WB Services

WB Services bedenkt, ontwikkelt en beheert professionele webapplicaties en websites waarmee we onze klanten in hun kritische bedrijfsprocessen ondersteunen. Vooral op gebied van facility management hebben wij een groot aantal succesvolle projecten gerealiseerd.

Mulier Instituut

Het Mulier Instituut is een onafhankelijke en landelijk opererende stichting, die werkt zonder winstoogmerk. Het doel van het Mulier Instituut is de bevordering van de sociaalwetenschappelijke kennisontwikkeling en beleidseffectiviteit op het terrein van sport.

Multi-Post

Producent en leverancier van de clubcards. Multi-Post, opgericht in 1985, is toonaangevend in totaaloplossingen voor post- en mailactiviteiten en activiteiten op het gebied van plastickaarten. Multi-Post levert enerzijds zogenoemde ‘hardware’ kwaliteitsproducten, anderzijds richt het bedrijf zich op het verlenen van maatwerk diensten.

CCV

De toonaangevende dienstverlener van elektronische transacties in Europa. Met CCV ben je klaar voor de toekomst. De betaalautomaten zijn gecertificeerd en ondersteunen contactloos betalen.

Beroepsonderwijs bedrijfsleven

Erkend leerbedrijf: In een leerbedrijf maken leerlingen kennis met de praktijk en leren ze wat er van hen verwacht wordt. Een deskundige praktijkopleider van het leerbedrijf zorgt voor de begeleiding van de leerling.

Eutronix

Eutronix is een onderneming actief in de ICT sector sinds 1991 en levert onze robuuste hardware. Zij zijn gespecialiseerd in de distributie en dienstlevering van elektronische oplossingen voor automatisering van verschillende sectoren zoals point of sales, logistiek, toegangscontrole, industrie, openbaar vervoer, betalingssystemen en brand signalisatie.

HS-PAS

Toegangscontrole is de orde van de dag. De problemen van bijvoorbeeld sleutellijsten, verloren sleutels en verplichte aanwezigheid van personeel worden met een goed systeem verleden tijd. Vele tevreden klanten gingen je al voor bij HS-pas en zijn zeer te spreken over de gemakken die het systeem met zich meebrengt. Om je van het beste advies te voorzien komen wij altijd op de accommodatie langs voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Club Collect

Met behulp van ClubCollect kun je zorgeloos contributie innen. Ontvang 100% van de contributies binnen 5 weken op jouw rekening met ClubCollect.

Sponsit

Met Sponsit houd je alle afspraken met de (potentiële) sponsors & relaties bij, ontvang je herinneringen van aflopende contracten en taken en maak je in een handomdraai alle facturen op. Alle betrokkenen hebben altijd en overal inzicht in de huidige stand van zaken en er gaat geen informatie meer verloren bij een overdracht. Sinds 2012 houden al meer dan 1.500 verenigingen hun sponsorzaken in Sponsit bij. Op de Sponsit website kun je ook een gratis account aanmaken.

MCPR

MCPR is een PR, marketing en event bureau met een groot netwerk in diverse sectoren en doet de PR voor Twelve. MCPR zet producten op de markt en is daarbij gespecialiseerd in het organiseren van events.

Dutchband

Dutchband is het bedrijf achter de betaalmuntjes en polsbandjes die gebruikt worden op grote festivals, internationale sport evenementen en zijn ze verantwoordelijk voor de tokens en betaalsystemen van de grootste stadions in Nederland.

Easy Payments

Easy Payments is al jaren onze servicepartner voor de Belgische markt op het gebied van betaalverkeer. Ze zijn hét aanspreekpunt en helpen jou bij de onboarding van de betaaloplossing, bij storingen en andere vragen.

AKAM

AKAM is een distributeur van POS, Auto-ID en Cross & Omni-Channel hardware, met andere woorden: diverse producten die bij een kassa horen. Het bedrijf levert onder andere POS terminals, mobiele printers, bonnenprinters, klantendisplays, monitors, schuif- en kassalades.

TAPES

TAPES The Digital Connection is een onafhankelijk opererend bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in datadragers en datavermenigvuldiging. Hieronder valt bijvoorbeeld DVD, private label USB, memory card en USB kopie, DVDR en CDR kopie, dubbing en encoding, digitalisering van video, film en dia.

Pay.nl

Pay.nl verwerkt online betalingen voor bedrijven met een zakelijke inschrijving. Binnen de E-commerce zorgen zij voor veilige en betrouwbare betalingen. Welk product u ook heeft, Pay.nl heeft een geschikte betaaloplossing

Adyen

Adyen is een organisatie die wereldwijd betalingen verwerkt. Het is een betrouwbare, risicovermijdende speler op de markt die erg flexibel is. Adyen vergroot het gemak voor de klant en biedt bovendien zekerheid dat alles goed verloopt.

Sportvakbeurs

De Nationale Sport Vakbeurs (NSV) is de facilitaire sportbeurs van Nederland. De Nationale Sport Vakbeurs is het unieke concept, waar gerenommeerde toeleveranciers uit de sportwereld samenkomen om verenigingen tips te geven over interessante ontwikkelingen in de breedtesport.

LISA

LISA levert een geintegreerd ledeninformatiesysteem voor sportverenigingen en -bonden. Alle relevante informatie wordt via eenvoudige webbased software ontsloten naar mobiele applicaties, websites, narrowcasting en push/sms-messaging. Met LISA maakt de vereniging en/of de bond een grote slag in efficiency en creëert zij een uniek informatie- en communicatieplatform voor haar doelgroepen, inclusief sponsoren.

JOGG

JOGG werkt hard aan een maatschappij waarin álle kinderen en jongeren gezond kunnen opgroeien. Dat doet JOGG door de omgeving waarin kinderen veel komen gezonder te maken. Teamfit is de werkwijze waarmee JOGG zich onder andere inzet voor een gezondere sportomgeving, dit in samenwerking met onder andere NOC*NSF, sportbonden en gemeenten. Daarnaast gaat JOGG-Teamfit in de sport ook voor gezondere sportevenementen, door het realiseren van gezondere voeding en sponsoring.

Vrumona

Vrumona is de naam van een frisdrankenfabrikant, waarbij vruchtenlimonadedranken centraal staan. Momenteel beschikt het over een erg breed merkenportfolio en het bedrijf is gevestigd in Bunnik.

ING

ING is een Nederlandse financiële dienstverlening. Het bedrijf staat bekend om haar duurzame karakter. ING adviseert, financiert en faciliteert ondernemers en staat ervoor open om hen te helpen waar nodig.

Rabobank

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener met haar wortels in Nederland. De organisatie is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed.

Van Duijnen

Van Duijnen is een leverancier van koffieautomaten. Het biedt koffie die bestaat uit verse koffiebonen aan bedrijven en werkt sinds kort ook met Twelve samen om een koffiekoppeling te creëren voor sportverenigingen.

MMC Cashflow

MMC Cashflow organiseert, controleert en administreert de waardestromen op allerlei soorten evenementen en festivals. Ze leveren structuur, precisie en betrouwbaarheid – op ieder mogelijk niveau van uitvoering.

LOC

LOC Zeggenschap in zorg is een netwerk van mensen die zich betrokken voelen bij en zich inzetten voor waarde-volle zorg. Dat is zorg die de gezondheid, eigen-waarde en autonomie van mensen maximaal bevordert.

RQCC

RQCC helpt zowel particulieren als organisaties om meer rendement uit klantcontact te halen door klantgerichte campagnes te maken. Of het nu gaat om een sales campagne richting particulieren of bedrijven, een enquête of bezoek afspraken, RQCC denkt mee.

Cashback World

Cashback World biedt bedrijven de kans om een pas cadeau te doen aan hun klanten. Met deze pas kunnen zij voordelig aankopen doen bij aangesloten bedrijven. Deze bedrijven geven de Cashback Card of klantenkaart uit om klanten te binden of accepteren de kaart om nieuwe klanten aan te trekken.

Wordline

Wordline is de Europese marktleider in betalings- en transactieservices. Het bedrijf staat bekend om haar innovatief- en creatief karakter. Ze denken met jou en jouw klanten mee om er voor te zorgen dat er altijd veilig en snel betaald kan worden.

Drukbedrijf

Drukbedrijf is de drukwerkpartner van Twelve. De online drukkerij drukt alles op alles. Je kunt er dus terecht met al je drukwerkaanvragen. Van promotioneel drukwerk zoals folders, presentatiemateriaal zoals roll up banners tot bedrijfskleding met je eigen bedrukking. Naast het leveren van allerlei drukwerk beschikt Drukbedrijf ook over een eigen studio waarbij meerdere designers je van dienst zijn voor de opmaak van bestanden. Zo weet je zeker dat het altijd 100% in orde is!

TAPP

TAPP verzamelt en verwerkt iedere maand ruim 8 miljoen consumpties in de horeca. Deze complexe data verwerkt TAPP tot heldere inzichten. TAPP heeft daarmee altijd een actueel beeld van trends en ontwikkelingen in de Nederlandse horecamarkt. Deze inzichten bieden merken en ondernemers vertrouwen bij het maken van beslissingen.

Splitt

Splitt is de betaalapp voor sportteams. Elk team krijgt een eigen betaalgroepje. Daarmee kan een teamlid rondjes voor het hele team bij sportclubs betalen. Per teamlid wordt alleen het door hem of haar geconsumeerde deel afgeschreven.

Piggy

Piggy

Piggy is een ambitieus en innovatief softwarebedrijf dat producten ontwikkelt waardoor de relatie tussen twee partijen versterkt wordt. Bij Piggy geloven zij erin dat een loyaliteitsprogramma de drijvende kracht is om ondernemer en consument met elkaar te verbinden.

Bekijk de website 

Jaski

Jaski biedt een onderscheidend assortiment verkoopautomaten toegespitst op de individuele wensen van bedrijven en instellingen. Afhankelijk van de toepassing kunnen de automaten naar behoeften worden ingericht of aangepast. De automaten kunnen geheel in jouw huisstijl worden bestickerd en zo bijdragen aan jouw merkidentiteit.

Firefly

Firefly is een jonge, vooruitstrevende organisatie met als doel; de wereld een stuk duurzamer maken door hun ledverlichting op zoveel mogelijk plekken te laten schijnen. Voor iedere locatie bieden ze een uniek concept waarmee ze de overstap op LED verzorgen, zonder investering.