Ticketing en Reservering

Steeds vaker worden toegangskaarten online gekocht. Met onze Ticketingkoppeling geef je jouw bezoeker een snelle doorstroom bij binnenkomst, omdat hij niet meer in de rij hoeft te staan voor de kassa. Voor jou betekent deze online aankoop vooraf betaalde omzet, en inzicht in de bezoekersinformatie. Ook kan je eenvoudig online reserveren mogelijk maken. Zo bied je een mooie service aan je bezoekers!

Personeelsmanagement icon

Ledenadministratiesysteem

Door middel van het ledenadministratiesysteem zorg je voor een eenvoudige facturatie van je leden en/of abonnementhouders. Je maakt je facturen op, communiceert hierover met je leden, en je stuurt ze zelfs eenvoudig een iDeal betaallink. Door onze kassakoppeling naar dit systeem kunnen al jouw leden ook met hun tegoed op de kassa betalen.

Restaurantmodule

De Restaurantmodule maakt het mogelijk een plattegrond van jouw locatie op je kassa te installeren. Zo zie je overzichtelijk welke producten op welke tafel zijn besteld. Nadat je de tafel hebt geselecteerd, en de producten hebt aangeslagen op de tafel, krijgt de bar of keuken deze bestelling direct doorgestuurd. Ook plaats je met de Restaurantmodule eenvoudig opmerkingen bij de bestelling, wat de communicatie onder jouw personeel verbetert.

Restaurantmodule icon
Voorraadmodule icon

Voorraadmodule

Met de Voorraadmodule behoud je het inzicht in jouw locatie. Via de beheeromgeving zie je eenvoudig wanneer de ingestelde minimumvoorraad (bijna) is bereikt. Vanuit deze omgeving lever je ook snel bestellijsten aan bij je leveranciers. Dat scheelt jou tijd in je bestelproces, en heb je de benodigde producten altijd op voorraad.

Rooster app

Om je medewerkers en gasten eenvoudig overzicht te bieden van de beschikbare plaatsen, aangeboden lessen, of de roosters, gebruik je onze Rooster app. Je gasten loggen in op de applicatie voor het doen van aankopen en reserveringen. De medewerkers zien hier snel het rooster en de gemaakte reserveringen. Ook biedt de app een optie tot in- en uitklokken, waarmee jouw personeelsadministratie nog eenvoudiger wordt!

Rooster app
Cashlessmodule icon

Cashlessmodule

De Cashlessmodule zorgt voor meer veiligheid, inzicht en controle op jouw locatie. Hiermee kunnen jouw leden aan de bar eenvoudig op verschillende manieren afrekenen: via pin, mobiel betalen, passen en/of bandjes en zelfs met QR-code. Jij betaalt hierover geen afzonderlijke transactiekosten, wat aanzienlijk scheelt op de maandrekening. Wij helpen je ook graag bij de communicatie naar je gasten, zodat jullie uiteindelijk volledig cashless kunnen gaan.

Kitchenmanager

Overzicht in de keuken behouden? Met de Kitchenmanager houd je de bestellingen vanuit je restaurant eenvoudig uit elkaar. Je keukenpersoneel geeft per (deel van) de bestelling aan wat de status is. Zodra deze geserveerd kan worden, krijgen de medewerkers op de vloer hier een seintje van. Hiermee zorg je voor een efficiënte werkwijze in je restaurant!

Kitchenmanager
Supplementenmodule icon

Supplementenmodule

Snel een ingrediënt of extra informatie toevoegen aan een product of bestelling? Met de Supplementenmodule maak je het mogelijk! Een supplement kan slagroom bij de koffie zijn, maar bijvoorbeeld ook de bereiding van een gerecht. Je stelt in de beheeromgeving zelf in of je hiervoor een meerprijs rekent, of misschien zelfs een korting. Op de kassa werkt het eenvoudig: je selecteert de bestelling en voegt direct een supplement toe als dit gewenst is!

Bonmodule

Met de Bonmodule bied je je gasten de mogelijkheid tot achteraf betalen. De producten uit de bestelling sla je eenvoudig aan op een digitale bon op de kassa, waarna je gasten in één keer alles af kunnen rekenen. Geen handgeschreven bonnetjes meer! Zo behoud jij op één digitale plek het overzicht van alle openstaande bonnen.

Bonmodule
Debiteurenmodule

Debiteurenmodule

Met de Debiteurenmodule automatiseer en registreer je boekingen op vooraf ingestelde debiteuren en kostenplaatsen. In de beheeromgeving draai je uitgebreide, gedetailleerde rapportages van deze boekingen. Dit maakt jouw administratie eenvoudiger en neemt werk uit handen door een (gedeeltelijk) geautomatiseerd facturatieproces.

Tourniquetkoppeling

Met de Tourniquetkoppeling verleen je gecontroleerd toegang aan je gasten, leden en personeel. Je houdt hiermee zelfs in de hand welke voertuigen op jouw locatie komen. Deze koppeling zorgt daarnaast voor een goede zelfservice op jouw locatie. Met onze Tourniquetkoppeling scan je naast (personeel)pasjes of e-tickets ook toegangsbewijzen of uitgegeven bar- en QR-codes.

Tourniquetmodule
Judith betaalterminal specialist

Meer weten hoe jij jouw kassasysteem kan uitbreiden?

Laat je gegevens hieronder achter en geef aan in welke module je meer informatie wil hebben. Eén van onze Leisure-specialisten neemt contact met je op.

  • Naam
  • Organisatie
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Bericht

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.