In het kort

Met de Tourniquetmodule kun je gecontroleerd toegang verlenen aan je bezoekers en personeel, of zelfs voertuigen aan de poort. Deze module draagt bij aan de zelfservice van jouw locatie en zorgt ervoor dat alleen geïdentificeerde personen toegang hebben tot jouw locatie. Met onze Tourniquetmodule kan je naast pasjes of e-tickets ook toegangsbewijzen met bar-/ QR-code scannen.

Tourniquetmodule

Hoe werkt het?

  • Je bezoeker komt met zijn of haar pas, e-ticket of kaart naar je locatie, scant deze bij het tourniquet, en krijgt zo toegang tot alles wat jij te bieden hebt.
  • De tourniquetpoort kan worden aangestuurd door een fysiek- of een onlineticket.
  • Het is ook mogelijk om tourniquetpoorten aan te kunnen sturen door middel van een bar- en of QR-code.
  • Via de Rapportages in onze beheeromgeving zie je hoeveel verschillende tickets er zijn verkocht en hoeveel bezoekers er op je locatie zijn geweest in de geselecteerde tijdspanne.

Tip! Wil je je eigen e-tickets beschikbaar stellen aan bezoekers, om de tourniquetpoortjes mee te openen? Gebruik daarvoor onze Ticketingmodule!

Voordelen van de Tourniquetmodule

Verbeterde zelfservice

Het tourniquet bij de ingang van jouw locatie geeft je bezoeker een hoger niveau van zelfservice. Ze scannen namelijk zelf hun ticket! Dit zorgt er ook voor dat jij je medewerkers efficiënter in kan zetten, omdat ze minder tijd hoeven te besteden aan handmatig tickets controleren.

Eigen tourniquetleverancier kiezen

Voor de levering van de tourniquetpoorten hebben wij een betrouwbare partner gevonden. Uiteraard bieden we ook de mogelijkheid om een eigen tourniquetleverancier te kiezen, waarbij wij onze tourniquetmodule kunnen integreren.

Een eigen draai geven aan het tourniquet

Bij onze partner voor de tourniquetpoorten kan je alle instellingen van het tourniquet aanpassen. Zo kan je de draaisnelheid van het poortje aanpassen, ideaal wanneer je bijvoorbeeld een speciale ingang voor ouderen wil maken.

Interesse in deze module?

Ben je geïnteresseerd in de Tourniquetmodule? Vul het formulier hieronder in en wij nemen contact met je op. We bespreken wat je nodig hebt en bekijken of de module past bij jouw behoefte.

  • Naam
  • Organisatie
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Bericht