CAN10 Twelve Kassasystemen

De Pinkassa bij CAN10

‘‘Voor sportverenigingen of organisaties die volledig cashless willen gaan en de kassa van Twelve hebben, is de Pinkassa als extra kassa grandioos.”

Sander Mol – Eigenaar CAN10

Cashlessmodule bij VV Gilze

“Voor de barmedewerkers is de Cashlessmodule erg prettig. Zij kunnen leden veel sneller helpen, omdat het betalen een stuk sneller gaat.”

Aimé Cruijsbergs – Voorzitter VV Gilze

KVV Quickboys

“We raden de Cashlessmodule absoluut aan. We zijn al behoorlijk aan het promoten geweest. Een aantal andere ondernemingen en verenigingen in de buurt zijn nu ook aangesloten bij Twelve met de Cashlessmodule.”

Kees van Wolferen – Bestuurslid Clubhuiszaken KVV Quickboys

VV E.M.M.

“Sinds anderhalf jaar heeft v.v. E.M.M. de kassa van Twelve, deze kassa heeft bijna tot geen tijd gekost om gebruikt te worden door onze vrijwilligers. Wij hadden eerder over jullie moeten horen om eerder gebruik te kunnen maken van dit gemakkelijke systeem.”

Gerrit van der Meijde – Voorzitter VV E.M.M.

SV Kampong

“Wij als Nummer Veertien, pachter van de grootste club van NL SV Kampong werken al ruim jaar 7 jaar samen met Twelve. Naast het mooie uiterlijk van de kassa’s zijn ze makkelijk en snel te bedienen. De service is ook altijd goed en als er problemen zijn dan worden die gelijk opgelost.”

Lukas Besseling – Pachter SV Kampong

ZSV Schaerweijde

''Al jaren maakt ZSV Schaerweijde gebruik van de kassasystemen van Twelve en dit naar volle tevredenheid. Het systeem is uitgebreid en toch simpel, de service is snel en de mensen denken mee met je club. Ik kan het elke vereniging dan ook van harte aanraden!''

Arnaud Schuurman - General manager ZSV Schaerweijde 

Pinoké

''Twelve begrijpt heel goed welke wensen er leven bij clubs. De service die wij leveren aan onze leden zien wij op de zelfde manier gedaan worden door jullie aan ons!
Ga zo door!''Frans van Camp - Bestuurslid exploitatie Pinoké  

Sportlust '46

logo sportlust 46
“Het kassasysteem van Twelve is gewoon goed. Wij waren op zoek naar een systeem waar je snel rapportages mee kunt maken, Twelve gaf bij ons een presentatie en toen was de keuze snel gemaakt. Wij zijn blij met onze aankoop!” 


Jeroen Eskes - Sportlust '46

CKV Nieuwerkerk

“CKV Nieuwerkerk is al vanaf het eerste uur klant en gebruiker van het Twelve (voorheen LCS) kassa systeem. Wij ervaren het als zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. In combinatie met een club betaalpas is het voor de club en gebruikers snel en overzichtelijk en zeer gebruikersvriendelijk. Daarnaast kan de barcommissie en penningsmeester dagelijks de transacties volgen. Waarop wij de inkoop gericht aansturen en onze penningmeester inzicht heeft in de transacties via de diverse betaalmiddelen.”

Emmo van Herk – CKV Nieuwerkerk

VV Kagia

“Wij gebruiken al jaren dit kassasysteem en we hebben bijna nooit contact met Twelve, dat is in dit geval een goed teken wat ons betreft! Het systeem is duidelijk en draait gewoon altijd goed. We zijn er erg blij mee, je kan zelf heel veel in het kassasysteem aanpassen. En dit maakt het voor ons zeer gebruiksvriendelijk.”

Dennis Kattenberg – Facilitaire zaken VV Kagia

AMHC Westerpark

“Belangrijkste criteria bij de keuze van het Twelve-kassasysteem voor ons nieuwe clubhuis waren professionaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Dat hebben we gekregen! En meer: het gebruiksgemak van de kassa geeft extra plezier aan de bardiensten van onze barvrijwilligers en de clubcards geven een boost aan het clubgevoel. Dat is extra winst.”

Luud de Haas – Clubmanager AMHC Westerpark

logo de graafschap

De Graafschap

“Na de heldere uitleg en de prettige ondersteuning van Twelve tijdens de eerste twee wedstrijden, waarin het systeem werd gebruikt, is alle scepsis verdwenen. Het bestellen van een biertje gaat met het pasje beduidend sneller en gemakkelijker dan voorheen met de ouderwetse bonnetjes.”

Remon Enting – Financieel directeur De Graafschap

FC Meppel

“Dankzij het kassasysteem, hij is heel erg makkelijk in gebruik, is het voor onze barvrijwilligers makkelijker en sneller werken.”


Frans Schrotenboer – FC Meppel

VV Scharn

“Mooi bedrijf met een goede oplossing op het juiste moment in de markt gezet. Ik ben zelf bij meerdere evenementen tevreden gebruiker van jullie oplossingen.”

Stephan Viertel – VV Scharn

SV Zwolle

logo sv zwolle
“Wij zijn al zo'n 2 à 3 jaar klant bij Twelve. Het is een mooi systeem, het werkt altijd goed en het is erg toegankelijk.”


Frouwkje Assen – SV Zwolle

Lighting bij SV Odijk

“Via Per Wagemakers, secretaris bij SV Odijk en werkzaam bij Twelve, zijn we terecht gekomen bij Twelve Lighting. Daarnaast beschikken we al over het kassasysteem van Twelve, waardoor we bekend zijn met de organisatie en dit de zoektocht eenvoudiger maakte. De reden waarom we zijn overgestapt naar LED-verlichting is omdat de vorige veldverlichting, via gasontladingslampen, erg duur was. Met de overstap naar Twelve Lighting besparen we in de energiekosten en is SV Odijk toekomstbestendig.

Normaal gesproken is de terugverdientijd van de investering ongeveer vier jaar. Dit maakt Twelve Lighting erg aantrekkelijk voor sportclubs. Daarnaast is Twelve altijd bereikbaar en bereid om mee te denken in oplossingen. Wij zijn daarom te spreken over de service!”

Kees Vermeulen – SV Odijk

SV Orion - Klant bij Twelve Lighting Klantcase

SV Orion

Een van onze bestuursleden was al bekend met Twelve en zo zijn we eigenlijk bij Twelve Lighting terecht gekomen. We waren op zoek naar LED-verlichting voor onze twee hoofdvelden en het pupillenveld en het aanbod van Twelve Lighting was goed. We hebben vooraf veel informatie gekregen en de verdere communicatie verliep soepel. Ik wist er zelf al veel van, omdat we al eerder zo’n soort project wilden opzetten, maar toen was het nog te vroeg. Twelve Lighting biedt een goed product met een mooi systeem en is aantrekkelijk geprijsd, hierdoor was het nu wel haalbaar.

Twelve Lighting heeft een goed aanbod en daarom zou ik het ook zeker aanraden. Ze zijn recht door zee en servicegericht. Het is fijn dat de club zo goed geholpen is en ik als vrijwilliger ontzorgd ben.

Golfbaan Delfland

Via een werknemer van ons zijn wij terecht gekomen bij Twelve Lighting.  We hebben Twelve Lighting aangeschaft omdat wij onze verlichting van onze sportaccommodatie wilden vervangen voor milieuvriendelijke LED-verlichting en hier zijn we erg tevreden over. Tijdens het traject zijn we goed geadviseerd, is er een testopstelling gemaakt en hebben ze proefmetingen gemaakt. Er werd niet mooier gedaan dan dat het is. De kwaliteit is gewoon goed.

Ik zou Twelve Lighting zeker aanbevelen. Ze zijn open, eerlijk en duidelijk. Dankzij de korte lijnen wordt er snel geschakeld dat hebben wij als erg prettig ervaren.

Golfbaan Delfland klant bij Twelve

VV Bergambacht

Door op het internet te zoeken zijn wij op de website van Twelve Lighting terecht gekomen. We kwamen er pas later achter dat Twelve Lighting een onderdeel is van Twelve, waar we dus ook ons kassasysteem van hebben. Dat vond ik persoonlijk wel prettig.

We waren op zoek naar duurzame veldverlichting. Bij ons op locatie is er een inventarisatie gedaan en vervolgens is er een offerte uitgebracht. De indruk was direct goed en dat is die nog steeds. De communicatie gaat via korte lijnen en ze zijn heel flexibel. De pricing is goed, je krijgt een all-in prijs zonder verrassingen. We zijn eerlijk geadviseerd over wat nodig is qua verlichting en de lampen werden zorgvuldig afgesteld om tot het beste resultaat te komen.

Ik zou Twelve Lighting om deze redenen zeker aanraden aan anderen!

SteDoCo

Wij zijn in contact gekomen met Twelve Lighting door een van onze sponsors. Zij waren heel positief over Twelve en hebben hen dan ook aan ons aanbevolen. We waren op zoek naar nieuwe veld- en gebouwverlichting voor het gehele sportcomplex. Door het aanbod en de  prijs-kwaliteitverhouding hebben we definitief voor Twelve Lighting gekozen. Tijdens de aankoop zijn we heel uitgebreid geadviseerd. De lijnen waren kort, de service was goed en heel belangrijk, de afspraken werden nagekomen.

Twelve was voor ons als verzelfstandigde vereniging erg fijn om mee samen te werken. Wij, als vrijwillige bestuurders, hebben nauwelijks omkijken gehad naar de aanleg en montage van de verlichting. Er is geluisterd naar onze wensen en precies geleverd wat wij gevraagd hebben. Ik zou Twelve Lighting zeker aanraden.

TV Berg en Dal

In onze zoektocht naar LED-verlichting voor onze club zijn wij via de brochure bij Twelve Lighting terechtgekomen. Ik heb prettige gesprekken gehad met de medewerkers en qua prijs was Twelve Lighting ook erg interessant. Dit samen is de reden dat we uiteindelijk deze keuze hebben gemaakt.

Ik zou Twelve Lighting zeker aanraden aan anderen. Tijdens het gehele aankoopproces zijn we fijn geholpen en we hebben goed advies gehad.