Private LTE

Op een evenement is een stabiel netwerk van groot belang, niet alleen voor het betalingsverkeer maar ook bijvoorbeeld voor de productie en front of house. Op drukke evenementen werken publieke telecom verbindingen zoals 3G/4G vaak niet (optimaal). Bij Twelve Connect bieden wij een gegarandeerd stabiel netwerk zodat alle processen tijdens het evenement soepel kunnen blijven verlopen. Zo kunnen wij een Private LTE netwerk opbouwen waar alleen wij toegang toe hebben en toegang toe kunnen verlenen.

LTE - internetoplossingen Twelve Connect

Straalverbindingen

Sommige locaties zijn niet of nauwelijks te bereiken met een kabelverbinding. Dankzij het gebruik van onze hoogwaardige straalzenders zijn ook deze locaties geen probleem voor ons. Zo voorzien wij zelfs de meest ingewikkelde locaties van internet met een hoge bandbreedte.

Wifi

Twelve Connect heeft al jaren ervaring met het opbouwen van beveiligde en betrouwbare wifi netwerken. Een beveiligd wifi netwerk komt bijvoorbeeld goed van pas bij het scannen van de tickets aan de ingang. Maar niet alleen voor jouw organisatie is een wifi netwerk ideaal, je kan ook een wifi netwerk creëren voor je bezoekers, zodat zij een goede verbinding hebben op jouw evenement. Met Twelve Connect ben je altijd verzekerd van een stabiel wifi netwerk.

Satellietverbindingen

Een satellietverbinding kan bijna overal gebruikt worden om een stabiele verbinding te krijgen. Wij gebruiken satellietverbindingen vooral als back-up oplossing om onze andere internetvoorzieningen te ondersteunen. Zo kunnen wij garanderen dat het netwerk te allen tijde stabiel en toegankelijk is.

4G routers

4G routers zijn ideaal om snel en eenvoudig internet te creëren op locaties waar dat nog niet is. Creëer met deze 4G routers een klein wifi netwerk of sluit er internetkabels op aan voor een bekabeld netwerk. Zo zet je de routers in op de manier hoe jij dat wilt. We hebben een grote voorraad 4G routers zodat wij jou altijd van deze optie kunnen voorzien.

4g routers met wifi Twelve Connect

Vraag adviesgesprek aan

Organiseer je binnenkort een evenement en ben je op zoek naar stabiel internet, maar weet je niet welke internetoplossing het beste is? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Naam
  • Organisatie
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Bericht

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.