Breid jouw kassa uit met onze Softwaremodules. Optimaliseer je kassa volledig naar eigen wens en werk nog efficiënter met je kassa.

Restaurantmodule

Met de Restaurantmodule richt je eenvoudig een plattegrond in op jouw kassa. Zo heb je een duidelijk overzicht op welke tafel er is besteld en welke producten hierop zijn aangeslagen. Na het selecteren van de tafel en het aanslaan van producten, wordt de bestelling direct doorgestuurd naar de bar of keuken. Daarnaast kan je met de Restaurantmodule teksten bij bestelling plaatsen, waardoor je de communicatie onder jouw personeel verbetert.

Bonmodule

Met de Bonmodule maak je een digitale bon aan op de kassa. Dit is simpelweg de digitale tegenhanger van het ouderwetse handgeschreven bonnetje. Je slaat de bestellingen van je gasten aan op een bon zodat ze in één keer alles af kunnen rekenen. Heel handig voor groepen die niet bij elke bestelling willen afrekenen! Zo heb je alle openstaande bonnen op één digitale plek waardoor je een duidelijk overzicht hebt.

Supplementenmodule

Met de Supplementenmodule voeg je snel een ingrediënt of extra informatie toe aan een product of bestelling. Een supplement kan een extra saus zijn, maar bijvoorbeeld ook de bereiding van een gerecht. Niet alle supplementen hoeven een meerprijs te bevatten. Je selecteert de bestelling op je kassa en voegt eenvoudig een supplement toe wanneer iemand een bepaalde wens heeft, zo hou je alles digitaal.

Cashlessmodule

Cashless betalen zorgt voor meer veiligheid, meer inzicht en controle. De Cashlessmodule maakt het voor iedereen mogelijk om aan de bar af te rekenen door een QR-code te scannen met hun mobiele telefoon, betaalpas, passen en/of bandjes te gebruiken. Zo betaal jij geen transactiekosten, wat aanzienlijk kan schelen. Naast ons advies over cashless betalen helpen wij ook bij de communicatie naar jullie gasten zodat jullie uiteindelijk volledig cashless kunnen gaan.

 

Facturatiemodule

Wil jij de optie bieden om achteraf een factuur te betalen in plaats van direct af te rekenen? Met de Facturatiemodule sla je bestellingen aan op een rekening en draai je via de beheeromgeving eenvoudig een factuur uit, die later betaald kan worden.

Voorraadmodule

Met de Voorraadmodule heb je altijd controle en inzicht in je voorraad. Je stelt een minimumvoorraad in, waarna het systeem een waarschuwing geeft als deze (bijna) is bereikt. Zo heb je de benodigde producten altijd op voorraad. Via deze module lever je heel eenvoudig bestellijsten aan bij je leveranciers waardoor je veel minder tijd kwijt bent aan je bestelproces.

Import export module icon

API-module

Idealiter heb jij al jouw gegevens overzichtelijk in één beheeromgeving. Doordat de bron van deze gegevens vaak uit verschillende pakketten komt hebben wij de API-module. Zo kan jij verschillende gegevens uploaden in je online beheeromgeving die diverse bestanden verwerkt voor optimaal gebruik.

Vervolgens exporteer je een overzicht van je totale omzet, btw of doorbelasting vanuit je online beheeromgeving. Zo kan je volledig naar wens je persoonlijke beheeromgeving bouwen.

12Insights

Via 12Insights beheer je online alle gerechten en recepturen. Daarnaast zie je snel welke voedingswaarden en allergenen alle gerechten bevatten. Wijzigingen in het menuplan komen automatisch op het kassascherm te staan. Volgt iemand een bepaald dieet, dan stel je dit eenvoudig in. Ideaal voor de cliënten van bijvoorbeeld een zorginstelling. Op deze manier hou je rekening met je gerechten en pas je hier je inkopen op aan.

12Vending

Steeds minder mensen dragen contant geld op zak, cashless betalen is hiervoor de ideale uitkomst. Om het inzicht van je totale omzet echt volledig te maken, hebben wij 12Vending Deze module maakt een koppeling met Payter, waardoor het mogelijk is om ook de via Payter betaalde omzet, op bijvoorbeeld een Vending machine, eenvoudig terug te zien in jouw beheeromgeving.

12Work

Met onze 12Work krijg jij meer inzicht en meer rendement op de inzet van je personeel. Je maakt efficiënter roosters, communiceert eenvoudiger, krijgt inzichten, en je gaat eenvoudig team- en afdeling-overschrijdend te werk. Deze toepassing leidt tot meer flexibiliteit, waardoor je de medewerkerstevredenheid verhoogt.

Debiteurenmodule

Automatiseer en registreer boekingen op debiteuren en kostenplaatsen. Uitgebreide en gedetailleerde rapportages van deze boekingen helpen bij het vereenvoudigen en automatiseren van je facturatieproces.

Vriendenmodule

Met de Vriendenmodule verbind je je bezoekers aan jouw locatie. Waar je ook verantwoordelijk voor bent, je wil altijd dat je bezoekers terugkeren. Met de Loyaltypas geef je mooie kortingen aan je vaste gasten en maken zij gebruik van andere voordelen zoals snelle toegang via de fast-lane op drukke dagen. Zo bied jij hen wat extra’s en kunnen zij maximaal genieten.

Autodiscount Module Twelve

Autodiscount Module

Zet via een centraal punt eenvoudig kortingsacties in voor je verschillende verkooppunten. Zo stimuleer je extra verkopen en kan je per locatie bepalen of en welke korting je geeft. Denk aan korting op bon, van voor prijzen of combideals. Speel in op de behoefte van je gasten en verbind hen aan jouw locatie(s).

Tourniquetkoppeling

Met de Tourniquetkoppeling kun je gecontroleerd toegang verlenen aan je bezoekers, personeel of zelfs voertuigen aan de poort. Deze koppeling draagt bij aan de zelfservice van jouw locatie en zorgt ervoor dat alleen geïdentificeerde personen toegang hebben tot jouw locatie. Met onze Tourniquetkoppeling kan je naast (personeel)pasjes of e-tickets ook toegangsbewijzen uitgegeven bar-/ QR-code scannen.

Ticketingmodule van Twelve

Ticketingkoppeling

Met de Ticketingkoppeling bied je een mooie service aan je bezoekers. Aankopen worden steeds vaker online gedaan, ook bij toegangskaarten. Op deze manier geef je jouw bezoeker zekerheid over toegang en snellere doorstroom bij binnenkomst. Voor jou betekent dit gegarandeerde vooraf betaalde omzet. Daarnaast verzamel je op deze manier informatie over je bezoekers waar je later weer op in kan spelen.

Loyaltymodule

Met de Loyaltymodule kan je heel eenvoudig onderscheid maken in verschillende groepen. Je kunt je eigen medewerkers of trouwe gasten tot op individueel niveau laten profiteren van speciale kortingen. Op deze manier bied je wat extra’s aan de personen die dat volgens jou verdienen.

Loyaltymodule icon

Wil jij onze Softwaremodules van dichtbij bekijken?

We plannen graag een afspraak bij jou in om onze Modules te demonstreren. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Naam
  • Organisatie
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Bericht

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.