Direct aan de slag met onze kassasystemen

Wil jij jouw gasten zo snel mogelijk helpen en voorzien van de beste service? Onze systemen zijn gericht op gebruiksgemak, transactiesnelheid en realtime data inzicht zodat jij hier op in kan spelen. Binnen één minuut kan iedereen met ons systeem aan de slag! Wil je zien hoe jouw organisatie ervoor staat? Dankzij onze overzichtelijke rapportages weet jij altijd realtime de stand van zaken. Wil je nog meer uit je onderneming halen? Breid de kassa uit met één van onze Softwaremodules. Koppel de kassa eenvoudig aan je boekhoudprogramma, personeelsplanner of loyaltyprogamma. Zo werk je nog efficiënter!

De voordelen van Twelve

 • Altijd bereikbaar
 • Direct aan de slag
 • Realtime inzicht

Direct onze software zien? Vraag een demonstratie aan.

Alle kassasystemen van Twelve

Swipe om meer te zien

QR & Bestelsite De vaste kassa Banqueting Pinkassa All-in-one Zelfservice kassa Tablet Handheld
QR-bestellen - Twelve Vaste touchscreen kassa - Twelve 12Order Twelve Pinkassa Twelve all-in-one budget kassa Tablet kassa van Twelve Handheld kassa van Twelve

Eenvoudig online bestellen en verkopen
Eenvoudig in te richten via de backoffice
Snel up and running

15"kassascherm
Optimaal gebruiksgemak
Overzichtelijke rapportages

Eenvoudig online bestellen en afrekenen
Volledig zelf in te richten naar eigen wens
Beschikbaar op elk apparaat

Uniek oplossing: Pin met kassasoftware
Bestellingen aanslaan en direct (contactloos) betalen
Direct inzicht in omzet, derving en voorraad

Inclusief bonnenprinter
Zelf instelbare klantendisplay
10″-touchscreen

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk
Geen personeel nodig
15″-touchscreen

Eenvoudig te verplaatsen
Gebruiksvriendelijk
Te gebruiken als vaste en mobiele kassa

Gebruiksvriendelijk
Snelle communicatie met de keuken en bar
6"-touchscreen

Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info

NIEUW: QR & Bestelsite

Dankzij onze nieuwste ontwikkeling kan jij volledig coronaproof aan de slag. De gast scant de code, opent de menukaart en kan direct bestellen en afrekenen.

De voordelen van QR-bestellen

 • Eenvoudig online bestellen en verkopen
 • Eenvoudig in te richten via de backoffice
 • Overzichtelijke rapportage en inzicht in piekmomenten
 • Snel up and running

De vaste 15" touchscreen kassa

Ben jij op zoek naar een gebruiksvriendelijk kassasysteem voor jouw locatie? Onze kassa is volledig gericht op overzicht, inzicht en gebruiksgemak. Hierdoor kan iedereen eenvoudig met onze kassa aan de slag. De kassa beschikt over een zelf in te stellen indeling waardoor je deze geheel naar eigen smaak is in te richten.

De voordelen van de vaste kassa

 • Overbodige functies zijn weggelaten
 • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk
 • 15″-touchscreen

Ben je benieuwd hoe de vaste kassa werkt en wat het voor jouw locatie kan betekenen? We komen graag langs om een live demonstratie te geven en de mogelijkheden te bespreken.

De banqueting app

12Order is onze uitgebreide unieke web app. Met 12Order bied je alle denkbare producten die je online kan bestellen aan. 12Order is volledig geoptimaliseerd voor gebruik mobile devices en kan op alle hardware draaien. Door de unieke combinatie van bestellen, banqueting, scanning en kiosk is 12Order een aanwinst voor iedere locatie.

De voordelen van 12Order:

 • Beschikbaar op elk apparaat;
 • Eenvoudig online bestellen en afrekenen;
 • Volledig zelf in te richten naar eigen wens;

Ben je benieuwd hoe 12Order werkt en wat het voor jouw locatie kan betekenen? We komen graag langs om een live demonstratie te geven en de mogelijkheden te bespreken.

Pinkassa: 2-in-1 betaaloplossing

De Pinkassa is onze mobiele 2-in-1 oplossing van een pinautomaat en onze eigen kassasoftware één. Met de Pinkassa ben je flexibel en snel, je slaat de bestelling van je gasten aan en laat hen direct (contactloos) pinnen op hetzelfde apparaat. De gebruiksvriendelijkheid, de hoge transactiesnelheid en de mobiliteit van deze kassa maakt hem ideaal voor iedere locatie.

De voordelen van de Pinkassa:

 • Pinautomaat met kassasoftware
 • Bestellingen aanslaan en direct (contactloos) betalen
 • Direct inzicht in omzet, derving en voorraad

Actie: De Pinkassa is nu van €950 voor slechts €650! Profiteer direct van de actie en bestel in onze webshop!

All-in-one kassasysteem

Onze All-in-one kassa is een kassa met een stijlvol design, die beschikt over alle opties. De All-in-one kassa bestaat uit een 10”-touchscreen, een ingebouwde bonnenprinter en en een gekoppelde Klantendisplay voor het delen van extra informatie. Doordat dit kassasysteem heel compact is, is deze zeer geschikt voor iedere locatie.

De voordelen van de All-in-one:

 • 10″-touchscreen
 • Inclusief bonnenprinter
 • Zelf instelbare klantendisplay

Ben je benieuwd hoe de All-in-one werkt en wat het voor jouw locatie kan betekenen? We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

De Zelfservice kassa

Op onze Zelfservice kassa kunnen gasten zelfstandig producten aanslaan en afrekenen zonder dat er personeel nodig is. De kassa beschikt over een overzichtelijk scherm met duidelijke touchscreen knoppen. Hierdoor kan jong en oud er direct mee overweg. Ook beschikt de Zelfservice kassa over een scanner en een pinautomaat. Gasten slaan hun producten aan en rekenen direct (contactloos) af.

De voordelen van de Zelfservice kassa:

 • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk
 • Geen personeel nodig
 • 15″-touchscreen

Ben je benieuwd hoe de Zelfservice kassa werkt en wat het voor jouw locatie kan betekenen? We komen graag langs om een live demonstratie te geven en de mogelijkheden te bespreken.

Tablet kassa

De Tablet kassa kan als vaste kassa of mobiele kassa worden gebruikt. Je klikt hem eenvoudig op de standaard en kan hem er weer afhalen wanneer je hem als handheld wilt gebruiken. Dit kassasysteem is eenvoudig te verplaatsen, waardoor die ideaal is tijdens drukke momenten of wanneer er behoefte is aan een extra verkooppunt.

De voordelen van de Tablet kassa

 • Te gebruiken als vaste en mobiele kassa
 • Gebruiksvriendelijk
 • Eenvoudig te verplaatsen

Ben je benieuwd hoe de Tablet kassa werkt en wat het voor jouw locatie kan betekenen? We komen graag langs om een live demonstratie te geven en de mogelijkheden te bespreken.

Handheld

De Handheld beschikt over een 6”-touchscreen, is compact, mobiel, snel, en te gebruiken als volwaardige kassasysteem. De Handheld is perfect voor het opnemen van bestellingen. Daarnaast zit er in onze Handheld ook een ingebouwde scanner, waardoor deze naast mobiele kassa ook e-tickets, toegangskaarten, kortingspassen en andere producten kan scannen.

De voordelen van de Handheld: 

 • Perfect om bestellingen op te nemen of tickets te scannen
 • Eenvoudig om in de hand mee te nemen
 • 6″-touchscreen

Ben je benieuwd hoe de Handheld werkt en wat het voor jouw locatie kan betekenen? We komen graag langs om een live demonstratie te geven en de mogelijkheden te bespreken.

‘’Twelve went snel, is voor iedereen gemakkelijk in gebruik en zonder onnodige poes-pas. Een aanrader om meer tijd over te houden voor gasten!’’

Désirée – Croquetten Boutique

“Dankzij het kassasysteem, hij is heel erg makkelijk in gebruik, is het voor onze barvrijwilligers makkelijker en sneller werken.”

Frans Schrotenboer – FC Meppel

De kassa van Twelve is snel en vriendelijk in gebruik. ‘Een kind kan de was doen.’ Alles wat nodig is zit in het systeem wat het een erg fijn product maakt. De technische service is aardig en biedt goede en snelle hulp.

Yana Cheung - Brasserie Zuiderbad

Wij zijn al 2 à 3 jaar klant bij Twelve. Het is een mooi systeem, het werkt altijd goed en het is erg toegankelijk.

Frouwkje Assen - SV Zwolle

De investering in zowel de kassa als de pin zijn het meer dan waard geweest en hebben zich in hetzelfde jaar terug verdiend. Wij gebruiken het inmiddels 3 jaar en hebben nog nooit een storing of ongemak gehad.

Sacha Nieborg - Noord Negentig

logo-noordnegentig

Het gebruiksgemak van de kassa geeft extra plezier aan de bardiensten van onze barvrijwilligers en de clubcards geven een boost aan het clubgevoel. Dat is extra winst.

Luud de Haas - Clubmanager

“Een overzichtelijk en duidelijk systeem dat met gemak zelf aan te passen is! Binnen de Koekfabriek werken wij met verschillende doelgroepen. Erg fijn om te zien dat elke medewerker binnen een mum van tijd het systeem onder de knie heeft.”

Marleen van Kessel - Bedrijfsleidster De Koekfabriek

logo de koekfabriek

”Wij als Nummer Veertien, pachter van de grootste club van NL SV Kampong werken al ruim jaar 7 jaar samen met Twelve. Naast het mooie uiterlijk van de kassa’s zijn ze makkelijk en snel te bedienen. De service is ook altijd goed en als er problemen zijn dan worden die gelijk opgelost.”

Lukas Besseling - Pachter SV Kampong

nummer 14 logo kampong

Al meer dan 10.000 locaties geholpen met een betaaloplossing

De voordelen van Twelve

 • Advies op maat
 • Geheel vrijblijvend
 • Gratis live demonstratie

Vraag meer informatie aan

Ben je geïnteresseerd in één van onze kassasystemen? Vul het formulier hieronder in en één van onze specialisten neemt binnen één werkdag contact met je op. We bespreken jouw wensen en behoeften en kijken welke betaaloplossing daarbij het beste past, geheel vrijblijvend! Ook is het mogelijk om onze betaaloplossing te zien tijdens een demonstratie online of op locatie.

 • Naam
 • Organisatie
 • Emailadres
 • Telefoonnummer
 • Stel hier je vraag

De meest gestelde vragen

 • Hoe snel kan ik aan de slag?

  Ons systeem is zo ingericht dat iedereen binnen 1 minuut met het kassasysteem aan de slag kan. Onze kassa wordt bediend door uiteenlopende doelgroepen, van jong tot oud, van vrijwilligers tot professionele medewerkers. Wil je dit zelf ervaren? Vraag een demonstratie aan en wij leggen (live of op locatie) uit hoe het systeem werkt.

 • Kost het veel tijd om over te stappen op jullie systeem?

  Nee, het overstappen kost weinig tijd. Na aanschaf neemt ons Onboarding team contact met je op om jullie wensen verder te bespreken en jullie ideale werkwijze. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw kassa optimaal is ingericht om snel en eenvoudig aan de slag te gaan.

 • Wat zijn de kosten van een kassasysteem?

  Dit is erg lastig in te schatten. Wij doen altijd een aanbod op maat afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Wij hebben hiervoor eerst meer informatie vanuit jullie nodig. Bijv. Hoe gaan jullie het systeem gebruiken? Welke inzichten willen jullie eruit halen? Willen jullie ons systeem koppelen aan andere systemen?

  Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om te zorgen voor een offerte op maat!

Staat je vraag er niet tussen? Laat je gegevens achter dan nemen wij contact met je op!