Koffiekoppeling Kampong

Onze koffieautomaat

Wij leveren een gebruiksvriendelijke koffieautomaat voor sportkantines die uitstekend functioneert tijdens piekmomenten. Je kan in één keer 10 kopjes koffie zetten. Zo kan je in de rust van een wedstrijd alsnog iedereen snel bedienen en behoud je toch de kwaliteit van verse bonenkoffie.

Nieuwsgierig? Proef de koffie zelf tijdens een vrijblijvende koffieproeverij bij jou in de sportkantine!

Onze verse bonen koffieautomaat

 • Aanschaf zonder investering

  Je verdient direct bij het eerste kopje koffie dat wordt verkocht!

 • Gebruiksvriendelijk

  Onze automaat is ontwikkeld voor vrijwilligers en is daarom extra gebruiksvriendelijk.

 • Verschillende variaties

  Naast koffie kun je ook cappuccino, espresso, latte macchiato en meer zetten.

 • Koffiekan funsctie

  Door de koffiekan functie zet je direct 10 kopjes koffie met één druk op de knop.

Onze klant Sporting Delta

Wij zijn erg tevreden over onze koffieautomaat en over de service die wordt geleverd. De koffie is op een goede temperatuur en de smaak van de koffie is goed. Ook als je twee kopjes tegelijk wil zetten is de snelheid hiervan ook hoog.

Willem Vermeulen van Sporting Delta

Benieuwd naar wat we voor jouw sportkantine kunnen betekenen? We komen graag langs voor een bak koffie.

Investering & financien

Aanschaf zonder investering

Voor een sportvereniging is een koffieautomaat een goede koffieautomaat een grote investering. Omdat wij weten hoe belangrijk het is om goede koffie te schenken betaal je bij maandelijks een vast bedrag. Zo verdien je dus direct aan het eerste kopje koffie dat je verkoopt. Naast de kosten van de verse bonenkoffie en de automaat zijn ook de service en alle automaat gebonden ingrediënten inbegrepen. Zo kom je bij ons nooit voor verrassingen te staan.

Interesse in de koffieautomaat? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Verhoog de kwaliteit en het rendement

Koffie is vaak moeilijk te registreren in sportkantines, doordat dit product veel wordt weggegeven aan bijvoorbeeld vrijwilligers. Onze koffieautomaat is gekoppeld worden aan online beheeromgeving. Dit systeem registreert elke transactie en geeft jou meer inzicht in het aantal uitgaande kopjes. Dit heeft als doel om de kwaliteit en het rendement in jouw sportkantine te verhogen.

Haal nog meer inzichten uit jouw automaat door een koppeling met het kassasysteem van Twelve. Elk kopje koffie dat je aanslaat op de kassa wordt geregistreerd. Hierdoor weet je precies hoeveel kopjes er zijn gezet en wat bijvoorbeeld je voorraad nog is.

Benieuwd hoe wij het rendement van jouw vereniging kunnen vergroten? Neem contact met ons op.

Twelve Koffie klant

Proef de koffie zelf

Zin in een lekkere kop koffie? Bij ons staat de koffie voor je klaar! Woon je niet in de buurt? Dan komen we graag een keer langs met ons automaat.

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.