Waarom Twelve Netwerkbeheer?

We gebruiken steeds meer apparaten waarbij een stabiele internetverbinding erg belangrijk is. Langzaam internet of zelfs helemaal geen internet is hierbij het laatste wat je wil. Om al jouw werkzaamheden probleemloos uit te kunnen voeren is een sterke en snelle verbinding extra belangrijk.

Door je netwerk te laten beheren met Twelve Connect ben je verzekerd van het snelste internet zonder storingen zodat je altijd bereikbaar bent!

Hoe werken wij

Om jouw organisatie maximaal te ontzorgen gaan wij eerst in gesprek over jouw wensen en behoeftes over het internet. Zo weten we exact waar jouw netwerk aan moet voldoen en wat het aan moet kunnen. Wanneer alle wensen zijn besproken gaan we over tot het aanleggen van het netwerk zodat jij hiermee aan de slag kan. Ons aanbod is altijd op maat gemaakt.

Naast ons advies en het aanleggen, onderhouden en monitoren we het netwerk op afstand. We kijken niet alleen hoe we eventuele problemen kunnen oplossen, maar ook hoe we dit kunnen voorkomen

Altijd verbinding

De kans is groot dat jouw locatie op dit moment al is voorzien van internetverbinding. Maar hierbij is een storing altijd mogelijk.

Tijdens een storing kunnen verschillende handelingen niet meer worden uitgevoerd en dit wil je voorkomen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn::

  • Betalen met de pinautomaat is niet meer mogelijk;
  • Er kan niet meer gebeld worden omdat de VoIP toestellen zijn uitgevallen;
  • De beveiligingscamera’s werken niet meer.

De 4G Back-up internetverbinding van Twelve Connect biedt daarvoor de oplossing, waardoor je altijd bent voorzien van internet. Wanneer de hoofdverbinding een storing heeft, schakelt de router automatisch door naar het 4G netwerk en je merkt hier zelf helemaal niks van. Alleen dat je nooit meer last hebt van storingen!

Met Twelve Netwerkbeheer nemen wij al jouw zorgen uit handen. Vraag nu meer info aan.

Waarom kiezen voor Netwerkbeheer van Twelve Connect?

Geen omkijk naar het beheer

Backoffice-icon

Betrouwbaar

Kosten besparend

Neem contact op

  • Naam
  • Organisatie
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Bericht
WaaS Team