Goede koffie zorgt voor hogere omzet, mensen nemen sneller een tweede kopje

Koffieautomaat van Twelve

 • Aanschaf zonder investering
 • Direct inzicht
 • Meer marge per kopje

Goede koffie zorgt voor tevredenheid

Wist je dat je door goede koffie te schenken, meer opbrengsten binnenhaalt? Koffie is het tweede meest verkochte product in sportkantines en cafés. Vaak wordt de waarde van een goede kop koffie onderschat! Wanneer de kwaliteit goed is willen klanten vaak nog een tweede kopje.

Onze koffieautomaat maakt gebruik van verse bonenkoffie van hoge kwaliteit. De koffie in onze koffieautomaten beschikt over het Max Havelaars keurmerk. Hierdoor kunnen wij verzekeren dat de verse bonenkoffie in onze koffieautomaat van de kwaliteit is die van ons wordt verwacht. Een ander voordeel van de koffieautomaat is dat er geen dure investering gedaan hoeft te worden om de automaat aan te schaffen. Je betaalt bij ons namelijk maandelijkse een bedrag voor de automaat, service en de ingrediënten.

Onze verse bonen koffieautomaat

 • AANSCHAF ZONDER INVESTERING

  Je begint direct met verdienen bij het eerste kopje koffie dat wordt verkocht!

 • GEBRUIKSVRIENDELIJK

  Onze automaat is ontwikkeld voor vrijwilligers en is daarom extra gebruiksvriendelijk.

 • REGISTRATIE

  Onze koffieautomaat is gekoppeld aan een beveiligde beheeromgeving. Ook kun je het koppelen aan ons kassasysteem.

 • DIRECT INZICHT

  Ons systeem registreert het aantal uitgaande kopjes. Om de kwaliteit en rendement te vergroten.

 • KOFFIEKAN FUNCTIE

  Door de koffiekan functie zet je direct 10 kopjes koffie met één druk op de knop.

 • VERSCHILLENDE VARIATIES

  In totaal zitten er zeven verschillende smaken op onze koffieautomaat. Al onze bonenkoffie beschikken over het Max Havelaars keurmerk

Koffie-cashless-betalen

Koffie serveren met een gesloten bar

Vaak wordt er achter de bar gewerkt met vrijwilligers. Het lukt in sommige gevallen niet om de bar te openen. Daarom hebben wij het mogelijk gemaakt om alsnog een lekkere kop koffie aan te bieden als de bar gesloten is. Op onze koffieautomaat kan iedereen zelf de koffie afrekenen met pinpas of met de clubcard/KNIP app.

De voordelen van Twelve Koffie

Registratie

Direct inzicht
Onze koffieautomaat is gekoppeld aan een beveiligde beheeromgeving. Ook kun je het koppelen aan ons kassasysteem. Zo krijg je direct inzicht in je rendement.

Hoge kwaliteit koffie

Bij aanschaf van de koffieautomaat leveren wij standaard de Mezza Forte bonen met het Max Havelaar keurmerk. Door goede kwaliteit koffie te schenken zullen gasten sneller een tweede kop koffie drinken.

Aanschaf zonder investering

Investering & financien
Er hoeft geen dure investering gedaan te worden om de verse bonen automaat aan te schaffen. Je betaalt namelijk maandelijks voor de automaat, service en ingrediënten.

Proef de koffie zelf

Zin in een lekkere kop koffie? Bij ons staat de koffie voor je klaar! Woon je niet in de buurt? Dan komen we graag een keer langs met ons automaat.

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Twelve Koffie klant