkwijze spreekt mij erg aan.’’

Sportcafe de loco - Eric van den Enden

De kassa van Twelve is snel en vriendelijk in gebruik. ‘Een kind kan de was doen.’ Alles wat nodig is zit in het systeem wat het een erg fijn product maakt. De technische service is aardig en biedt goede en snelle hulp.

Yana Cheung - Brasserie Zuiderbad

Twelve ontwikkelt in hoog tempo nieuwe producten en blijft vooruitgaan. De kassa is gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen. De snelle serviceafdeling die 24/7 bereikbaar is maakt dat wij een blije klant zijn.

Lisette Boogaard - Geknipte bonen

Wij zijn al 2 à 3 jaar klant bij Twelve. Het is een mooi systeem, het werkt altijd goed en het is erg toegankelijk.

Frouwkje Assen - SV Zwolle

Het kassasysteem van Twelve is gewoon goed. Wij waren op zoek naar een systeem waar je snel rapportages mee kunt maken, Twelve gaf bij ons een presentatie en toen was de keuze snel gemaakt. Wij zijn blij met onze aankoop!

Jeroen Eskes - Sportlust '46

De investering in zowel de kassa als de pin zijn het meer dan waard geweest en hebben zich in hetzelfde jaar terug verdiend. Wij gebruiken het inmiddels 3 jaar en hebben nog nooit een storing of ongemak gehad.

Sacha Nieborg - Noord Negentig

logo-noordnegentig

Het gebruiksgemak van de kassa geeft extra plezier aan de bardiensten van onze barvrijwilligers en de clubcards geven een boost aan het clubgevoel. Dat is extra winst.

Luud de Haas - Clubmanager

”Wij werken nu enige tijd samen met Twelve met als doel om op al onze 105 schoollocaties een pinkassa neer te zetten. Voor mij is het fijn om vaste contactpersonen te hebben binnen Twelve, daardoor kunnen we sneller en oplossingsgericht werken. Is er niet direct een oplossing voor handen dan gaat Twelve voor ons opzoek.”

Gert Scholtes - Rayonmanager Van Leeuwen Catering

van leeuwen catering logo

“Een overzichtelijk en duidelijk systeem dat met gemak zelf aan te passen is! Binnen de Koekfabriek werken wij met verschillende doelgroepen. Erg fijn om te zien dat elke medewerker binnen een mum van tijd het systeem onder de knie heeft.”

Marleen van Kessel - Bedrijfsleidster De Koekfabriek

logo de koekfabriek