Voor elke horecalocatie een passende oplossing

Haal meer inzichten uit jouw horecazaak met de betaaloplossingen van Twelve. Als horecaonderneming wil je zoveel mogelijk tijd investeren in een goede gastbeleving en producten. De systemen van Twelve zijn speciaal gericht op het werk binnen de horeca. Gericht op snelheid, eenvoud en realtime inzicht. Wij focussen ons op het totaalpakket voor onze (potentiële) klanten en denken mee om zo te streven naar een zorgeloze betaalwereld voor iedereen.

Ontdek wat past bij jouw onderneming en maak een keuze tussen Tafelbediening of Fast-service.

Twelve Kassasysteem Online Demo

Het totaalpakket voor Horeca

Naast de beste betaaloplossing voor jou kijken we altijd verder hoe we jou het beste kunnen ontzorgen. Ontdek hieronder wat we voor jouw locatie kunnen betekenen of bekijk de video!

Brochure 250

Vraag gratis de Horeca brochure aan

Ontvang gratis de Horeca brochure en ontdek de mogelijkheden. Wij ontzorgen en vullen jouw organisatie aan!

 • Voor welke branche wil jij de brochure ontvangen?
 • Naam
 • Naam horecazaak
 • E-mailadres

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Binnen één minuut aan de slag

Het Horeca Kassasysteem is gebouwd voor eenvoud, zodat jij snel producten kan aanslaan en meer tijd over hebt om jouw gasten te helpen.
Onze gebruiksvriendelijke kassasoftware kun je eenvoudig op onze vaste kassa zetten of op een mobiele kassa, bijvoorbeeld onze eigen Pinkassa, Handheld Kassa of Tablet Kassa.

Wil je meer weten over de werking van onze kassa? Doe de online demo!

Horeca kassasysteem kopen - Twelve
Restaurantmodule Twelve kassasystemen Plattegrond

Meer inzicht in jouw onderneming

De Restaurantmodule maakt het mogelijk om eenvoudig bestellingen per tafel aan te slaan en door te sturen naar de bar of keuken. Zo verkort je wachttijden. Ook krijgt jouw personeel meer inzicht in het restaurant doordat tafels die lang niet hebben besteld verkleuren. Ook kan jouw personeel eenvoudig de bon splitsen door het aantal mensen aan tafel.

Nieuwsgierig naar de werking van ons systeem? Doe de online demo voor tafelbediening!

Online bestellingen ontvangen

Met 12Waiter creëer je eenvoudig een eigen bestelwebsite. Gasten kunnen via de site hun bestelling plaatsen. Heb je een eigen terras? Dan kun je middels QR-stickers zien vanaf welke tafel er besteld is om vervolgens de bestelling uit te serveren. Heb je een Twelve Kassa? Dan is het mogelijk om de bestellingen op de Kassa te laten zien, handig en overzichtelijk!

De QR-besteloplossing van Twelve 12Waiter

"Een kind kan de bestelling doen."

Gasten in jouw restaurant zelf laten bestellen en betalen zonder bediening kan met onze besteloplossingen.

Zelfservice Kassa

Zelfservice kassasysteem gekoppeld met scanner en pinautomaat
Bied je bezoekers de mogelijkheid om zelf producten aan te slaan en af te rekenen.

Pinkassa

Pinautomaat met kassasoftware: Pinkassa
Eenvoudig en snel: mobiele pinautomaat met onze eigen kassasoftware.

Digitaal Afhaalscherm

Communiceer eenvoudig bestellingen die klaar zijn en genereer tegelijkertijd extra omzet.

Bel direct naar 030 2307811 voor een adviesgesprek met één van onze horeca specialisten.

  Wij helpen je om een passende oplossing te vinden

  Heb je een kleine horecazaak waar veel mensen even langskomen, zoals een snackbar of kiosk? Of heb je een horecazaak waar gasten uitgebreider kunnen zitten. Elke zaak is anders en daarom komen wij graag in gesprek om jouw wensen te bespreken en daarbij te kijken welke Horeca Kassasysteem aansluit bij jouw onderneming. Vul onderstaand formulier in wij nemen contact met je op.

  • Naam
  • Naam horecagelegenheid
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Je bericht

  *Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

  Meest gestelde vragen

  • Wat kost een kassasysteem voor de Horeca?

   Dit is afhankelijk van jou wensen en behoeften. Wil je de kassa koppelen aan andere systemen? Wil je een plattegrond indeling op de kassa hebben? Neem je bestelling op aan tafel? Dit en meer vragen stellen we tijdens een adviesgesprek.

   Dit is lastig in te schatten. Wij doen altijd een aanbod op maat afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Wij hebben hiervoor eerst meer informatie vanuit jullie nodig. Bijv. Hoe gaan jullie het systeem gebruiken? Welke inzichten willen jullie eruit halen? Willen jullie ons systeem koppelen aan andere systemen?

  • Hoe snel kan ik aan de slag?

   Ons systeem staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid. Binnen één minuut kan jong en oud ermee aan de slag.

  • Hoe werkt de QR-code op het terras?

   We kunnen een unieke QR-code maken per tafel. Als een gast een bestelling doet via de QR-code, ontvang je een melding op de kassa en zie jij direct waar je de bestelling mag uitserveren.

  Twelve Customer Care - service team