Waarom heten wij vanaf nu Twelve?

Ruim 10 jaar geleden zijn wij gestart met Le Credit Sportif. In de daaropvolgende jaren zijn daar Counterpay, Credit Sportif XL en KNIP bijgekomen en zijn wij uitgegroeid tot een gewaardeerde kracht in verschillende branches. Na een periode vol hoogtepunten is het tijd voor de volgende stap. Daarom is er besloten om over te gaan naar een nieuw merk. Le Credit Sportif, Counterpay, KNIP en XL, al onze merken vanaf nu onder één nieuwe naam; Twelve!

De start

Le Credit Sportif begon met de ontwikkeling van een betaaloplossing geschikt voor sportverenigingen, waarmee de clubs eenvoudig inzicht kregen in de omzet, derving en voorraad. Het systeem groeide uit tot een uniek concept waar veel vraag naar is. Al snel besloot Le Credit Sportif om nieuwe markten aan te boren. Onder verschillende brands deed het bedrijf haar intrede, zowel in de horeca (als Counterpay), in stadions (onder de naam Le Credit Sportif XL) als in de evenementenbranche (onder de naam KNIP Cashless Events).

Rebranding

De successen leidden tot toenemende ambities binnen de organisatie. Er werd geconcludeerd dat deze ambities het beste waargemaakt konden worden door de krachten van elk merk te bundelen tot één nieuw brand met als naam Twelve. Twelve verwijst naar de twaalfde man en dat is precies wat Twelve wil zijn: de onzichtbare kracht op de achtergrond.

De gevolgen

Betekent dit dat vanaf nu alles anders wordt? Nee, zeker niet. Twelve blijft bestaan uit hetzelfde team, die dezelfde producten en diensten levert en loyaal blijft aan haar klanten. Daarnaast zal Twelve innoverend en vooruitstrevend blijven zodat zij haar klanten kan blijven ontzorgen.

Benieuwd wat Twelve voor jou kan betekenen?

Twelve is gemotiveerd om ook in de toekomst te helpen om van de initiatieven en uitdagingen van haar (potentiële) klanten een succes te maken.  Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met de medewerkers van Twelve.