Om je kassa zo optimaal mogelijk te gebruiken, bieden wij jou verschillende extra opties aan. Als twaalfde man achter jouw organisatie kijken wij met je mee waar mogelijkheden liggen om je te ondersteunen. Hieronder zie je welke opties dit zijn en zie je wat de mogelijkheden zijn voor jouw locatie.

Swipe om meer te zien

Softwaremodules Koppelingen Besteloplossingen Internetoplossingen Communicatie &
Sponsoring
softwaremodules Koppelingen Besteloplossing Wifi Communicatie en sponsoring
Ga naar Ga naar Ga naar Ga naar Ga naar

Denk bij deze opties aan onze Softwaremodules die ervoor zorgen dat jij volledig cashless kan gaan, of een Module die de kassa koppelt aan je voorraad. Richt je kassa volledig in naar eigen wens.

Daarnaast koppelen we ook met externe partijen om jou de beste oplossing te bieden, of om aan te sluiten op tools die je al gebruikt en wil blijven gebruiken. Andere opties zijn onze Besteloplossingen en Internetoplossingen, gebruik onze bestelsoftware zonder onze kassahardware af te hoeven nemen of maak gebruik van ons tijdelijke internet op jouw locatie.

Door middel van onze Communicatie & Sponsoring communiceer jij de laatste informatie met je gasten en heb je een nieuwe inkomstenbron voor jouw locatie. Alle opties dragen stuk voor stuk bij om jouw locatie te versterken!