AKAM Kassa Vast - Twelve

Het kassasysteem voor jouw locatie

Geen enkele cafetaria of snackbar is hetzelfde. Wij vinden het belangrijk om mee te denken zodat we zo tot een advies op maat kunnen komen. Neem contact op voor een adviesgesprek op maat.

Gebruiksvriendelijk - Twelve

Gebruiksvriendelijk

De categorieën op de kassa kunnen eenvoudige worden aangepast bij een prijswisseling of nieuw assortiment. Werknemers kunnen door een eenvoudige inleiding direct aan de slag.

Snel en eenvoudig

Overbodige functies zijn weggelaten op de kassa. Hierdoor is het display overzichtelijk en gaat het opnemen van de bestelling en afrekenen snel en eenvoudig.Zo verminder je de wachttijd voor je klanten.

Inzicht - Twelve

Direct inzicht

Je hebt overal en altijd realtime inzicht in de totale omzet, derving en voorraad. Op deze manier weet je precies wat je nog in voorraad hebt en kan je jouw inkopen hier op afstellen.

24/7 service Twelve icon

24/7 service

We beschikken over een 24/7 service, waardoor je altijd contact met ons op kan nemen voor vragen.

Onze betaaloplossingen voor cafetaria

Pin en kassa in één

Twelve Pinkassa

Vaste kassa

De Kassa van Twelve

All-in-one

Twelve all-in-one budget kassa

Vraag onze brochure aan

Wil jij weten welke betaaloplossingen we voor jouw cafetariagelegenheid hebben? Vraag onze brochure aan en bekijk ons aanbod.

Twelve Brochure kassasystemen

Zo is Twelve

  • Direct aan de slag
  • Altijd bereikbaar
  • Snel en eenvoudig afrekenen

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor jouw snackbar kunnen betekenen, wil je meer weten over één van onze kassa’s of wil je een demo aanvragen? Neem contact met ons op voor advies, een demo of een offerte op maat.