Bespaar tot wel 80% op je energierekening door energiezuinige LED-verlichting

De voordelen van Twelve Lighting

 • De beste keuze uitgezocht door Twelve
 • Overstap traject volledig geregeld
 • Investering aflossen met je besparing

De beste LED-verlichting voor jou

Al jaren helpen wij met Twelve sportkantines financieel gezonder te worden. Naast onze kassa zijn wij met partners op het gebied van contributie inning en sponsoring het land in gegaan om clubs te helpen de 3 grootste inkomstenbronnen zo optimaal mogelijk te benutten.

Maar financiële gezondheid heeft niet alleen te maken met inkomsten, ook uitgaven spelen hier een grote rol in. Daarom hebben we ook de grootste kostenpost onder de loep genomen, de energielasten. Twelve heeft onderzoek gedaan naar de beste keuze voor verenigingen. Daar is een samenwerking met Firefly uitgekomen. Samen helpen wij jouw sportvereniging volledig over te stappen naar kostenbesparende en energiezuinige LED-verlichting voor sportvelden. Door de kennis en ervaring van Twelve in de sportwereld en Firefly op het gebied van LED-verlichting te combineren, bieden wij jouw sportvereniging de nieuwste LED-technologie zonder dat er een grote investering nodig is.

De voordelen van onze lampen

 • Beste Lumen / watt verhouding

  Met een lumen/watt verhouding van >160 hebben wij één van de energiezuinigste lampen op de markt.

 • Prijs / kwaliteit verhouding

  De beste kwaliteit LED-verlichting voor de meest voordelige prijs.

Twelve Lighting armatuur
 • Bijbehorende app

  Met de bijbehorende app bedien je eenvoudig de verlichting.

 • Verschillende standen

  Alle lampen zijn voorzien van verschillende standen voor training- wedstrijd- en avond verlichting.

Brochure 250

Vraag gratis de Lighting brochure aan

In de brochure lees je welke Lighting oplossing wij voor jou hebben.

 • Naam
 • Organisatie
 • E-mailadres

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

De voordelen van Twelve Lighting

Investering & financien
Gegarandeerde energiebesparing tot 80%
Wij nemen de subsidieaanvraag volledig uit handen
certificering logo
De LED-verlichting voldoet aan alle gestelde normen van de Nederlandse Sportbonden

Investering aflossen met je besparing

Bij ons hoef je niet te investeren in dure veldverlichting. Je betaalt namelijk niet voor de aanschaf van de LED-verlichting, maar je betaalt dit verspreid over een langere periode terug. Doordat je al vanaf het eerste moment na aanschaffing van de LED-verlichting bespaart kan je het bedrag dat je overhoudt gebruiken voor het afbetalen van de verlichting. De besparing komt neer op ongeveer €4000,- per veld, per jaar. Hierdoor verdient de gemiddelde sportvereniging met LED-verlichting de aanschaf binnen 5 jaar terug.

Twelve Partners

Subsidie aanvraag

Door middel van het aanschaffen van onze LED-verlichting voor jouw sportvelden komt jouw sportvereniging in aanmerking voor subsidie vanuit de overheid. Doordat de LED-verlichting voldoet aan de eisen die de overheid stelt ontvang jij een subsidie van 30% op het aanschafbedrag. De subsidieaanvraag regelen wij volledig van A tot Z voor jouw sportvereniging. Op deze manier kan jij zo voordelig mogelijk profiteren van de beste LED-verlichting zonder dat er kostbare tijd verloren gaat.

Berekening benodigde LED-verlichting

Wij komen langs om de mogelijkheden voor jouw sportvereniging te bespreken en een berekening te maken van de benodigde LED-verlichting. Op deze manier bekijken we samen wat jullie wensen zijn en adviseren wij op welke manier jouw sportvereniging het meest kan besparen zodat de energiekosten kunnen dalen.

Sportveldverlichting Twelve Lighting
Gezond en Duurzaam

LED-verlichting op je gehele accommodatie

Maar niet alleen op veldverlichting kan bespaard worden. Is de verlichting in jouw kantine en in de kleedkamers al energiezuinig? Ook hier kan je enorm op besparen. Door de verlichting op jouw accommodatie te vervangen naar LED-verlichting bespaar je nog meer op je energierekening en werk je mee aan een energiezuinigere (sport)wereld.

De ervaring van onze klanten

Bekijk hier alle klantcases

Golfbaan Delfland

"Tijdens het traject zijn we goed geadviseerd, is er een testopstelling gemaakt en hebben ze proefmetingen gemaakt. Er werd niet mooier gedaan dan dat het is. De kwaliteit is gewoon goed."

VV Bergambacht

"De communicatie gaat via korte lijnen en ze zijn heel flexibel. We zijn eerlijk geadviseerd over wat nodig is qua verlichting en de lampen werden zorgvuldig afgesteld om tot het beste resultaat te komen."

SV Orion

SV Orion - Klant bij Twelve Lighting Klantcase
"We waren op zoek naar led-verlichting voor onze twee hoofdvelden en het pupillenveld en het aanbod van Twelve Lighting was goed. We hebben vooraf veel informatie gekregen en de verdere communicatie verliep soepel."

Twelve Lighting Service

Alle onderdelen die bij dit traject komen kijken pakken wij voor je op. Denk hierbij aan de demontage van de oude verlichting en de montage van de LED-verlichting armaturen. Daarnaast pakken wij de subsidieaanvraag op en is onze service afdeling altijd bereikbaar voor eventuele vragen. Wij zorgen ervoor dat de overstap op energiezuinige LED-verlichting ook jou zo min mogelijk energie kost.

In samenwerking met Firefly

Twelve Lighting is ontstaan door een samenwerking tussen Firefly en Twelve. Door de kennis en ervaring van Twelve en Firefly te combineren bieden wij jou sportvereniging de nieuwste LED-technologie zonder dat er een grote investering nodig is. Wij willen door middel van het totaalpakket jouw sportvereniging zo volledig mogelijk ontzorgen. Het aanbieden van duurzame (veld)verlichting is hier een hele mooie toevoeging op.

Voldoet aan de gestelde normen van de sportbonden

Sportbonden die Twelve Lighting goedkeuren

Neem contact op

Wil jij ook besparen op je energiekosten en jouw verlichting volledig energiezuinig maken? Neem contact op en wij bespreken graag de mogelijkheden voor jouw sportvereniging.

 • Naam
 • Sportvereniging
 • E-mailadres
 • Telefoonnummer
 • Bericht

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Helpdesk Twelve