Heb jij ons gespot?

Al onze klanten worden hard geraakt tijdens deze corona crisis. Wij leven enorm met hen mee en willen hen dan ook graag een hart onder de riem steken!

Langs verschillende snelwegen hebben wij, met dank aan onze partner Ocean Outdoor, de mogelijkheid gekregen om kosteloos op een aantal LED-borden een boodschap voor jullie te tonen. Zodat jullie voelen dat wij achter jullie staan in deze moeilijke tijd! Helaas konden wij niet de logo’s van al onze klanten tonen. Mocht jouw logo hier niet tussen staan, betekent dat niet dat wij niet aan jullie denken. Wij denken aan jullie allemaal en willen jullie dan ook een hart onder de riem steken.

Hou vol!

Hou vol - Twelve

Onze initiatieven

Wij vinden het fijn om te zien dat er ondanks deze moeilijke tijd uit veel verschillende hoeken mooie initiatieven ontstaan. Samen staan we immers sterker! Wij hebben ook een aantal initiatieven voor onze klanten ontwikkeld. Bekijk hieronder welke dit zijn, hopelijk zit er ook iets voor jouw vereniging, organisatie of locatie bij!

Help je club

#helpjeclub

Op dit moment staat het dagelijks bestuur, maar ook de baromzet, van alle sportclubs tijdelijk stil. Om in deze moeilijke tijd toch geld in de clubkas te krijgen hebben we #helpjeclub in het leven geroepen. Met deze actie is het voor leden en supporters mogelijk om bartegoed te kopen, wat later in de kantine kan worden besteed. Zo krijgen clubs die nu gesloten zijn alsnog geld binnen om hun doorlopende rekeningen te betalen of alvast een buffer op te bouwen! Klik hier voor meer informatie en om deel te nemen!

Start je eigen webshop

Met 12Waiter start je eenvoudig en snel met je eigen bestelsite voor jouw locatie. Je gasten plaatsen via hun smartphone, tablet of computer hun bestelling, die ze vervolgens afhalen of laten bezorgen. Dankzij de koppeling met jouw Twelve kassasysteem komt de bestelling direct binnen op je kassa. Naast de verkoop van producten is het ook mogelijk om online merchandise artikelen te verkopen en kan er zo eenvoudig geld worden gedoneerd. Klik hier voor meer informatie!

Help de Events

De evenementenbranche wordt momenteel enorm hard geraakt. Waar je bij sportclubs aanspraak kunt maken op leden ligt dit bij evenementen een stuk ingewikkelder. Daarom steunen wij events door mee te denken met creatieve oplossingen en ons netwerk in te zetten om zo veel mogelijk events toch een bron van inkomsten te geven en proberen wij mee te denken over de toekomst. Wil je graag in contact komen met ons Eventteam om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met onze Event Manager Flip via flip@twelve.eu.

Bestel eenvoudig online

Door de huidige coronacrisis is het online bestelgedrag nog verder toegenomen. Door middel van 12Order geef je jouw gasten, cliënten of bezoekers de mogelijkheid vanaf vrijwel iedere locatie op ieder device online te bestellen. Daarnaast is 12Order ook ideaal op locatie. Met het gebruik van een Kiosk of dankzij de scanfunctie van de bestel app bied je de mensen op jouw locatie(s) volledige zelfservice. Wil je meer weten over wat 12Order? Klik hier!

Maak gebruik van de Pinkassa

Wij hebben van verschillende klanten gehoord dat zij de de Pinkassa inzetten om toch op een veilige afstand hun producten of voorraad te kunnen verkopen. De mogelijkheden om de Pinkassa (in deze situatie) in te zetten zijn enorm. Wij denken graag met je mee hoe jij de Pinkassa voor jouw locatie(s) kunt gebruiken en zo toch weer wat meer omzet binnen kan krijgen. Wil je meer informatie over de Pinkassa? Klik hier en neem contact op!

Meer informatie over bovenstaande mogelijkheden? Tel: 030 276 7770 of mail: info@twelve.eu .

Neem contact op

Uiteraard helpen wij je graag en willen we je extra ondersteunen in deze moeilijke tijden. Ben je benieuwd naar bovenstaande mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met je op!

  • Naam
  • Organisatie
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Stel hier je vraag