Voor elke horecalocatie een passende oplossing

Haal meer inzichten uit jouw horecazaak met de betaaloplossingen van Twelve. Als horecaonderneming wil je zoveel mogelijk tijd investeren in een goede gastbeleving en producten. De systemen van Twelve zijn speciaal gericht op het werk binnen de horeca. Gericht op snelheid, eenvoud en realtime inzicht. Wij focussen ons op het totaalpakket voor onze (potentiële) klanten en denken mee om zo te streven naar een zorgeloze betaalwereld voor iedereen.

Ontdek wat past bij jouw onderneming en maak een keuze tussen Tafelbediening of Fast-service.

Kassascherm met producten

Het totaalpakket voor Horeca

Naast de beste betaaloplossing voor jou kijken we altijd verder hoe we jou het beste kunnen ontzorgen. Ontdek hieronder wat we voor jouw locatie kunnen betekenen of bekijk de video!

Brochure 250

Vraag gratis de Horeca brochure aan

Ontvang gratis de Horeca brochure en ontdek de mogelijkheden. Wij ontzorgen en vullen jouw organisatie aan!

  • Voor welke branche wil jij de brochure ontvangen?
  • Naam
  • Naam horecazaak
  • E-mailadres

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Binnen één minuut aan de slag

Het systeem is gebouwd voor eenvoud, zodat jij snel producten kan aanslaan en meer tijd over hebt om jouw gasten te helpen.
Onze gebruiksvriendelijke kassasoftware kun je eenvoudig op onze vaste kassa zetten of op een mobiele kassa, bijvoorbeeld onze eigen Pinkassa, Handheld Kassa of Tablet Kassa.

Wil je meer weten over de werking van onze kassa? Doe de online demo!

Horeca kassasysteem - Twelve
Restaurantmodule Rechts Twelve kassasystemen

Meer inzicht in jouw onderneming

De Restaurantmodule maakt het mogelijk om eenvoudig bestellingen per tafel aan te slaan en door te sturen naar de bar of keuken. Zo verkort je wachttijden. Ook krijgt jouw personeel meer inzicht in het restaurant doordat tafels die lang niet hebben besteld verkleuren. Ook kan jouw personeel eenvoudig de bon splitsen door het aantal mensen aan tafel.

Nieuwsgierig naar de werking van ons systeem? Doe de online demo voor tafelbediening!

"Een kind kan de bestelling doen."

Gasten in jouw restaurant zelf laten bestellen en betalen zonder bediening kan met onze besteloplossingen.

Zelfservice Kassa & Banqueting

Scankassa Menu met Mobiel 12Order
Onze eigen ontwikkelde bestel app beschikt over uitgebreide bestelopties, zoals zelfservice bestelzuilen en scanfunctie. Ook ideaal inzetbaar voor banqueting.

QR-code op de tafel

Twelve QR-code aan tafel scannen
Door een QR-code op de tafel te plaatsen kunnen gasten zelf bestellingen maken en afrekenen. Jij krijgt een melding, maakt de bestelling in orde en serveert deze op de tafel.

Een eigen bestelsite

Twelve Waiter bestelsite mobiel desktop
Gasten kunnen via hun device een bestelling doen, die ze vervolgens afhalen of laten bezorgen. Je ontvangt direct een melding op jouw kassascherm.

Bel direct naar 030 2307811 voor een adviesgesprek met één van onze horeca specialisten.

Niet zeker? Wij helpen je om een passende oplossing te vinden

Heb je een kleine horecazaak waar veel mensen even langskomen, zoals een snackbar of kiosk? Of heb je een horecazaak waar gasten uitgebreider kunnen zitten. Elke zaak is anders en daarom komen wij graag in gesprek om jouw wensen te bespreken en daarbij te kijken welke betaaloplossing aansluit bij jouw onderneming. Vul onderstaand formulier in wij nemen contact met je op.

  • Naam
  • Naam horecagelegenheid
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Je bericht