Op elke locatie kunnen wij jou connecten

Om je evenement tot een succes te maken heb je goed werkend internet nodig. Doordat wij al jaren meedraaien op verschillende evenementen hebben wij een ruime ervaring op het gebied van de benodigdheden rondom een evenement. Door deze expertise weten wij exact wat nodig is om een evenement vlekkeloos te laten verlopen.

Evenementen

Goed internet is het fundament voor een geslaagd evenement. Of dit nu een festival in de buitenlucht is, een voetbalwedstrijd in een stadion of een beurs in een overdekte beurshal overal wordt een goed netwerk geëist. Omdat wij altijd op zoek zijn naar het aanbieden van het totaalpakket was het een logische stap dat we naast onze betaalsystemen ook de werkende kracht hierachter zijn gaan faciliteren. Wij weten wat onze kassa’s nodig hebben om zonder storingen te presteren. Met deze kennis hebben wij Twelve Connect in het leven geroepen om niet alleen te kunnen voorzien in kassasystemen, maar ook de benodigdheden daar omheen.

Beurs

Wanneer je een beurs organiseert, dan wil je de aanwezige bedrijven en bezoekers een zo’n compleet mogelijke beleving geven. Beursstands worden steeds geavanceerder en internet is niet meer weg te denken. Daarom bieden wij ook voor beurzen een totaaloplossing op het gebied van internet. Ook voor jouw beurs kunnen we een volledige tijdelijke private LTE internetverbinding aanleggen. Heb je een kleinere beurs of alleen behoefte aan een wifi verbinding dan is dat uiteraard ook geen probleem. Voor elke beurs, bieden wij de internetverbinding die jij wenst.

Twelve - Nationale sportvakbeurs 2017
Betaaloplossingen voor stadion - Twelve | Kassa | Pinautomaten | Cashless

Stadion

In een stadion komen vaak een groot aantal bezoekers in een korte tijd samen. In tegenstelling tot een festival of beurs komen er tijdens een wedstrijd een groter aantal bezoekers in een kortere tijd. Het is belangrijk dat een netwerk tijdens zo’n enorme piek in korte niet overbelast raakt. Wij hebben alle benodigdheden voor een stabiel internet in ons eigen beheer. Hierdoor kunnen we onze netwerkverbinding altijd in de gaten houden en eventuele storingen op voorhand voorkomen of direct oplossen. Wat de grootte van het stadion ook is, wij bieden de gewenste internetoplossing.

Congres

Om je congres in goede banen te laten verlopen is een sterke internetverbinding ook erg belangrijk. Je kan het je niet veroorloven dat de aanwezigen tijden zonder internetverbinding zitten en daardoor niet het resultaat kunnen behalen dat gewenst is.

Bouwlocaties

Ook op bouwlocaties wordt internet een steeds belangrijker onderdeel. Denk aan onderlinge communicatie, videobewaking dat op een netwerk aangesloten moet zijn, werkplekken op de bouw, enzovoort. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw bouwlocatie te bespreken.

Overige locaties

Staat jouw locatie er niet bij? Geen zorgen, wij kunnen ons netwerk op alle mogelijke locaties opzetten. Wij gaan graag met jou in gesprek om te bespreken welke internetverbinding het beste op jouw locatie past.

Neem contact op

Ben je op zoek naar stabiel internet op jouw locatie? Wij denken met je mee om te kijken wat voor jouw evenement of locatie de meest geschikte oplossing is. Neem contact met ons op en dan komen wij graag langs om te bespreken welke internetoplossing wij voor jouw locatie kunnen bieden!

  • Naam
  • Organisatie
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Bericht

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Twelve Teamfoto 1 mei