Swipe om meer te zien

Cashlessmodule Bonmodule Supplementenmodule Facturatiemodule Voorraadmodule
Ga naar Module Ga naar Module Ga naar Module Ga naar Module Ga naar Module

Cashlessmodule

Cashless betalen zorgt voor meer veiligheid, betere controle en meer inzicht op jouw sportvereniging. Met de Cashlessmodule kunnen al jouw leden en bezoekers van je vereniging aan de bar afrekenen. Dit doen ze door met hun mobiele telefoon een QR-code te scannen, een clubcard te gebruiken, of met passen of bandjes te betalen. Naast het geven van (cashless) advies helpen wij ook bij de communicatie naar jullie leden toe, zo iedereen weet dat jullie cashless zijn!

Wil jij ook cashless gaan? Vraag deze module aan!

Bonmodule

Met de Bonmodule is het ouderwetse handgeschreven bonnetje verleden tijd. Je maakt op de kassa eenvoudig een digitale bon aan waar je bestellingen van een persoon of groep op aan kunt slaan. Zo hoeven zij niet bij iedere bestelling af te rekenen, waardoor je het transactieproces versnelt! Al je bonnen staan bij elkaar in een digitaal overzicht waardoor je nooit meer een bonnetje kwijtraakt.

Wil jij geen handgeschreven bonnen, maar wel de optie van bestellen op een bon bieden?

Bonmodule
Supplementenmodule icon

Supplementenmodule

Vul met onze Supplementenmodule een bestaand product aan met extra ingrediënten via de kassa. Denk hierbij aan extra saus op de friet of extra kaas op een hamburger. Een supplement hoeft niet altijd een prijs te hebben, maar kan bijvoorbeeld ook zijn dat de saus over de friet moet in plaats van ernaast. Zo bied je je leden wat extra’s.

Benieuwd wat je allemaal met de Supplementenmodule kan?

Facturatiemodule

De Facturatiemodule is beschikbaar voor iedere sportvereniging. Met de Facturatiemodule stel je heel eenvoudig een factuur op  in de beheeromgeving die je snel door kan zetten. Zo gaat er zo min mogelijk tijd aan de facturatie verloren.

Benieuwd hoe dit voor jouw sportvereniging werkt?

Facturatiemodule icon
Voorraadmodule icon

Voorraadmodule

Met de Voorraadmodule heb je altijd controle en inzicht in je voorraad. Je stelt een minimum voorraad in, en het systeem geeft je een waarschuwing wanneer je dit minimum hebt bereikt. Op deze manier heb je een duidelijk inzicht in je voorraad en hoeveel bier er bijvoorbeeld is weggelekt. Daarnaast kan het bijhouden van je voorraad en bestellen bij je leverancier een tijdrovende taak zijn, met de Voorraadmodule is dit verleden tijd.

Wil je weten hoe de Voorraadmodule jouw bestelproces kan versnellen?

Neem contact op

Interesse in een oplossing voor jouw sportvereniging? Laat een bericht achter en ons Sales team neemt contact op met jou.

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Salesteam Sport Twelve