Voor elke horecalocatie een passende oplossing

Haal meer inzichten uit jouw horecazaak met de betaaloplossingen van Twelve. Als horecaonderneming wil je zoveel mogelijk tijd investeren in een goede gastbeleving en producten. De systemen van Twelve zijn speciaal gericht op het werk binnen de horeca. Gericht op snelheid, eenvoud en realtime inzicht. Wij focussen ons op het totaalpakket voor onze (potentiële) klanten en denken mee om zo te streven naar een zorgeloze betaalwereld voor iedereen.

Ontdek wat past bij jouw onderneming en maak een keuze tussen Tafelbediening of Fast-service.

Alle kassasystemen van Twelve

Onze oplossingen voor de Horeca

KassasysteemQR-bestellenReserveringsysteem voor horeca locatie

 

 

 

 

 

 

 

Binnen één minuut aan de slag

Het systeem is gebouwd voor eenvoud, zodat jij snel producten kan aanslaan en meer tijd over hebt om jouw gasten te helpen.
Onze gebruiksvriendelijke kassasoftware kun je eenvoudig op onze vaste kassa zetten of op een mobiele kassa, bijvoorbeeld onze eigen Pinkassa, Handheld of Tablet.

Wil je meer weten over onze kassa’s voor de horeca?

Horeca kassasysteem - Twelve
Restaurantmodule Rechts Twelve kassasystemen

Meer inzicht in jouw onderneming

De Restaurantmodule maakt het mogelijk om eenvoudig bestellingen per tafel aan te slaan en door te sturen naar de bar of keuken. Zo verkort je wachttijden. Ook krijgt jouw personeel meer inzicht in het restaurant doordat tafels die lang niet hebben besteld verkleuren. Ook kan jouw personeel eenvoudig de bon splitsen door het aantal mensen aan tafel.

"Een kind kan de bestelling doen."

Gasten in jouw restaurant zelf laten bestellen en betalen zonder bediening kan met onze besteloplossingen.

Zelfservice & Banqueting

Scankassa Menu met Mobiel 12Order
Onze eigen ontwikkelde bestel app beschikt over uitgebreide bestelopties, zoals zelfservice bestelzuilen en scanfunctie. Ook ideaal inzetbaar voor banqueting.

QR-code op de tafel

Twelve QR-code aan tafel scannen
Door een QR-code op de tafel te plaatsen kunnen gasten zelf bestellingen maken en afrekenen. Jij krijgt een melding, maakt de bestelling in orde en serveert deze op de tafel.

Een eigen bestelsite

Twelve Waiter bestelsite mobiel desktop
Gasten kunnen via hun device een bestelling doen, die ze vervolgens afhalen of laten bezorgen. Je ontvangt direct een melding op jouw kassascherm.

Bel direct naar 030 2307811 voor een adviesgesprek met één van onze horeca specialisten.

Niet zeker? Wij helpen je om een passende oplossing te vinden

Heb je een kleine horecazaak waar veel mensen even langskomen, zoals een snackbar of kiosk? Of heb je een horecazaak waar gasten uitgebreider kunnen zitten. Elke zaak is anders en daarom komen wij graag in gesprek om jouw wensen te bespreken en daarbij te kijken welke betaaloplossing aansluit bij jouw onderneming. Vul onderstaand formulier in wij nemen contact met je op.

  • Naam
  • Naam horecagelegenheid
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Je bericht