Meer inzicht & omzet met onze Cashlessmodule

Met de Cashlessmodule maak je jouw sportvereniging klaar voor de toekomst. Van persoonlijke én teampassen voor je leden, tot mobiel betalen: deze module helpt je bij de stap naar een volledig cashless vereniging. Voor deze module hebben wij ook een betaalapp ontwikkeld: de KNIP app. Met deze app kunnen leden voor zichzelf of hun kinderen de passen beheren, mobiel betalen en een teamrekening aanmaken.

Wil je meer weten hoe de Cashlessmodule in jouw vereniging kan werken? Neem contact op met één van onze specialisten.

Cashlessmodule paslezer Twelve

Hoe werkt het in praktijk?

 • Ochtend

Het is zaterdagochtend, je komt op de club. Er staat weer een druk wedstrijdweekend voor de boeg. Twee scheidsrechters halen met hun gepersonaliseerde clubcard alvast een kopje koffie voor ze naar het veld vertrekken. De kleinste spelers komen binnen en hebben van hun ouders een pas gekregen, zodat ze zelf hun consumptie kunnen afrekenen.

 • Middag

In de middag betaalt de captain van het winnende team met de teampas een rondje. Je ziet bij het afrekenen via de passen of er een biertje geschonken mag worden door de automatische +18-melding.

 • Eind van het weekend

Na een succesvol weekend check jij op de rapportagepagina van de beheeromgeving eenvoudig de transacties en je omzet! Doordat betalen met pas een aparte betaaloptie is, zie je hier overzichtelijk terug welk gedeelte van je omzet is betaald met de Cashlessmodule.

De voordelen van de Cashlessmodule

 • Vooruitbetaalde omzet

  De saldo’s die worden opgewaardeerd staan direct op jouw tussenrekening. Deze vooruitbetaalde omzet kan je opzij zetten, of direct inzetten om investeringen voor de club te financieren. Zo kan je bijvoorbeeld nieuwe netten of onderhoud aan het clubhuis snel realiseren!

 • Gebruiksgemak via KNIP app

  Via onze betaalapp KNIP waarderen leden eenvoudig hun eigen (team)passen op, of die van hun kinderen! Daarnaast maken ze hier snel een teamrekening aan, en zien ze de transacties in die met de pas betaald zijn.

  Naast betalen met passen, kunnen leden ook met hun smartphone afrekenen. Via het scannen van een QR-code op de klantendisplay bij de kassa betalen ze eenvoudig!

 • Eenvoudig budgetteren

  Het eigen verbruik houd je in de hand via de beheeromgeving. Met deze module kan je je scheidsrechters, sponsoren, materiaalmannen namelijk een persoonlijke pas geven, elk met een bestedingslimiet. Zo kunnen ze eenvoudig een ‘gratis’ kopje koffie halen, en behoud jij het inzicht in de uitgave!

 • Extra inkomstenbron

  De Cashlessmodule creëert een mooie nieuwe inkomstenbron door de sponsoropties. Je kan de passen namelijk laten bedrukken met uitingen van jouw sponsors en hier een mooi bedrag tegenover zetten.

 • Altijd kunnen betalen

  Het cashless systeem werkt net zo goed online als offline: zelfs als de kassa en pin geen verbinding kunnen maken, kan met de betaalpas afgerekend worden totdat het passaldo op is. Daarnaast gaat betalen met de Cashlessmodule sneller dan de gewone pintransacties, omdat de automaat niet steeds verbinding hoeft te maken!

KNIP app en betaalkaarten van Twelve

Wat zeggen klanten over ons?

VV Gilze

''We zijn erg blij met de Cashlessmodule van Twelve. Het is een goed systeem, het werkt eenvoudig en naar behoren''

KVV Quickboys

''Leden zijn tevreden over het cashless betalen. We gebruiken clubcards waarmee betaald kan worden en ook pinnen is nog gewoon mogelijk''.
Twelve Customer Care - service team

Neem contact op

Interesse in de Cashlessmodule? Laat hieronder je gegevens achter en we adviseren graag hoe jij het beste dit kan inzetten.

 • Naam
 • Sportvereniging
 • Emailadres
 • Telefoonnummer
 • Bericht

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.