Zo is Twelve Connect

  • Je eigen 4G wolk
  • Snel en flexibel inzetbaar
  • Veilig en goed internet

Snel, flexibel en goed internet overal

Tegenwoordig is internet niet meer weg te denken uit ons dagelijks gebruik. Er wordt verwacht dat er altijd en overal internet is. Wij leveren met Twelve betaaloplossingen aan op meer dan 100 evenementen per jaar. Door onze ervaring hebben wij gezien dat er veel vraag is naar snel, flexibel en goed internet voor tijdelijke projecten. Om deze reden hebben wij Twelve Connect in het leven geroepen. Twelve Connect zorgt ervoor dat jouw evenement of locatie altijd connected is. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken voor jou.

Onze internetoplossingen

Door gebruik te maken van hoogstaande technologie in nauwe samenwerking met onze partners, zorgen wij voor een gegarandeerde internet aanvoer naar jouw locatie. We maken gebruik van WIFI, bedraad netwerk en eigen 4G simkaarten om het internet naar iedere plek en ieder apparaat op jouw locatie te krijgen.

Twelve-Stay-Connected

Op elke locatie stabiel internet

Heb je een project op een tijdelijke of moeilijk te bereiken locatie en heb je geen netwerk? Organiseer je een groot evenement en weet je niet zeker of je internetconnectie sterk genoeg is?

Door ons brede aanbod netwerkoplossingen hebben wij voor elke locatie een passende oplossing.

Vraag meer informatie aan

Wij komen graag bij jou langs voor een vrijblijvende kennismaking zodat wij de perfecte internetoplossing voor jou kunnen bespreken. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Twelve-connect-verbonden