Wij kijken graag samen naar kansen om jouw club verder te verbeteren.

  Haal meer uit jouw sportclub

  Tijdens het Clubconsult nemen we naast de mogelijkheden in de kantine ook andere onderdelen binnen de club onder de loep. Zo kijken we waar jij op in kunt spelen en wat er nog verbeterd kan worden. Na het consult weet jij hoe je de omzet kan verhogen, de kosten kan verlagen en duurzamer te werk kan gaan voor nu en in de toekomst!

  Hieronder leggen we de verschillende stappen uit die we tijdens het consult bespreken. Wil je direct weten hoe jij meer uit jouw sportclub kan halen? Plan een Clubconsult in!

  Stap 1: Huidige situatie

  Tijdens de eerste stap kijken we naar de huidige situatie. Kan iedereen direct met de kassa aan de slag? Is de beheeromgeving overzichtelijk voor de penningmeester? En is alles ingevuld volgens de AVG-richtlijnen?

  Naast deze check kijken we ook of de kassa optimaal is ingericht. Zo kan een Hardlopers-pagina ervoor zorgen dat het barpersoneel nog sneller kan werken, een Supplementenmodule voor een overzichtelijkere kassa en het (tijdelijk) verwijderen van niet gebruikte betaalmethoden tot minder fouten.

  Stap 2: Kansen bespreken

  Door COVID-19 is er de afgelopen jaren veel veranderd. Zo is de trend naar cashless betalen versneld en zien we dat sportverenigingen de stap naar digitaliseren nemen. We kijken of jouw vereniging hier ook klaar voor is. Daarnaast bespreken we hoe je mogelijke extra inkomsten uit jouw kantine kan halen.

  Stap 3: Demonstratie

  Dan start de échte demonstratie van onze kassa, de gekoppelde online backoffice van onze kassa en andere Twelve oplossingen.

  In de afgelopen jaren is Twelve gegroeid van kassaleverancier naar dé totaal leverancier voor sportclubs. Naast het optimale gebruik van jouw kassa, kijken we ook waar de kansen naast onze betaaloplossingen liggen. Enkele onderwerpen die we met jou doornemen zijn:

  • Hoe kan je de marges verbeteren?
  • Hoe zorg je voor een duurzame club?
  • Hoe zorg je voor veiligheid in en rondom de club?

  De vierde fase: Werkplan opstellen

  Tot slot gaan we verder de diepte in om te kijken naar een oplossing op maat die volledig aansluit op jouw wensen en behoeften.

  Vraag een Clubconsult aan!

  Wil jij ook weten hoe jij nog meer uit jouw sportclub kan halen en concrete, direct toepasbare actiepunten ontvangen? Vraag een Clubconsult aan!

  • Naam
  • Sportvereniging
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Bericht

  *Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.