Wij kijken graag samen naar kansen om jouw club nog beter te maken.

  Haal meer uit jouw sportclub!

  Tijdens het Clubconsult nemen we naast de mogelijkheden in de kantine ook andere onderdelen binnen de club onder de loep, om te kijken wat er nog verbeterd kan worden. Na het consult weet jij hoe je de omzet kan verhogen, de kosten kan verlagen en duurzamer te werk kan gaan voor nu en in de toekomst!

  Hieronder leggen we de verschillende fases uit die we tijdens het consult bespreken. Wil je nu direct al weten wat jij uit jouw sportclub kan halen? Plan gelijk een Clubconsult in!


  3.000 sportclubs waarderen Twelve gemiddeld met een 8,6

  De eerste fase: Is de kassa up-to-date?

  Tijdens de eerste fase van het consult kijken we hoe het (vrijwillige) barpersoneel de kassa ervaart. Kan iedereen direct met de kassa aan de slag? Is de beheeromgeving overzichtelijk voor de penningmeester? En is alles ingevuld volgens de AVG-richtlijnen?

  Naast deze check kijken we ook of de kassa optimaal is ingericht. Zo kan een Hardlopers-pagina ervoor zorgen dat het barpersoneel nog sneller kan werken, een Supplementenmodule voor overzichtelijkere kassa en het (tijdelijk) verwijderen van niet gebruikte betaalmogelijkheden tot minder fouten.

  De tweede fase: Is jouw kantine toekomstbestendig?

  Door COVID-19 is er de afgelopen jaren veel veranderd. Wanneer de kantine geopend is moeten bezoekers een zitplek hebben en de 1,5 meter afstand kunnen bewaren. In deze fase kijken we of jij voldoet aan de richtlijnen van het RIVM en geven we bruikbare tips om de kantine, wanneer het weer mag, te openen.

  Daarnaast kijken we in deze fase ook hoe je jouw club toekomstbestendig maakt. Cashless betalen en digitalisering zijn hierin belangrijke onderdelen, en bespreken we mogelijke extra inkomsten die je uit jouw kantine kan halen.

  Simol Can10 Pinkassa van Twelve

  De derde fase: Waar liggen de kansen naast de kantine?

  In de afgelopen jaren is Twelve gegroeid van kassaleverancier naar dé totaal leverancier voor sportclubs. Naast het optimale gebruik van jouw kassa, kijken we ook waar de kansen naast onze betaaloplossingen liggen. Enkele onderwerpen die we met jou doornemen zijn:

  • Hoe kan je de marges verbeteren?
  • Hoe zorg je voor een duurzame club?
  • Hoe zorg je voor veiligheid in en rondom de club?

  Vraag een Clubconsult aan!

  Wil jij ook weten hoe jij nog meer uit jouw sportclub kan halen en concrete, direct toepasbare actiepunten ontvangen? Vraag een Clubconsult aan!

  • Naam
  • Sportvereniging
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Bericht

  *Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

  Judith Twelve Specialist