Over ClubCollect

ClubCollect is 6 jaar geleden mede door Twelve ontstaan. Als Twelve zijnde proberen wij sportverenigingen zo volledig mogelijk te ontzorgen en te voorzien van het totaalpakket en ClubCollect kan jou op net weer een andere manier ontzorgen dan wij met onze kassa’s.

Ben jij onderdeel van het bestuur binnen een sportvereniging? Dan weet je dat dit een waardevolle maar vaak ook tijdrovende taak is. Je moet rekening houden met meerdere stakeholders, het werven van vrijwilligers en in sommige gevallen een lage betrokkenheid van je leden. ClubCollect is opgericht om jouw vereniging te ondersteunen bij de financiële zaken. Dit wil zeggen het innen van contributie, inschrijfgelden en dankzij een nieuwe functie ook mogelijke donaties. Dankzij deze ondersteuning hoef jij geen tijd meer te besteden aan het handmatig uitsturen van facturen, het versturen van herinneringen het opvolgen van storneringen of betalingen verwerken. Daarnaast krijg je een duidelijk inzicht van de status van facturen, betalingen en eventuele donaties. ClubCollect staat klaar voor jouw vereniging om op financieel gebied de ondersteuning te bieden die jij nodig hebt. Een gezonde vereniging creëer je immers niet alleen, maar met elkaar.

ClubCollect voor jouw sportvereniging

ClubCollect is hét online betaalsysteem voor het innen geld voor jouw vereniging. Wat kan ClubCollect voor jou betekenen?

  • Perfect inzicht in de inkomsten via inschrijfgelden en contributie.
  • Nooit meer handmatig herinneringen versturen, storneringen opvolgen en betalingen verwerken.
  • Bied leden de mogelijkheid gespreid te betalen.
  • Perfect te combineren met bestaande ledenadministratie (LISA, AllUnited, Conscribo en Sportlink) -en boekhoudsystemen (Exact Online en e-boekhouden).
  • Dankzij de donatie mogelijkheid een extra inkomstenbron voor jouw vereniging.

Benieuwd of ClubCollect ook interessant is voor jouw vereniging? Vraag vrijblijvend een demo aan door onderstaand formulier in te vullen, maak kennis met het ClubCollect systeem en ontvang 50% korting op het standaardpakket. Een financieel gezonde vereniging creëer je immers niet alleen, maar met elkaar.

Vraag een vrijblijvende demo aan

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.