Zo is Twelve Connect

  • Je eigen 4G wolk
  • Snel en flexibel inzetbaar
  • Veilig en goed internet

Snel, flexibel en goed internet overal

Tegenwoordig is internet niet meer weg te denken uit ons dagelijks gebruik. Er wordt verwacht dat er altijd en overal internet is. Wij leveren met Twelve betaaloplossingen aan op meer dan 100 evenementen per jaar. Door onze ervaring hebben wij gezien dat er veel vraag is naar snel, flexibel en goed internet voor tijdelijke projecten. Om deze reden hebben wij Twelve Connect in het leven geroepen. Twelve Connect zorgt ervoor dat jouw evenement of locatie altijd connected is. Naast tijdelijk internet kunnen we ook het hele netwerkbeheer uit handen nemen. Zo ben je altijd zeker van stabiel en goed internet. Wij komen graag langs om samen de mogelijkheden te bespreken.

Onze oplossingen

4g routers met wifi Twelve ConnectLTE - internetoplossingen Twelve Connect

Onze internetoplossingen

Door gebruik te maken van hoogstaande technologie in nauwe samenwerking met onze partners, zorgen wij voor een gegarandeerde internet aanvoer naar jouw locatie. We maken gebruik van wifi, bedraad netwerk en eigen 4G simkaarten om het internet naar iedere plek en ieder apparaat op jouw locatie te krijgen. Dit doen we voor zowel tijdelijke locaties als permanente locaties.

Twelve Connect - altijd stabiel internet

Op elke locatie stabiel internet

Heb je een project op een tijdelijke of moeilijk te bereiken locatie en heb je geen netwerk? Organiseer je een groot evenement en weet je niet zeker of je internetconnectie sterk genoeg is?

Door ons brede aanbod netwerkoplossingen hebben wij voor elke locatie een passende oplossing.

Wat vinden onze klanten van ons?

De samenwerking met Twelve hebben wij bij DGTL als zeer prettig ervaren. Daarnaast is Twelve altijd oplossingsgericht te werk gegaan. Twelve steekt er in de Nederlandse evenementenmarkt voor cashless betaaloplossingen ver bovenuit. Door de goede service en ervaring van Twelve kun je er vanuit gaan dat je evenement verloopt zoals het hoort te gaan.

 

 

 

Naast een goed ingericht betaal- en bestelsysteem heeft Twelve de internetfaciliteiten op het evenement verzorgd. Een stabiele internetverbinding zorgde ervoor dat belangrijke onderdelen van het evenement zoals het scoringssysteem en een livestream in meer dan 100 landen goed kon werken. Bij kleine complicaties werd er snel geschakeld en voor een gerichte oplossing gezorgd.

Vraag meer informatie aan

Wij komen graag bij jou langs voor een vrijblijvende kennismaking zodat wij de perfecte internetoplossing voor jou kunnen bespreken. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Naam
  • Organisatie
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Bericht

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Twelve-connect-verbonden