Tapkoppeling

Wij bieden zowel een tapkoppeling als een koffiekoppeling aan bij ons kassasysteem. Ten eerste krijg je met onze tapkoppeling direct inzicht in de hoeveelheid biertjes die over de toonbank zijn gegaan. Bij professionele horecagelegenheden leidt dit gemiddeld al tot 15% minder verspilling. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Tapkoppeling Twelve
Achter de koffieautomaat

Koffiekoppeling

Wist je dat het schenken van goede verse bonenkoffie leidt tot een hogere omzet? Veel mensen onderschatten de waarde van een goede kop koffie. Met een hoge kwaliteit bonenkoffie is de ervaring dat men een extra kopje koffie drinkt. Daarom bieden wij ook zelf verse bonenkoffie aan, inclusief gebruiksvriendelijke machine. Zonder investering! Onze koffieautomaten zijn gekoppeld aan onze kassa, zodat je in de beheeromgeving precies ziet hoeveel koffie er is gezet. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Wij bespreken graag de mogelijkheden voor jouw locatie

Laat hieronder jouw gegevens achter.

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.