Kennismaking en analyse

Wij komen graag langs voor een eerste kennismaking, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Tijdens deze kennismaking is het mogelijk om alle wensen op tafel te leggen. Wij kijken naar de grootte van het evenement, wat er nodig is om aan jullie wensen te voldoen en welke service er vanuit jullie wordt gevraagd voorafgaand en tijdens het evenement. Hier maken wij een analyse van en verwerken dit in een technisch plan.

Technisch plan

Aan de hand van de eerder besproken wensen en behoeften maken wij een netwerk design. Hierin worden alle mogelijkheden voor jouw locatie op een rijtje gezet. Zo krijg je een beter beeld hoe alles eruit komt te zien en op welke manier wij kunnen voorzien in jullie behoeften.

Offerte op maat

Aan de hand van het door ons opgestelde technische plan wordt er een offerte opgesteld met de kosten van onze oplossingen en diensten. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Productie

Na het goedkeuren van de offerte kunnen wij starten met het volledig ontzorgen van jullie organisatie op het gebied van internetverbinding. Ons deskundige team zorgt dat alles klaar wordt gemaakt voor gebruik, zodat wij tijdens het gehele evenement een goed werkend en stabiele internetverbinding kunnen garanderen.

Evaluatie & Data

Na afloop komen we nogmaals ter evaluatie bij jullie langs. Tijdens deze evaluatie wordt er besproken hoe het evenement is verlopen. Daarnaast doen wij gedurende het evenement een aantal metingen die wij uiteindelijk in een dashboard vol data over het gebruik en stabiliteit van het netwerk aan jullie aanbieden.

Service

Interesse?

Heb je nog vragen over onze werkwijze of wil je weten wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.