Wist je dat je door het schenken van goede koffie meer opbrengsten binnenhaalt?

Koffieautomaat van Twelve

 • Aanschaf zonder investering
 • Direct inzicht
 • Meer marge per kopje

Aan de bak met verse koffie

Wist je dat je door goede koffie te schenken, meer opbrengsten binnenhaalt? Koffie is het tweede meest verkochte product in sportkantines en cafés. Veel restaurants en kantines onderschatten de waarde van een goede kop koffie! Bij een goede koffie bestellen bezoekers vaak nog een kopje koffie.

Onze koffieautomaat maakt gebruik van verse bonenkoffie van hoge kwaliteit. Al onze bonenkoffie beschikken over het Max Havelaars keurmerk. Door goede kwaliteit koffie te schenken in jouw sportkantine zullen gasten sneller een tweede kop koffie drinken.

De koffieautomaat

Onze koffieautomaat maakt gebruik van verse bonenkoffie van hoge kwaliteit. Al onze bonenkoffie beschikken over het Max Havelaars keurmerk. Door goede kwaliteit koffie te schenken in jouw sportkantine zullen gasten sneller een tweede kop koffie drinken.

Onze verse bonen koffieautomaat is simpel in gebruik waardoor direct elke vrijwilliger aan de slag kan gaan met ons systeem. Een extra voordeel is dat de koffieautomaat gepersonaliseerd kan worden door jouw eigen logo op het scherm in beeld te brengen.

Nieuwsgierig? We laten je graag onze koffie proeven.

Twelve Koffie klant
Achter de koffieautomaat

Aanschaf zonder investering

Een goede koffieautomaat kan een grote investering zijn voor jouw sportkantine of restaurant. Omdat wij weten hoe belangrijk het is om goede koffie te schenken betaal je bij ons per kopje. Zo verdien je dus direct aan het eerste kopje koffie dat je zet. Naast verse bonenkoffie en de automaat zitten ook de service en overige automaat gebonden ingrediënten bij de prijs inbegrepen. Hiermee voorkom je eventuele verrassingen. Ook wordt alles altijd geregistreerd, zodat je weet waar je aan toe bent.

Meer marge per kopje

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke koffievariaties er populair zijn in de sportkantines. Bovendien behaal je met onze koffieautomaat meer marge per kopje bij speciale koffie’s, zoals cappuccino en latte macchiato. Bij ons is de inkoopprijs van alle koffievariaties hetzelfde, terwijl bij andere leveranciers de inkoopprijs van speciale koffie’s vaak hoger ligt. Hier wordt zo’n 20 tot 30 cent meer winst op gemaakt.

We komen graag langs om de koffie te laten proeven!

Online beheeromgeving

Koffie is vaak moeilijk te registreren in sportkantines en restaurants, doordat dit product veel wordt weggegeven aan bijvoorbeeld vrijwilligers of gasten om het goed te maken. Onze koffieautomaten zijn daarom gekoppeld aan een online beheeromgeving. Dit systeem registreert elke transactie en geeft jou meer inzicht in het aantal uitgaande kopjes. Dit met als doel om de kwaliteit en het rendement voor jouw locatie te verhogen.

Benieuwd hoe dit er allemaal uitziet en of jij jouw rendement kan vergroten? Neem contact met ons op.

Twelve koffie met beheeromgeving
Weggeboekte koffie bij verenigingen

Haal meer inzichten uit je automaat

Met onze koffieautomaat krijg je ook het verbruik van alle niet aangeslagen en weggeboekte koffie kopjes inzichtelijk. Door de koppeling met ons kassasysteem worden alle transacties geregistreerd. Hierdoor krijg je meer inzichten in alle uitgaande kopjes. Ook zie je direct je voorraad, zodat je op tijd nieuwe koffiebonen besteld.

Snel tijdens piekmomenten

Wil jij in één keer een hele koffiepot klaar zetten? Met onze koffieautomaat kan je in één keer 10 kopjes koffie zetten en je voorbereiden op de drukke piekmomenten. Van alle koffievariaties kan één kop, twee koppen of zelfs een hele kan tegelijk worden gezet. Hierdoor hoef je dus niet meer eindeloos te wachten en is filterkoffie is overbodig.

Piekmomenten verse koffie

Wij komen graag op de koffie!

Wij komen graag bij jou langs voor een bakje koffie. Uiteraard nemen wij onze koffieautomaat mee, zodat je weet hoe het smaakt en wat de mogelijkheden zijn.  Samen bespreken we de mogelijkheden.

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Meest gestelde vragen

 • Zijn jullie ook 's avonds en in het weekend te bereiken?

  Demonstraties op locatie plannen we in op een tijdstip die jou schikt.

  Voor storingen kun je ons ook 24/7 bereiken.

  Omdat we de service-historie van de automaten kennen, kunnen we aan de telefoon vaak al een oplossing bieden. Lukt dat niet, dan komt één van onze servicetechnici het probleem ter plaatse verhelpen. Dat is het voordeel van ons landelijk netwerk. En dat hoort bij de overeenkomst die we met je sluiten. Dus als het aan ons ligt, zit je geen dag zonder koffie.

 • Hoeveel kost een koffieautomaat?

  Bij ons hoef je geen investering te doen. Je begint direct met verdienen bij het zetten van je eerste kopje koffie. Afhankelijk van jouw locatie maken we een scherpte offerte op.

 • Maken jullie gebruik van duurzame koffiebonen?

  Zeker! Duurzaam ondernemen is onderdeel van onze bedrijfsvoering. Wij zetten ons in voor mens, milieu en maatschappij. Onze koffiesoorten zijn CO2 neutraal gebrand en beschikken over het Max Havelaar keurmerk.

  Een aantal van onze producten komt van biologische teelt.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via 030 276 77 70 of stel je vraag via ons contactformulier hieronder.

FAQ