DTP-stagiair

Vanaf september zijn we weer op zoek naar een enthousiaste DTP stagiair(e). Ben je creatief, heb je oog voor detail en vind je het leuk om werkervaring op te doen in een informele organisatie?

Wat ga je doen?

Tijdens deze DTP-stage krijg je te maken met een divers takenpakket. Je denkt mee over nieuwe creatieve concepten en bent niet bang om jouw ideeën hierover te delen. Als toekomstig grafisch vormgever ga je helpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van flyers, brochures, posters en digitale content. Jouw oog voor detail komt goed van pas als je (bewegende) beelden vast moet leggen en bij de bewerking hiervan. We bieden jou als stagiair(e) voldoende tijd en begeleiding voor je eigen onderzoek en ontwikkeling.

Wat bied jij ons?

 • Je hebt een open houding en wil jezelf blijven ontwikkelen;
 • Je durft initiatief te nemen;
 • Je bent beschikbaar vanaf september voor een periode van minimaal 5 maanden;
 • Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar om mee te werken;
 • Je bent derde- of vierdejaars grafische vormgeving student en wil graag nieuwe dingen leren.

Wat bieden wij jou?

 • Een plek binnen een gedreven, gezellige en ambitieuze organisatie;
 • Leuke collega’s en een flexibele werkomgeving;
 • Voldoende begeleiding en ruimte voor ontwikkeling;
 • Een marktconforme stagevergoeding;
 • De mogelijkheid tot deelname aan onze eigen interne bootcamp;
 • Een heerlijk verzorgde lunch.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Twelve! Een enthousiaste en gedreven organisatie die in 2007 is opgericht door drie jonge ondernemers. Het begon allemaal met een kassa speciaal ontwikkeld voor sportverenigingen. Het systeem werkte goed en al snel zagen ook andere branches de potentie van onze betaaloplossingen. Vandaag de dag hebben we ons ook naast de nummer één in de sport opgewerkt tot marktleider en grote speler in de branches Stadions, Horeca, Evenementen, Zorg, Catering en Musea. Door mee te denken met onze (potentiële) klanten werken we toe naar een totaalpakket om zo iedereen een zorgeloze betaalwereld te bieden!

Met vestigingen in Utrecht, Moordrecht en Antwerpen, werken wij met ons steeds verder groeiende team, hard voor onze klanten en voor elkaar. Uiteraard vinden wij dat naast hard werken, gezelligheid en het vieren van (persoonlijke) successen ook erg belangrijk zijn. Wij dagen je alvast uit voor een wekelijkse bootcamp of een potje tafelvoetbal. Geniet van een heerlijk verzorgde lunch, ga meer op onze legendarische jaarlijkse wintersport en drink vrijdags een drankje met je collega’s in onze eigen kantine met uitzicht op het veld van FC Utrecht!

Interesse?

Wij zijn altijd op zoek naar stagiair(e)s die er net als alle andere collega’s vol tegenaan gaan, maar natuurlijk ook van gezelligheid houden. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je cv en korte motivatie onder vermelding van Vacature DTP Stagiair(e) naar vacatures@twelve.eu ter attentie van Dorien van Doornik of maak gebruik van de onderstaande velden.

Misschien leuk om te weten: de afgelopen jaren hebben we maar liefst 10 werknemers aangenomen die voorafgaand stage hebben gelopen bij ons. Genoeg doorgroeimogelijkheden toch?

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx.