Het totaalpakket voor jouw sportvereniging

Alweer meer dan 14 jaar geleden ontwikkelden wij ons eerste gebruiksvriendelijke kassasysteem, speciaal voor sportverenigingen. Ondertussen zijn onze betaaloplossingen te vinden op ruim 3.000 sportverenigingen door heel Nederland en België. Met onze roots in de sport denken wij vanaf moment één mee met sportverenigingen en vrijwilligers. Dankzij deze jarenlange ervaring zijn er naast onze slimme betaaloplossingen ook een aantal mooie initiatieven en samenwerkingen bij gekomen, waarmee wij jouw sportvereniging een totaalpakket bieden.

Vaste touchscreen Kassa Twelve Rechts

De Sportkassa

Heb je vaak te maken met wisselend barpersoneel? Dan is het handig om een systeem te hebben dat snel en eenvoudig in gebruik is. De Sportkassa is speciaal ontworpen voor vrijwilligers.

 • Overzichtelijke indeling
 • Touchscreen scherm
 • Rekent automatisch wisselgeld uit

Ervaar zelf hoe eenvoudig ons systeem is en doe gratis onze online kassatour!

Wat vinden onze klanten van ons?

Lees hier alle klantcasussen

Golfbaan Delfland klant bij TwelveKampong klant bij TwelvePinoke klant bij TwelveSportlust'46 klant bij Twelve

Ons totaal aanbod speciaal voor de Sport

Bekijk de afbeelding hieronder, beweeg je muis over het i’tje en ontdek wat wij voor jouw sportvereniging kunnen betekenen.

Vraag gratis de Sport brochure aan

Vraag de Sport brochure aan en ontdek hoe wij jouw sportvereniging nog beter kunnen helpen om het een succes te maken.

 

Ga voor een Cashless sportkantine

Een cashless kantine zorgt voor meer veiligheid en een hogere omzet. In samenwerking met verschillende sportverenigingen hebben wij de Cashlessmodule ontwikkeld. De Cashlessmodule bestaat uit een betaalpas en betaalapp: KNIP. Leden kunnen zowel op hun (gepersonaliseerde) betaalpas of op de mobiele app tegoed opwaarderen. Waar ze vervolgens hun bestelling mee afrekenen.

Bekijk de video voor meer informatie!

QR-bestellen in de kantine en langs het veld

Op zoek naar een manier om de piekmomenten en de drukte in de kantine meer te spreiden? Dan is 12Waiter de oplossing voor jouw sportvereniging. Met 12Waiter kunnen leden, toeschouwers en anderen bestellen in de kantine of vanaf het veld via een QR-code.

De voordelen van 12Waiter

 • Laat de sporters en toeschouwers vooraf bestellen in de kantine of langs het veld
 • Minder drukte in de kantine
 • Binnen 1 week live
Ticketing Sport 12Waiter
Twelve Customer Care - service team

Neem contact op

Interesse in een betaaloplossing voor jouw sportvereniging? Laat een berichtje achter en ons Sales team neemt contact op met jou. Direct antwoord op jouw vraag? Bel ons op 030-2307811

 • Naam
 • Sportvereniging
 • Emailadres
 • Telefoonnummer
 • Bericht

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

De meest gestelde vragen

Judith Twelve Specialist