Data & statistieken

 • Verzamel extra informatie over je kaartkopers door vragen toe te voegen aan het registratieformulier. Denk aan; geboortedatum, allergieën en alles wat voor jouw locatie interessant is.
 • Barcodes importeren en exporteren
 • Draai uitgebreide rapportages uit het systeem

Maatwerk

 • Bepaal je eigen service-, administratie en transactiekosten:

Twelve Ticketing werkt met vaste tarieven voor tickets en transacties, welke kosten jullie doorrekenen aan de bezoekers bepalen jullie helemaal zelf. Dit kan zowel hoger als lager zijn. Het verschil storten wij direct op jullie rekening.

 • Gebruiksvriendelijk & eenvoudig:

Start je eigen kaartverkoop in een handomdraai, maak binnen enkele minuten een nieuwe voorstelling, evenement, of wedstrijd aan en start met jouw ticketverkoop.

Tijdsloten

Bezoekersaantallen gelijkmatig over de dag verspreiden, of heb je beperkte ruimte waardoor bezoek gelimiteerd is? Verkoop tickets op basis van tijdsloten voor jouw locatie.

Look & feel

 • De layout en ticketdesigns zijn eenvoudig aan te passen naar jullie eigen huisstijl. Verander eenvoudig het uiterlijk van je ticketshop en ontwerp je eigen ticketdesign door middel van onze uitgebreide ticket-editor.
 • Meertalig: start een ticketshop in alle talen. Wij hebben een aantal standaard talen ingesteld, maar elke taal is zelf toe te voegen of te bewerken.
 • Automatische overzichtspagina met alle aankomende evenementen.
 • Verwerk je ticketshop in je website door middel van een iFrame, verwijs bezoekers direct door naar de website van Twelve Ticketing, of bouw een volledige website integratie door middel van onze uitgebreide API.

(Unieke) Kortingscodes

Start kortingsacties op basis van een generieke kortingscode of stuur unieke kortingscodes naar je (potentiële) bezoekers om hen voordeel te bieden en naar jouw evenement of locatie te trekken.

Seizoenskaarten

Laat bezoekers een plek of toegang reserveren voor een geheel seizoen. Door middel van een QR-code (bijvoorbeeld gedrukt op een pasje) te scannen geef je hen toegang voor jouw locatie. Dit is uiteraard ook mogelijk in combinatie met vaste plekken op de tribune. Biedt seizoenskaarthouders de mogelijkheid om met korting of gratis aanwezig te zijn bij bijzondere wedstrijden, zoals play-offs of finales.

Voor deze dienst kunnen extra kosten in rekening gebracht worden.

Winkelwagenfunctie

Verkoop kaarten voor meerdere evenementen of locaties in één bestelling en voeg ook merchandise toe in het ticketproces.

Seated ticketing

Perfect voor zalen met vaste stoelen, een tafelindeling of vaste zitplek in een stadion. Laat bezoekers zelf hun eigen plek selecteren op een plattegrond, of wijs deze automatisch toe. Door middel van onze geoptimaliseerde algoritmes wordt gezorgd dat alle plekken optimaal worden benut.

Voor deze dienst kunnen extra kosten in rekening gebracht worden.

Integratie met Twelve Kassa

Het ticketingplatform is eenvoudig te koppelen aan ons kassasysteem. Ideaal inzetbaar voor:

 • Het scannen aan de entree of kaartverkoop op locatie.
 • Gekoppeld aan de Museumkaart voor automatische registratie van Museumkaart-bezoekers

Koppelingen

 • Ticketswap SecureSwap

  Voorkom woekerprijzen en fraude. Laat bezoekers veilig hun tickets doorverkopen op het meest gebruikte handelsplatform voor tweedehands tickets ter wereld: SecureSwap van Ticketswap.

 • PeakProtect

  Verwacht je een extreme run op je kaartverkoop? Bescherm je ticketshop met PeakProtect en laat potentiële kaartkopers automatisch aansluiten in een virtuele wachtrij. Peakprotect heeft o.a. gedraaid tijdens Euro2016 (44 miljoen geïnteresseerde kaartkopers).

 • Google Tag Manager V2

  Integratie met Google Analytics om het effect van campagnes via verschillende media op de daadwerkelijke kaartverkoop terug te zien. Zie direct de monetisation conversion van je campagnes door middel van e-commerce tracking.

  Win advies in bij onze experts of laat een volledige campagne opzetten.

Een koppeling op maat? Twelve Ticketing beschikt over een zeer uitgebreide en goed gedocumenteerde API waarmee met alle functies binnen ons platform te koppelen zijn.

Koppeling - icon