Wist je dat je door het schenken van goede koffie meer opbrengsten binnenhaalt?

Koffieautomaat van Twelve

 • Aanschaf zonder investering
 • Direct inzicht
 • Meer marge per kopje

Aan de bak met verse koffie

Wist je dat je door goede koffie te schenken, meer opbrengsten binnenhaalt? Koffie is het tweede meest verkochte product in sportkantines en cafés. Vaak wordt de waarde van een goede kop koffie onderschat! Wanneer de kwaliteit goed is willen klanten vaak nog een tweede kopje.

Onze koffieautomaat maakt gebruik van verse bonenkoffie van hoge kwaliteit. De koffie in onze koffieautomaten beschikt over het Max Havelaars keurmerk. Hierdoor kunnen wij verzekeren dat de verse bonenkoffie in onze koffieautomaat van de kwaliteit is die van ons wordt verwacht.

Achter de koffieautomaat

Aanschaf zonder investering en meer marge

Bij ons hoef je niet te investeren in een dure koffieautomaat, je betaalt namelijk niet voor de aanschaf van de automaat maar per kopje koffie. Zo maak je dus direct winst op je koffie verkoop. In deze kosten zijn naast verse bonenkoffie en de automaat ook de service en alle automaat gebonden ingrediënten inbegrepen. Zo kom je bij ons nooit voor verrassingen te staan.

Bovendien behaal je met onze koffieautomaat meer marge per kopje bij speciale koffie’s, zoals cappuccino en latte macchiato. Bij ons is de inkoopprijs van alle koffievariaties hetzelfde, terwijl bij andere leveranciers de inkoopprijs van speciale koffie’s vaak hoger ligt. Zo maak je al snel zo’n 20 à 30 cent meer winst per kopje. Benieuwd naar onze koffie? We komen graag een keer langs!

Online beheeromgeving

Koffie is vaak moeilijk te registreren, het is een product dat vaak wordt weggegeven aan bijvoorbeeld vrijwilligers of om gasten wat extra’s te bieden. Doordat onze koffieautomaten zijn gekoppeld aan een online beheeromgeving maken wij het mogelijk om elke transactie te registreren. Dit geeft jou meer inzicht in het aantal uitgaande kopjes. Het doel hiervan is de kwaliteit en het rendement voor jouw locatie te verhogen.

Benieuwd hoe dit er uitziet en of het ook jouw rendement kan vergroten? Neem contact met ons op.

Twelve koffie met beheeromgeving
Weggeboekte koffie bij verenigingen

Haal meer inzichten uit je automaat

Met onze koffieautomaat maak je ook het verbruik van alle niet aangeslagen koffie en de kopjes die worden weggeboekt inzichtelijk. Door de koppeling met ons kassasysteem worden alle transacties geregistreerd. Op deze manier heb je direct inzicht in je voorraad, zo kan je ervoor zorgen dat er altijd op tijd nieuwe koffiebonen worden besteld.

Snel tijdens piekmomenten

In sportkantines zijn er vaak piekmomenten waarin meerdere klanten tegelijkertijd een kopje koffie willen bestellen. Denk bijvoorbeeld tijdens de rust van een wedstrijd. Maar ook in buurthuizen of andere horecagelegenheden gebeurt dit vaak. Met de kanfunctie op onze koffieautomaat kan je 10 kopjes koffie in één keer zetten zodat je bent voorbereid op drukke piekmomenten. Op deze manier kan je iedereen een stuk sneller voorzien en misschien nog wel belangrijker, ook op drukke momenten behoud je de kwaliteit van onze verse bonenkoffie.

Piekmomenten verse koffie
Koffie-cashless-betalen

Koffie serveren met een gesloten bar

Vaak wordt er achter de bar gewerkt met vrijwilligers. Het lukt in sommige gevallen niet om de bar te openen. Daarom hebben wij het mogelijk gemaakt om alsnog een lekkere kop koffie te kunnen krijgen als de bar gesloten is. Op onze koffieautomaat kan iedereen zelf de koffie afrekenen met pinpas of met de clubcard/KNIP app.

Koek bestellen

Bij de aanschaf van onze koffieautomaat zijn ook de service en automaat gebonden ingrediënten inbegrepen. Maar deze ingrediënten gaan natuurlijk ook een keer op. Zijn jouw mezza forte bonen op of heb je nieuwe theezakjes nodig? Bestel ze hier!

Daarnaast hebben wij een samenwerking met de Koekfabriek. Naast alle benodigdheden voor de koffieautomaat leveren we ook altijd een pot verse koekjes met de automaat mee. De pot kan je vullen met vier verschillende smaken koek. Bestel je nieuwe voorraad koek hier!

De Koekfabriek - koek

Wij komen graag op de koffie!

Wij komen graag bij jou langs voor een bakje koffie. Uiteraard nemen wij onze koffieautomaat mee, zodat je weet hoe het smaakt en wat de mogelijkheden zijn.  Samen bespreken we de mogelijkheden.

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Meest gestelde vragen

 • Zijn jullie ook 's avonds en in het weekend te bereiken?

  Demonstraties op locatie plannen we in op een tijdstip die jou schikt.

  Voor storingen kun je ons ook 24/7 bereiken.

  Omdat we de service-historie van de automaten kennen, kunnen we aan de telefoon vaak al een oplossing bieden. Lukt dat niet, dan komt één van onze servicetechnici het probleem ter plaatse verhelpen. Dat is het voordeel van ons landelijk netwerk. En dat hoort bij de overeenkomst die we met je sluiten. Dus als het aan ons ligt, zit je geen dag zonder koffie.

 • Hoeveel kost een koffieautomaat?

  Bij ons hoef je geen investering te doen. Je begint direct met verdienen bij het zetten van je eerste kopje koffie. Afhankelijk van jouw locatie maken we een scherpte offerte op.

 • Maken jullie gebruik van duurzame koffiebonen?

  Zeker! Duurzaam ondernemen is onderdeel van onze bedrijfsvoering. Wij zetten ons in voor mens, milieu en maatschappij. Onze koffiesoorten zijn CO2 neutraal gebrand en beschikken over het Max Havelaar keurmerk.

  Een aantal van onze producten komt van biologische teelt.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via 030 276 77 70 of stel je vraag via ons contactformulier hieronder.

FAQ