De koffieautomaat

Onze koffieautomaat is gevuld met verse bonenkoffie van hoge kwaliteit. Alle bonnenkoffie beschikt over het Max Havelaar keurmerk. Door goede kwaliteit koffie te schenken verbeter je de service van jouw locatie.

Onze koffieautomaat is eenvoudig te gebruiken. Hierdoor kan iedereen direct aan de slag met ons systeem. Een ander voordeel van de koffieautomaat is dat er geen dure investering gedaan hoeft te worden om de automaat aan te schaffen. Je betaalt bij ons namelijk per kopje en niet voor de aanschaf van de automaat.

De voordelen op een rijtje:

  • Geen investering nodig
  • Hoge kwaliteit koffie
  • Gebruiksvriendelijk

 

Investering & financien

Aanschaf zonder investering

Op zoek naar een koffieautomaat? Bij ons hoef je niet te investeren in een dure koffieautomaat. Je betaalt namelijk niet voor de aanschaf van de automaat, maar per kopje. Zo maak je dus direct winst op de verkoop van je koffie. Naast de kosten van de verse bonenkoffie en de automaat zijn ook de service en alle automaat gebonden ingrediënten inbegrepen. Zo kom je bij ons nooit voor verrassingen te staan.

Verse bonen koffie

Onze koffieautomaat maakt gebruik van verse bonenkoffie van hoge kwaliteit. Bij aanschaf van de koffieautomaat leveren wij standaard de Mezza Forte bonen met het Max Havelaar keurmerk. Door goede kwaliteit koffie te schenken op jouw locatie zullen gasten sneller een tweede kop koffie drinken.

Grote voordelen van onze koffieautomaat zijn gebruiksvriendelijkheid en het verkrijgen van inzichten zodat je jouw rendement kan verhogen. Een mooie extra van de automaat is dat de koffieautomaat gepersonaliseerd kan worden. Je kan jouw eigen logo op het display in beeld brengen.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Max Havelaar Twelve Koffie bonen

Online beheeromgeving

Koffie is vaak moeilijk te registreren in sportkantines of buurthuizen, doordat dit product veel wordt weggegeven aan bijvoorbeeld vrijwilligers. Onze koffieautomaten kunnen gekoppeld worden aan een online beheeromgeving. Dit systeem registreert elke transactie en geeft jou meer inzicht in het aantal uitgaande kopjes. Dit met als doel om de kwaliteit en het rendement in jouw sportkantine of buurthuizen te verhogen.

Benieuwd hoe dit er allemaal uitziet en of jij jouw rendement kan vergroten? Neem contact met ons op.

Vaste touchscreen Kassa Twelve Rechts

Haal nog meer inzichten uit je koffieautomaat

Naast de inzichten in de beheeromgeving is het ook mogelijk om een koppeling te maken tussen onze koffieautomaat en onze kassa. Hierdoor weet je precies welke kopjes zijn verkocht of bijvoorbeeld zijn weggeboekt voor vrijwilligers. Door dit inzicht kan je het rendement van jouw locatie sterk verbeteren.

Proef de koffie zelf

Zin in een lekkere kop koffie? Bij ons staat de koffie voor je klaar! Woon je niet in de buurt? Dan komen we graag een keer langs met ons automaat.

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Twelve Koffie klant