Communicatie Onboarding Stagiair

Voor de periode vanaf september zijn we op zoek naar een communicatie stagiair(e) voor ons Onboarding team!

Ben jij klantgericht ingesteld, en ga je oplossingsgericht te werk? Dan ben jij de ideale aanvulling van ons team!

Functieomschrijving

Als stagiair(e) binnen ons Onboarding team ondersteun jij de Projectmanager Cashless in de voorbereiding van onze cashless betaalmogelijkheden voor onze klanten. Om het betaalsysteem perfect te laten draaien, moeten er pasjes worden besteld. Jij wordt de contactpersoon voor de klant op het gebied van cashless, schakelt met de designer over pasontwerpen en verricht administratief werk rondom het passenbestelproces. Daarnaast informeer jij klanten over de Cashless module, stel je informatieve mailing op en richt je de bijbehorende KNIP app in voor onze klanten.

Wat bied jij ons?

 •  Nauwkeurigheid is één van jouw sterkste competenties;
 • Je hebt een klantgerichte houding;
 • Je bent een teamplayer en kan projectmatig werken;
 • Tijdens piekmomenten weet jij het overzicht te bewaren;
 • Je bent een derde- of vierdejaarsstudent in de richting van Communicatie;
 • Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

 • Een plek binnen een gedreven, informele en ambitieuze organisatie;
 • Een flexibele werkomgeving met enthousiaste collega’s;
 • Veel vrijheid om projecten zelfstandig op te pakken;
 • Een marktconforme stagevergoeding;
 • De mogelijkheid tot deelname aan onze eigen interne bootcamp;
 • Een heerlijk verzorgde lunch.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Twelve! Een enthousiaste en gedreven organisatie die in 2007 is opgericht door drie jonge ondernemers. Het begon allemaal met een kassa speciaal ontwikkeld voor sportverenigingen. Het systeem werkte goed en al snel zagen ook andere branches de potentie van onze betaaloplossingen. Vandaag de dag hebben we ons ook naast de nummer één in de sport opgewerkt tot marktleider en grote speler in de branches Stadions, Horeca, Evenementen, Zorg, Catering en Musea. Door mee te denken met onze (potentiële) klanten werken we toe naar een totaalpakket om zo iedereen een zorgeloze betaalwereld te bieden!

Met vestigingen in Utrecht, Moordrecht en Antwerpen, werken wij met ons steeds verder groeiende team, hard voor onze klanten en voor elkaar. Uiteraard vinden wij dat naast hard werken, gezelligheid en het vieren van (persoonlijke) successen ook erg belangrijk zijn. Wij dagen je alvast uit voor een wekelijkse bootcamp of een potje tafelvoetbal. Geniet van een heerlijk verzorgde lunch, ga meer op onze legendarische jaarlijkse wintersport en drink vrijdags een drankje met je collega’s in onze eigen kantine met uitzicht op het veld van FC Utrecht!

Interesse?

Wij zijn altijd op zoek naar stagiair(e)s die er net als alle andere collega’s vol tegenaan gaan, maar natuurlijk ook van gezelligheid houden. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je cv en korte motivatie onder vermelding ‘’Vacature Stagiair(e) Onboarding Communicatie’’ naar vacatures@twelve.eu ter attentie van Dorien van Doornik of maak gebruik van onderstaande velden.

Alle stagiair(e)s worden enorm betrokken bij onze interne activiteiten! Zo kan je meedoen met de wekelijkse bootcamp, ben je uiteraard uitgenodigd voor elk uitje én organiseer je een keer samen met de andere stagiairs één van onze gezellige borrels!

 

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx.