Pinkassa van Twelve - Betaaloplossingen - pinautomaat en kassasysteem in één

De Pinkassa

De Pinkassa is een mobiele kassa en pinautomaat in één. Je slaat de bestelling aan en laat de klant direct (contactloos) pinnen op hetzelfde apparaat. De snelle betaling maakt de Pinkassa ideaal voor evenementen met hoge transactie snelheden. Je hebt alle voordelen van een klassieke pinautomaat, maar de Pinkassa geeft ondernemers en barmedewerkers ook inzicht in welke producten er op de rekening staan. Je hebt alles bij elkaar op één apparaat.

Kassa en tablet verhuur

Wij verhuren gebruiksvriendelijke kassasystemen en tablets voor verschillende evenementen. Inmiddels hebben wij als onzichtbare kracht op de achtergrond al meer dan 500 evenementen tot een groot succes gemaakt.

Wil jij snel en efficiënt afrekenen en lange wachtrijen aan de bar voorkomen? Onze betaaloplossingen bieden ultiem betaalgemak voor de bezoeker. De focus ligt op eenvoud en gebruiksgemak, hierdoor kan het barpersoneel direct aan de slag.

kassa verhuur
v3 Close_Open_hybride_loop mock-up

Diverse betaalmogelijkheden

Daarnaast bieden wij diverse betaalmogelijkheden aan die aansluiten op de betaalwensen van jouw evenement:

  • Betalen met betaalpas/bandje (closed-loop)
  • Pinnen aan de bar (open-loop)
  • Betalen met PIN en betaalpas/bandje (hybride-loop)

Verhuur pinautomaten

Huur nu jouw pinautomaat bij Twelve, want pinnen is winnen! Wij verhuren verschillende type pinautomaten. Al onze modellen zijn geschikt voor contactloos betalen. De pinautomaten worden direct gekoppeld aan onze kassa, dit voorkomt fouten en verhoogt de snelheid aan de bar. Meer inzicht voor jou, meer betaalgemak voor de bezoeker!

mifi router - twelve connect internetoplossingen

Wifi verhuur

Wij kunnen een stabiele internetverbinding garanderen tijdens jouw evenement, doordat wij opereren met een eigen wifi-netwerk. Hierdoor zullen alle betalingen vlekkeloos verlopen en alle transacties goed worden verwerkt. Meer zekerheid voor jou, meer betaalgemak voor de bezoeker.

Contactformulier

Offerte aanvragen, teruggebeld worden of gewoon meer informatie ontvangen? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Naam
  • Organisatienaam
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Bericht