Koffiekoppeling Kampong

Onze koffieautomaat

Wij leveren een gebruiksvriendelijke koffieautomaat voor sportkantines die uitstekend functioneert tijdens piekmomenten. Je kan in één keer 10 kopjes koffie zetten. Zo kan je in de rust van een wedstrijd alsnog  iedereen snel bedienen en behoud je toch de kwaliteit van verse bonenkoffie.

Nieuwsgierig? Proef de koffie zelf tijdens een demo in jouw sportkantine.

Onze verse bonen koffieautomaat

 • Aanschaf zonder investering

  Je verdient direct bij het eerste kopje koffie dat wordt verkocht!

 • Gebruiksvriendelijk

  Onze automaat is ontwikkeld voor vrijwilligers en is daarom extra gebruiksvriendelijk.

 • Verschillende variaties

  Naast koffie kun je ook cappuccino, espresso, latte macchiato en meer zetten.

 • Koffiekan funsctie

  Door de koffiekan functie zet je direct 10 kopjes koffie met één druk op de knop.

Onze klant Sporting Delta

Wij zijn erg tevreden over onze koffieautomaat en over de service die wordt geleverd. De koffie is op een goede temperatuur en de smaak van de koffie is goed. Ook als je twee kopjes tegelijk wil zetten is de snelheid hiervan ook hoog. – Willem Vermeulen van Sporting Delta

Benieuwd naar wat we voor jouw sportkantine kunnen betekenen? We komen graag langs voor een bak koffie.

Verse bonenkoffie

Aanschaf zonder investering

Voor een sportvereniging is een koffieautomaat een goede koffieautomaat een grote investering. Omdat wij weten hoe belangrijk het is om goede koffie te schenken betaal je bij ons niet voor de automaat, maar per kopje. Zo verdien je dus direct aan het eerste kopje koffie dat je verkoopt. Naast de kosten van de verse bonenkoffie en de automaat zijn ook de service en alle automaat gebonden ingrediënten inbegrepen. Zo kom je bij ons nooit voor verrassingen te staan.

Interesse in de koffieautomaat? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Verhoog de kwaliteit en het rendement

Koffie is vaak moeilijk te registreren in sportkantines, doordat dit product veel wordt weggegeven aan bijvoorbeeld vrijwilligers. Onze koffieautomaat is gekoppeld worden aan online beheeromgeving. Dit systeem registreert elke transactie en geeft jou meer inzicht in het aantal uitgaande kopjes. Dit heeft als doel om de kwaliteit en het rendement in jouw sportkantine te verhogen.

Haal nog meer inzichten uit jouw automaat door een koppeling met het kassasysteem van Twelve. Elk kopje koffie dat je aanslaat op de kassa wordt geregistreerd. Hierdoor weet je precies hoeveel kopjes er zijn gezet en wat bijvoorbeeld je voorraad nog is.

Benieuwd hoe wij het rendement van jouw vereniging kunnen vergroten? Neem contact met ons op.

Twelve koffie met beheeromgeving
Twelve Koffie klant

We komen graag op de koffie

Wij komen graag bij jou langs voor een vrijblijvende kennismaking. Uiteraard nemen wij onze verse bonen koffieautomaat mee, zodat je precies weet wat je in huis haalt. Samen bespreken wij de mogelijkheden voor jouw sportkantine!

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Koffie - aan de bak

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.