Wist je dat 70% van de bezoekers pas beslist op het moment dat ze aan de bar staan?

  • Communicatie naar je bezoekers

  • Sponsormogelijkheden

Prijslijst met links klantendisplay
  • Directe koppeling met ons kassasysteem

  • Strakke productpresentatie

Digitale Prijslijst

Met onze digitale prijslijst laat je zien welke producten je verkoopt. Alle prijzen en producten worden automatisch weergegeven door de directe koppeling met ons kassasysteem.

Daarnaast heeft onze digitale prijslijst de mogelijkheid om mededelingen en sponsoruitingen weer te geven. De prijslijst kan hierdoor ook gebruikt worden als communicatiemiddel.

Digitale Prijslijst Twelve

Twelve Sponsoring

Via Twelve Sponsoring maken wij het voor onze (landelijke) partners mogelijk om te adverteren op de digitale prijslijst van sportverenigingen.

Schrijf je als sportvereniging in voor Twelve Sponsoring, dan houden wij je op de hoogte van de campagnes in jouw regio. Per deelname aan een campagne ontvang je een vergoeding. Zo kan Twelve Sponsoring een mooie inkomstenbron voor jouw vereniging worden.

Wil je meedoen met Twelve Sponsoring, maar heb je nog geen digitale prijslijst? Neem dan contact op met ons.

Klantendisplay LCD

Deze kleine versie van de klantendisplay is aan onze kassa gemonteerd. Dit LCD scherm toont direct aan de klant de bestelde producten en het totaal af te rekenen bedrag.

Klantendisplay 8 inch

Klantendisplay 8 inch

De klantendisplay is een 8 inch scherm die aan de kassa wordt gekoppeld. Deze toont aan de klant de bestelde producten en het totaalbedrag. Daarnaast is de klantendisplay een ideale plek om sponsoruitingen en belangrijke mededelingen weer te geven.

Wil jij onze betaaloplossingen van dichtbij bekijken?

  • Wat voor soort vraag heb je?

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Twelve- Count On Us!