Wist je dat 70% van de bezoekers pas beslist op het moment dat ze bij de bar staan?

  Haal meer uit jouw kantine

  Al jaren ondersteunt Twelve sportclubs met haar betaaloplossingen. We merkten dat bezoekers op het laatste moment een keuze maakte wat ze wilden bestellen. Om de bezoekers te helpen hebben we de Digitale Prijslijst ontwikkeld. Met onze Digitale Prijslijst laat je op een professionele manier zien welke producten je verkoopt. Door de directe koppeling met ons kassasysteem worden de prijzen en producten automatisch weergegeven.

  Daarnaast heeft onze Digitale Prijslijst de mogelijkheid om mededelingen en sponsoruitingen te tonen. Via de Digitale Prijslijst communiceer je eenvoudig met je gasten en is het een nieuwe inkomstenbron voor jouw organisatie. Wij werken samen met diverse partners, zoals Coca-Cola en Donald Duck, die op jouw Digitale Prijslijst advertenties laten zien. Je bepaalt zelf of je deelneemt of niet. Per deelname aan een campagne ontvang je een vergoeding.

  • Laat je assortiment zien

  • Altijd up-to-date prijzen

  • Extra inkomstenbron

  • Communicatiemiddel voor activiteiten

  Neem contact op

  Wil jij ook meer inkomsten genereren voor jouw sportkantine? Neem contact op en wij bespreken de mogelijkheden over Twelve Sponsoring.