Restaurantmodule Twelve - icon

De Restaurantmodule

Met de Restaurantmodule kan je de tafelindeling van jouw locatie exact op de kassa inrichten. Zo houd je goed overzicht op welke tafel er is besteld en welke producten er zijn aangeslagen. Na het selecteren van de tafel en het aanslaan van producten, wordt de bestelling direct doorgestuurd naar de bar of keuken. Dit verhoogt de efficiëntie voor jouw werknemers. Verandert er iets aan de tafelindeling? De plattegrond pas je eenvoudig aan, zo komen de inrichting op de kassa en de tafelindeling van jouw locatie altijd overeen.

Cashlessmodule

Cashless betalen zorgt voor meer veiligheid, betere controle en meer inzicht. De Cashlessmodule maakt het voor iedereen mogeljik om aan de bar af te rekenen met een mobiele telefoon, clubcard, passen en/of bandjes. Naast het geven van advies helpen wij ook bij de communicatie naar jullie bezoekers toe.

Wil jij ook cashless gaan? Vraag de module aan!

Deze module wordt gebruikt bij:

Cashlessmodule - twelve icon - betaaloplossingen

Bonmodule

Via onze kassa is het mogelijk om bonnetjes aan te maken. Dit kan je zien als de digitale tegenhanger van het ouderwetse ‘bonnetje achter de bar’. Met deze module maak je op de kassa een bon aan, waarop je tijdelijk alle transacties aanslaat. Dit is vooral handig voor groepen! Vanaf nu vind je altijd op één plek de openstaande bonnen.

Deze module wordt gebruikt bij:

Supplementenmodule

Met onze Supplementenmodule is het mogelijk om een bestaand product aan te vullen met extra ingrediënten via de kassa. Denk hierbij aan een extra saus bij de friet of extra kaas op een hamburger. Een supplement hoeft niet altijd een prijs te hebben, maar kan bijvoorbeeld ook de garing van een biefstuk zijn.

Deze module wordt gebruikt bij:

Supplementenmodule
Facturatiemodule_V3

Facturatiemodule

Zijn er vaste bezoekers die liever een factuur ontvangen dan direct afrekenen? Met de Facturatiemodule sla je bestellingen aan op rekening en maak je later via de beheeromgeving eenvoudig een factuur op.

Deze module wordt gebruikt bij:

Voorraadmodule

Met de Voorraadmodule heb je altijd controle en inzicht in je voorraad. Je stelt een minimum voorraad in en het systeem geeft een waarschuwing wanneer de minimale voorraad is bereikt. Met deze module wordt bijvoorbeeld weggelekt bier ook direct inzichtelijk.

Deze module wordt gebruikt bij:

Voorraadbeheer Twelve

Wil jij onze software modules van dichtbij bekijken?

We plannen graag een afspraak bij jou in om onze modules te demonstreren. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    *Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.