Elektronische Schaplabels

Gebruik Elektronische Schaplabels op jouw locatie voor het tonen van extra informatie. Door Elektronische Schaplabels te gebruiken voorzie je je gasten van informatie in verschillende talen en maak je gebruik van van-/voor-prijzen die je zowel eenmalig als gepland op de Schaplabels kan tonen. Ook communiceer je op deze manier ook eenvoudig uitgebreide informatie als de voedingswaarden en allergenen, zodat je gasten precies weten waar ze aan toe zijn.

Scanning

Onze Elektronische Schaplabels zijn perfect te combineren met de scanfunctie van de 12Order bestel app. Je kunt op de Elektronische Schaplabels een QR- of barcode toevoegen die te scannen is door je gasten. In de beheeromgeving pas je eenvoudig de prijzen van je producten aan, waardoor je dynamic pricing in kan zetten en het meeste uit je verkoop haalt. Met de Elektronische Schaplabels maak je jouw locatie zeer gebruiksvriendelijk en draag je in combinatie met scanning bij aan de zelfservice voor je gasten.

Neem contact op

Interesse in onze Elektronische Schaplabels? Stel hieronder je vraag en wij nemen contact met je op.

  • Naam
  • Organisatie
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Stel hier je vraag

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.