Swipe om meer te zien

Restaurantmodule Cashlessmodule Facturatiemodule MMS Loyaltymodule Personeelsmanagementmodule
Restaurantmodule Twelve - icon Cashlessmodule - twelve icon - betaaloplossingen
Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info

Swipe om meer te zien

Ticketingmodule Vriendenmodule Tourniquetmodule Smart Event Manager Bonmodule
Meer info Meer info Meer info Meer info Meer info
Restaurantmodule Twelve - icon

De Restaurantmodule

Met de Restaurantmodule richt je eenvoudig een plattegrond op jouw kassa in. Zo houd je duidelijk overzicht op welke tafel er is besteld en welke producten hierop zijn aangeslagen. Na het selecteren van de tafel en het aanslaan van producten, wordt de bestelling direct doorgestuurd naar de bar of keuken. Daarnaast kan je met de Restaurantmodule teksten bij bestelling plaatsen, waardoor je de communicatie onder jouw personeel verbetert.

Cashlessmodule

Cashless betalen zorgt voor meer veiligheid, meer inzicht en controle. De Cashlessmodule maakt het voor iedereen mogelijk om aan de bar af te rekenen door een QR-code te scannen met een mobiele telefoon, clubcard, passen en/of bandjes, waardoor je geen transactiekosten betaalt. Naast het geven van advies helpen wij ook bij de communicatie naar jullie bezoekers toe.

 

Facturatiemodule

Wil jij gasten de optie geven om achteraf een factuur te betalen in plaats van direct af te rekenen? Met de Facturatiemodule sla je bestellingen aan op rekening en draai via de beheeromgeving eenvoudig een factuur uit.

Menu Management Systeem (MMS)

Via het Menu Management Systeem beheer je online alle gerechten en recepturen, daarnaast zie je eenvoudig welke voedingswaarden en allergenen de gerechten bevatten. Wijzigingen in het menuplan komen automatisch op het kassascherm te staan. Volgt iemand een bepaald dieet, dan stel je dit eenvoudig in. Ideaal voor de cliënten van bijvoorbeeld een zorginstelling. Je kan zo rekening houden met je gerechten en je inkopen.

Menu Management Syteem

Loyaltymodule

Met de Loyaltymodule kan je heel eenvoudig onderscheid maken in verschillende groepen. Je kunt je eigen medewerkers of trouwe gasten tot op individueel laten profiteren van speciale kortingen. Op deze manier bied je wat extra’s aan de personen die dat volgens jou verdienen.

Personeelsmanagementmodule

Met ons Personeelsmanagementmodule krijg jij meer inzicht en meer rendement op de inzet van je personeel. Je maakt efficiënter roosters, communiceert eenvoudiger, krijgt inzichten, en je gaat eenvoudig team- en afdeling-overschrijdend te werk. Deze toepassing leidt tot meer flexibiliteit, waardoor je de medewerkerstevredenheid verhoogt.

Ticketingmodule

Met de Ticketingmodule bied je een mooie service aan je bezoekers. Aankopen worden steeds vaker online gedaan, ook bij toegangskaarten. Op deze manier geef je jouw bezoeker zekerheid over toegang en snellere doorstroom bij binnenkomst. Voor jou betekent gegarandeerde vooraf betaalde omzet. Daarnaast verzamel je op deze manier informatie bezoekers waar je later weer op in kan spelen.

Vriendenmodule

Met de Vriendenmodule verbind je je bezoekers aan jouw locatie. Of je verantwoordelijk bent voor een museum, of een dierentuin je wil altijd dat je bezoekers terugkeren. Met de Vriendenpas geef je mooie kortingen aan je vaste gasten en maken zij gebruik van andere voordelen als snelle toegang via de fast-lane op drukke dagen. Zo bied jij hen wat extra’s en kunnen zij maximaal genieten.

Tourniquetmodule

Met de Tourniquetmodule kun je gecontroleerd toegang verlenen aan je bezoekers, personeel of zelfs voertuigen aan de poort. Deze module draagt bij aan de zelfservice van jouw locatie en zorgt ervoor dat alleen geïdentificeerde personen toegang hebben tot jouw locatie. Met onze Tourniquetmodule kan je naast (personeel)pasjes of e-tickets ook toegangsbewijzen uitgegeven bar-/ QR-code.

Smart Event Manager

Met Smart Event Manager beheer je jouw volledige reserveringsproces. Van het maken van offertes en de voorbereiding van het evenement, tot de het maken van een personeelsplanning en de facturatie. Met Smart Event Manager heb je alles in eigen beheer.

Bonmodule

Met de Bonmodule maak je een digitale bon aan op de kassa. Dit is simpelweg de digitale tegenhanger van het ouderwetse handgeschreven bonnetje. Je slaat de bestellingen van je gasten aan op een bon zodat ze in één keer alles af kunnen rekenen. Heel handig voor groepen die niet bij elke bestelling willen betalen! Alle openstaande bonnen op één digitale plek waardoor je een duidelijk overzicht houdt.

Wil jij onze softwaremodules van dichtbij bekijken?

We plannen graag een afspraak bij jou in om onze modules te demonstreren. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.