Voor elke horecalocatie een passende oplossing

Haal meer inzichten uit jouw horecazaak met de betaaloplossingen van Twelve. Als horecaonderneming wil je zoveel mogelijk tijd investeren in een goede gastbeleving en producten. De systemen van Twelve zijn speciaal gericht op het werk binnen de horeca. Gericht op snelheid, eenvoud en realtime inzicht. Wij focussen ons op het totaalpakket voor onze (potentiële) klanten en denken mee om zo te streven naar een zorgeloze betaalwereld voor iedereen.

Ontdek wat past bij jouw onderneming en maak een keuze tussen Tafelbediening of Fast-service.Twelve Kassasysteem Online Demo

Binnen één minuut aan de slag

Het Horeca Kassasysteem is gebouwd voor eenvoud, zodat jij snel producten kan aanslaan en meer tijd over hebt om jouw gasten te helpen.
Onze gebruiksvriendelijke kassasoftware kan je eenvoudig op onze vaste kassa zetten of op een mobiele kassa, bijvoorbeeld onze eigen Pinkassa, Handheld Kassa of Tablet Kassa.

Wil je meer weten over de werking van onze kassa? Doe de online kassatour!

Horeca kassasysteem kopen - Twelve
Restaurantmodule Twelve kassasystemen Plattegrond

Meer inzicht in jouw onderneming

De Restaurantmodule maakt het mogelijk om eenvoudig bestellingen per tafel aan te slaan en door te sturen naar de bar of keuken. Zo verkort je wachttijden. Ook krijgt jouw personeel meer inzicht in het restaurant doordat tafels die lang niet hebben besteld verkleuren. Ook kan jouw personeel eenvoudig de bon splitsen door het aantal mensen aan tafel.

Nieuwsgierig naar de werking van ons systeem? Doe de online kassatour voor tafelbediening!

Online bestellingen ontvangen

Met 12Waiter creëer je eenvoudig een eigen bestelwebsite. Gasten kunnen via de site hun bestelling plaatsen. Heb je een eigen terras? Dan kun je middels QR-stickers zien vanaf welke tafel er besteld is om vervolgens de bestelling uit te serveren. Heb je een Twelve Kassa? Dan is het mogelijk om de bestellingen op de Kassa te laten zien, handig en overzichtelijk!

De QR-besteloplossing van Twelve 12Waiter

‘’Twelve went snel, is voor iedereen gemakkelijk in gebruik en zonder onnodige poes-pas. Een aanrader om meer tijd over te houden voor gasten!’’

Désirée – Croquetten Boutique

‘’Twelve is erg servicegericht. In de tijd dat ik klant ben heb ik slechts één keer een storing gehad en deze werd direct opgelost. Verder heb ik na het afnemen van de kassa weinig contact met Twelve, maar dat is wat mij betreft een goed teken. Wanneer ik ze nodig hebt, weet ik ze te vinden. Verder is de kassa overzichtelijk en werkt het systeem fijn.’’

‘t Beumertje - Jan Gerit Beumer

“Een overzichtelijk en duidelijk systeem dat met gemak zelf aan te passen is! Binnen de Koekfabriek werken wij met verschillende doelgroepen. Erg fijn om te zien dat elke medewerker binnen een mum van tijd het systeem onder de knie heeft.”

Marleen van Kessel - Bedrijfsleidster De Koekfabriek

logo de koekfabriek

Bel direct naar 030 2307811 voor een adviesgesprek met één van onze horeca specialisten.

  Wij helpen je om een passende oplossing te vinden

  Heb je een kleine horecazaak waar veel mensen even langskomen, zoals een snackbar of kiosk? Of heb je een horecazaak waar gasten uitgebreider kunnen zitten. Elke zaak is anders en daarom komen wij graag in gesprek om jouw wensen te bespreken en daarbij te kijken welk Horeca Kassasysteem aansluit bij jouw onderneming. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

  • Naam
  • Naam horecagelegenheid
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Je bericht

  *Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

  Meest gestelde vragen

  • Wat kost een kassasysteem voor de Horeca?

   Dit is afhankelijk van jou wensen en behoeften. Wil je de kassa koppelen aan andere systemen? Wil je een plattegrond indeling op de kassa hebben? Neem je bestelling op aan tafel? Dit en meer vragen stellen we tijdens een adviesgesprek.

   Dit is lastig in te schatten. Wij doen altijd een aanbod op maat afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Wij hebben hiervoor eerst meer informatie vanuit jullie nodig. Bijvoorbeeld: hoe gaan jullie het systeem gebruiken? Welke inzichten willen jullie eruit halen? Willen jullie ons systeem koppelen aan andere systemen?

  • Hoe snel kan ik aan de slag?

   Ons systeem staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid. Binnen één minuut kan jong en oud ermee aan de slag.

  • Hoe werkt de QR-code op het terras?

   We kunnen een unieke QR-code maken per tafel. Als een gast een bestelling doet via de QR-code, ontvang je een melding op de kassa en zie jij direct waar je de bestelling mag uitserveren.

  Twelve Customer Care - service team