The New Order in Ticketing is Here

Sollidd biedt een nieuw en sterke ticketing software die voor elk type event gemakkelijk gebruikt kan worden. De software maakt het verkopen van tickets simpel en het heeft daarnaast een multifunctioneel dashboard die zorgt voor verschillende inzichten, een schaalbaar platform maar ook professionele apparatuur die gehuurd of gekocht kan worden.

Het gebruiken van de Sollidd software maakt tickets verkopen voor jouw evenement gemakkelijk en snel. Twelve en Sollidd werken al geregeld samen om een geïntegreerde cashless payment en ticketing oplossing te bieden op evenementen. Sollidd weet als geen ander hoe belangrijk de kaartkoop ervaring voorafgaand aan een evenement of feest is. Combineer dit met transparante en aantrekkelijke prijzen en je hebt een Sollidd partnership. Dit zorgt voor een optimale ervaring voor de bezoekers van jouw evenement.

Geef aan dat je klant bent van Twelve en je ontvangt direct een aantrekkelijke introductiekorting!

Meer informatie?

Bekijk gerust onze website: www.sollidd.com voor meer informatie en download vrijblijvend de brochure, vraag een demonstratie aan of neem contact met ons op. Wij zijn er zeker van dat wij je kunnen helpen jouw evenement mede een succes te maken.