Finance stagiair

Werk jij nauwkeurig en wil jij alles leren op het gebied van financiële administratie? Dan ben jij de ideale aanvulling van ons Finance team in Moordrecht!

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een derde- of vierdejaars HBO stagiair(e) bedrijfseconomie. In deze stage draai je volledig mee op onze Finance afdeling. Je ondersteunt bij diverse administratieve werkzaamheden, je helpt de Controller met het opstellen van financiële analyses, en draagt bij aan het debiteurenbeheer. Daarnaast krijg je alle ruimte om aan je (afstudeer)onderzoek te werken.

Met een klein team, bestaande uit drie collega’s, verzorgen we de administratie voor ruim 500 klanten en voorzien we onze collega’s van de nodige financiële informatie. De werkzaamheden zijn hierdoor erg afwisselend. In zowel het team als in de organisatie zijn de lijntjes kort en wordt er veel samengewerkt. Als stagiair(e) krijg je genoeg vrijheid en kan je alle kansen aangrijpen om je zowel persoonlijk als professioneel verder te ontwikkelen.

Wat bied jij ons?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste teamplayer die vanaf september voor minimaal vijf maanden beschikbaar is. Daarnaast ben je:

 • Zelfstandig;
 • Accuraat;
 • Analytisch;
 • Proactief.

Wat bieden wij jou:

 • Een plek binnen een gedreven, informele en ambitieuze organisatie;
 • Een flexibele werkomgeving met enthousiaste collega’s;
 • Aandacht en ruimte voor eigen initiatieven;
 • Veel vrijheid om projecten zelfstandig op te pakken;
 • Een heerlijk verzorgde lunch;
 • Een marktconform stagevergoeding.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Twelve! Een enthousiaste en gedreven organisatie die in 2007 is opgericht door drie jonge ondernemers. Het begon allemaal met een kassa speciaal ontwikkeld voor sportverenigingen. Het systeem werkte goed en al snel zagen ook andere branches de potentie van onze betaaloplossingen. Vandaag de dag hebben we ons ook naast de nummer één in de sport opgewerkt tot marktleider en grote speler in de branches Stadions, Horeca, Evenementen, Zorg, Catering en Musea. Door mee te denken met onze (potentiële) klanten werken we toe naar een totaalpakket om zo iedereen een zorgeloze betaalwereld te bieden!

Met vestigingen in Utrecht, Moordrecht en Antwerpen, werken wij met ons steeds verder groeiende team, hard voor onze klanten en voor elkaar. Uiteraard vinden wij dat naast hard werken, gezelligheid en het vieren van (persoonlijke) successen ook erg belangrijk zijn. Wij dagen je alvast uit voor een wekelijkse bootcamp of een potje tafelvoetbal. Geniet van een heerlijk verzorgde lunch, ga meer op onze legendarische jaarlijkse wintersport en drink vrijdags een drankje met je collega’s in de kantine!

Solliciteren

Wij zijn altijd op zoek naar stagiair(e)s die net als alle andere collega’s er vol tegenaan gaan, maar natuurlijk ook van gezelligheid houden. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je cv en korte motivatie onder vermelding van ‘Stagiair(e) Finance’ naar vacatures@twelve.eu ter attentie van Dorien van Doornik.

Bij Twelve geloven wij in jong talent de ruimte bieden om te leren. Een goed voorbeeld hiervan is dat we elke stageperiode zo’n 15 stagiair(e)s hebben lopen!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx.