Bonmodule

Via onze kassa is het mogelijk om bonnetjes aan te maken. Dit kan je zien als de digitale tegenhanger van het ouderwetse ‘bonnetje achter de bar’. Met deze module maak je op de kassa een bon aan, waarop je tijdelijk alle transacties aanslaat. Dit is vooral handig voor groepen! Vanaf nu vind je altijd op één plek de openstaande bonnen.

Supplementenmodule

Met onze Supplementenmodule is het mogelijk om een bestaand product aan te vullen met extra ingrediënten via de kassa. Denk hierbij aan een extra saus bij de friet of extra kaas op een hamburger. Een supplement hoeft niet altijd een prijs te hebben, maar kan bijvoorbeeld ook de garing van een biefstuk zijn.

Supplementenmodule
Facturatiemodule_V3

Facturatiemodule

Zijn er vaste bezoekers die liever een factuur ontvangen dan direct afrekenen? Met de Facturatiemodule sla je bestellingen aan op rekening en maak je later via de beheeromgeving eenvoudig een factuur op.

Voorraadmodule

Met de Voorraadmodule heb je altijd controle en inzicht in je voorraad. Je stelt een minimum voorraad in en het systeem geeft een waarschuwing wanneer de minimale voorraad is bereikt. Met deze module wordt bijvoorbeeld weggelekt bier ook direct inzichtelijk.

Voorraadbeheer Twelve

Wil jij onze software modules van dichtbij bekijken?

We plannen graag een afspraak bij jou in om onze modules te demonstreren. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Wat voor soort vraag heb je?

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.