Wist je dat 70% van de bezoekers pas beslist op het moment dat ze aan de bar staan?

  • Communicatie naar je bezoekers

  • Sponsormogelijkheden

Prijslijst met links klantendisplay
  • Directe koppeling met ons kassasysteem

  • Professionele productpresentatie

Digitale Prijslijst

Met onze Digitale Prijslijst laat je op een professionele manier zien welke producten je verkoopt. Door de directe koppeling met ons kassasysteem worden de prijzen en producten automatisch weergegeven.

Daarnaast heeft onze Digitale Prijslijst de mogelijkheid om mededelingen en sponsoruitingen te tonen. Via de Digitale Prijslijst communiceer je eenvoudig met je gasten en is het een nieuwe inkomstenbron voor jouw organisatie.

Twelve Digitale Prijslijst

Twelve Sponsoring

Door middel van Twelve Sponsoring maken wij het voor onze (landelijke) partners mogelijk om te adverteren op de Digitale Prijslijst van onze klanten.

Schrijf je in voor Twelve Sponsoring, dan houden wij je op de hoogte van de campagnes in jouw regio. Per deelname aan een campagne ontvang je een vergoeding. Zo kan Twelve Sponsoring een mooie inkomstenbron voor jouw vereniging worden.

Wil je meedoen aan Twelve Sponsoring, maar heb je nog geen Digitale Prijslijst? Neem dan contact op met ons.

Digitale Schaplabels

Gebruik Digitale Schaplabels op jouw locatie voor het tonen van extra informatie. Door Digitale Schaplabels te gebruiken voorzie je je gasten van informatie in verschillende talen en maak je gebruik van van-/voor-prijzen die je zowel eenmalig als gepland op de Schaplabels kan tonen. Ook communiceer je op deze manier eenvoudig uitgebreidere informatie zoals de voedingswaarden en allergenen, zo weten je gasten precies waar ze aan toe zijn.

Klantendisplay 8 inch

De Klantendisplay is een 8 inch scherm die aan de kassa gekoppeld kan worden. Deze display toont een duidelijk overzicht van de aangeslagen producten en het totaalbedrag. Daarnaast is de Klantendisplay ideaal om sponsoruitingen en belangrijke mededelingen weer te geven.

Klantendisplay LCD

Onze kleine Klantendisplay is een klein LCD scherm dat de bestelde producten en het totaal af te rekenen bedrag aan je gasten toont. De Klantendisplay is eenvoudig aan de kassa te monteren en een zeer voordelige optie om je gasten extra informatie te bieden.

Wil jij onze betaaloplossingen van dichtbij bekijken?

  • Naam
  • Organisatie
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Stel hier je vraag

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.