In het kort

Koffie met slagroom? IJs met een speciale topping? Met de Supplementenmodule voeg je snel een ingrediënt of extra informatie toe aan een product of bestelling. Een supplement kan een extra saus zijn, maar bijvoorbeeld ook de bereiding van een gerecht. Je bepaalt zelf per supplement of je een meerprijs rekent.

Supplementenmodule icon

Hoe werkt het?

  • In onze beheeromgeving zijn de supplementen inzichtelijk en eenvoudig aan te passen. Nieuw bij Twelve en meteen starten met deze module? Dan lever je de supplementen bij ons aan in je productenlijst.
  • Start je later met deze module? Je ziet in onze beheeromgeving een kopje ‘Supplementen’, waar je zelf eenvoudig supplementen toevoegt.
  • De ingevoerde supplementen plaats je daarna in een categorie op de kassa en je stelt in bij welk product deze naar voren komen.

Alle supplementcategorieën zijn beschikbaar op je kassa dus ieder supplement kan bij ieder product worden toegevoegd.

Tip! Zorgen dat je altijd voldoende voorraad hebt om deze acties uit te voeren? Neem eens een kijkje bij onze Voorraadmodule!

Voordelen van de Supplementenmodule

Inzicht in je verkopen

Via de rapportageoptie in onze beheeromgeving zie je snel welke combinaties van producten en supplementen vaak verkocht worden. Op die manier kan je daarop inspelen met bijvoorbeeld speciale acties voor die combinatie.

Verschillende soorten supplementen

Er bestaan verschillende soorten supplementen, een topping op een ijsje of de garing van biefstuk zijn natuurlijk niet hetzelfde. In de beheeromgeving stel je daarom eenvoudig in om wat voor soort supplement het gaat, maar bijvoorbeeld ook speciale kortingen of een open prijs.

Digitaal werken

Geen last meer van handmatig bijschrijven op de bon, of onduidelijkheid over bij welk gerecht of product een specifieke wens hoort. Alles wordt digitaal gedocumenteerd, en op de keukenbon staat dit per product duidelijk aangegeven.

Interesse in de module?

Ben je geïnteresseerd in de Supplementenmodule? Vul het formulier hieronder in en wij nemen contact met je op. We bespreken wat je nodig hebt en bekijken of de module past bij jouw behoefte.

  • Naam
  • Organisatie
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Bericht