Wist je dat wij altijd op iedere locatie zorgeloos internet kunnen leveren?

Zo is Twelve Connect

  • Je eigen 4G wolk
  • Snel en flexibel inzetbaar
  • Veilig en goed internet

Snel, flexibel en goed internet overal

Tegenwoordig is internet niet meer weg te denken uit ons dagelijks gebruik. Er wordt verwacht dat er altijd en overal internet is. Wij leveren met Twelve betaaloplossingen aan op meer dan 100 evenementen per jaar. Door onze ervaring hebben wij gezien dat er veel vraag is naar snel, flexibel en goed internet voor tijdelijke projecten. Om deze reden hebben wij Twelve Connect in het leven geroepen. Twelve Connect zorgt ervoor dat jouw evenement of locatie altijd connected is. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken voor jou.

Twelve-connect-verbonden

Waar zijn we actief?

Evenementen

Organiseer jij een sportevenement, een festival of een ander evenement? Door onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche weten we precies wat jij wil. 

Beurzen & congressen

Wil jij ook dat jouw beurs of congres vlekkeloos verloopt met goed internet? Wij helpen je graag met onze internetoplossingen.

Stadions & Venues

Door onze ruime ervaring bij stadions en venues kunnen wij ieder vraagstuk aan.

Overig

Heb jij een project op een tijdelijke of moeilijk te bereiken locatie en heb je nog geen internet? Neem contact op met ons, want wij krijgen op iedere plek in Nederland perfect internet voor jou!

De internetoplossing voor jouw locatie

Door gebruik te maken van hoogstaande technologie in nauwe samenwerking met onze partners, zorgen wij voor een gegarandeerde internet aanvoer naar jouw locatie. We maken gebruik van WIFI, bedraad netwerk en eigen 4G simkaarten om het internet naar iedere plek en ieder apparaat op jouw locatie te krijgen.

 

Twelve-Connect-Festival

Wij zijn graag samen connected!

Wij komen graag bij jou langs voor een vrijblijvende kennismaking zodat wij de perfecte internetoplossing voor jou kunnen bespreken. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.