In het kort

Zet via een centraal punt eenvoudig kortingsacties op voor je verschillende verkooppunten. Zo stimuleer je extra verkopen en kan je per locatie bepalen of én welke korting je geeft. Denk aan korting op bon, van-/voor-prijzen of combideals. Speel in op de behoefte van je gasten en verbind hen aan jouw locatie(s).

Autodiscount Module Twelve

Hoe werkt het?

  • Je maakt van tevoren kortings- en loyaltyacties aan in onze beheeromgeving. Deze zou je zelfs per prijslijn kunnen toepassen.
  • Op de kassa laat je deze op een bepaald moment ingaan.
  • Wanneer bepaalde producten op de kassa aangeslagen worden die in de actie vallen, wordt automatisch de bijbehorende korting gerekend.

Voorbeeld: Je hebt een 2+1 gratis-actie opgezet voor gebakjes. Als gasten 2 gebakjes halen, krijgen ze een derde gratis. Wanneer iemand aan de kassa komt met 3 gebakjes, herkent de kassa deze producten en past meteen de betreffende actie toe: de gast krijgt 1 gebakje gratis! Weten wat we voor jouw locatie kunnen betekenen?

Tip! Wil je dit systeem helemaal sluitend maken, kies dan ook voor de Debiteurenmodule. Gasten scannen dan hun pas en krijgen direct de juiste kortingen!

De voordelen van de Autodiscountmodule

Minder denkwerk aan de kassa

Je kassamedewerkers hoeven niet meer alle lopende acties uit hun hoofd te weten. Bij het scannen van de producten neemt de kassa automatisch de juiste acties en kortingen over uit de beheeromgeving.

Acties inplannen

Weet je nu al dat je over 10 weken een bepaalde kortingsactie wilt activeren? Plan deze op een rustig moment in je beheeromgeving in, en de actie gaat op de ingestelde datum automatisch van start.

Rapporten in Q-online

Net als je gewone omzet, zie je precies welke omzet je verkregen hebt uit je verschillende lopende (kortings)acties. Je houdt zo altijd grip op je verkopen, en je leert uit voorgaande acties wat werkt voor jouw locatie!

Interesse in de module?

Ben je geïnteresseerd in de Autodiscountmodule? Vul het formulier hieronder in en wij nemen contact met je op. We bespreken wat je nodig hebt en bekijken of de oplossing past bij jouw behoefte.

  • Naam
  • Organisatie
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Bericht